‹ Įvairūs ‹ Studijos, mokykla
-

kavamanija
- Patyręs forumietis
-
- Autostrada Vilnius- Panevėžys
- 54.00 Lt
» 2010 Rgp 27, 19:26
Nu aš ten atskirai papildomai ėjau, mokytoja pažįstama, 2h per savaitę  o tie centrai tai pieva, per 4 metus JBG nei karto nkr nenuėjau, tik kažkada į chemijos. 
--------------------------------------
-

Drup
- Dalyvis
-
- Vilnius
- 2,554.15 Lt
» 2010 Rgp 27, 20:06
Bent kuriuos teko sutikti man dar tai be abejo kad mokytojai 
-

Dusk
- ®espect
-
- Portadown
- 7,344.96 Lt
» 2010 Rgs 02, 22:52
Nežinau kaip kitur, bet mano abejose mokyklose kuriose teko lankytis, iš vyrų mokytojų amžinai tyčiadovisi mokiniai, pagrinde 8-10kl.bernai.. 
-

Pukuse
- ®espect
-
- Vilnius
- -5.00 Lt
» 2010 Rgs 08, 19:41
Anksčiau nežinoju, tas pats buvo, o dabr manau kad mokytoja. Nes yra tikrai labai nedaug fainų mokytojų vyrų. Turėjau kūno kultūros mokytoją (jį), tai tipo labai humoristu dėdavosi, nors visai nejuokinga. Tadad tikybos mokytojas visada vaidina perdėtai, grimasas kraipo ir t.t. . Tai pirma pusiau juokinga būdavo, o dabar jau žiauriai užkniso. O trečias mokytojas - tai kitos grupės anglų, sakė grynas gėjus. (aš ir pritariu, bent iš matymo). Pagyrūnas, mirksi kas 5 sekundes, truputį koketiškai viskąlaik šypsosi, glostosi savo pusilgę bazdelę, moteriškas balsas. Taip kad, normalaus mokytojo (jo) per 8 metus kaip ir neturėjau.
Paskutinį kartą redagavo Pukuse 2010 Rgs 08, 19:43. Iš viso redaguota 1 kartą.
-

And_me
- ®espect
-
- Vilnius
- 667.38 Lt
» 2010 Rgs 09, 12:15
Šiais metais 3 mokytojais vyrais daugiau man pamokų veda. Mokytojai veda: matematiką (mokytojas jaunas, visai neseniai baigęs universitetą, bet matos, kad labai geranoriškas, labai stengiasi, kad mes suprastumėm viską. Vakar mums paskyrė "bausmę", už tai, kad praitą dieną kašio išleido žiūrėt, o tai buvo toks patikrinimas, bet pažymių sakė nerašys... Ot žiauri bausmė. ;D ), ekonomiką (mokytojas ne jaunas, žydas (kaip tik ekonomiką jam ir vest), bet labai moka pritraukti dėmesį, šiek tiek ir pajuokauja), pilietiškumą ( neatrodė labai geras mokytojas, bet buvo per jo pamoką labai juokinga, jis vis kabinėjos, pvz. kai ant lapo užsirašėm vardus ir pavardes, tai skaitė ir raštą kai kurių kritikavo ;D), geografiją (labai aktyvus, daug keliauja, beveik visos mokyklos kelionės su juo vyksta. O per pamokas jis žiūri gan griežtai, bet visada teisingai, kartais ir pajuokauja - kviečia atsakinėt, sako "ateik į pasimatymą su manim" (aišku, tik mergom), fiziką (daugiausia reikalauja uždavinių, o ne teorijos (man taip daug geriau), labai stengiasi paaiškinti. Dar niekada taip gerai nesupratau fizikos ;D).
Nors ir mokytojų (moterų) būna labai fainų, ir ne viena, bet sakyčiau, kad labiau patinka vyrų mokytojų pamokos.
-

NeverAgain
- Patyręs forumietis
-
- Kažkur toli
- 724.87 Lt
» 2010 Rgs 10, 14:53
Mokytoja 
-

kristixe
- Aktyvus dalyvis
-
- Mažeikiai
- 4,450.86 Lt
-

» 2010 Rgs 11, 15:09
Man šiaip mokytojas ar mokytoja nėra jau didelio skirtumo, arba iš vis gal jo nėra 
-

Kornė
- Forumo gyventojas
-
- Kaunas
- 2,250.00 Lt
» 2010 Rgs 11, 17:52
Man asmeniškai, kiek teko susidurt su mokytojais vyrais, tai jie mažiau rėkdavo ir šiaip tiek geresni savo dalyko mokytojai, tiek geresni žmonės
-

Evelyn
- Forumo gyventojas
-
- Vilnius
- 26,484.57 Lt
» 2010 Rgs 11, 18:10
man atrodo tai ne nuo lyties, o nuo to, koks žmogus yra priklauso. nes teko matyt visokių mokytojų vyrų ir moterų. neišskirčiau kurie geriau moko/bendrauja. nes dar iš anos mokyklos visą gyvenimą jaučiu atsiminsiu (gerąja prasme) vieną mokytoją moterį ir vieną - vyrą. tad nežinau, manau turėtų būti ir moterų, ir vyrų mokytojų.
-

sigaA
- Patyręs forumietis
-
- Šiauliai
- 10,689.24 Lt
» 2010 Rgs 12, 18:30
man labiau patinka kai moko mokytojai, ypač ką tik pabaigę universitetą.. Jie tokie geranoriški, linksmi, dar mokiniai nesugadinę jiems nervų. Bet yra ir gerų mokytojų moterų, bet jos dažniausiai jos nejuokauja, yra rimtos 
-

kavamanija
- Patyręs forumietis
-
- Autostrada Vilnius- Panevėžys
- 54.00 Lt
» 2010 Spa 23, 21:59
suprasi 12kl., kad rimtumas ir griežtumas yra privalumas. 
-

Lament
- Įsijaučiantis
-
- Kaunas
- 1,898.10 Lt
» 2010 Gru 15, 20:52
Turiu tik vieną vyrą mokytoją, tad nelabai galiu lygint. Iš to, kaip su manimi yra elgiamasi tai aš už mokytoją (vyrą. che). Nors tiesa, čia labai jau konkretus atvejis. Ir išvis nemanau jog pagal lytį galima spręst apie dėstymo sugebėjimą.
-

ag.v
- Dalyvis
-
- Klaipėda
- 206.01 Lt
» 2010 Gru 17, 23:56
Šiaip didelio skirtumo nematau. Esmė ne ta, kokia mokytojo lytis, o tai kas jis per žmogus. Nes yra ir vyrų, ir moterų labai šaunių mokytojų, ir taip pat būna ir priešingai 
-

FullOfTea
- Įsijaučiantis
-
- Neverland
- 1,393.00 Lt
» 2010 Gru 18, 14:49
Koks skirtumas? Jau gal kokius du metus turiu daugiau mokytoju vyru, nei mokytoju moteru (tik dvi pamokos). Viena mokytoja visai nebloga, bet kita tai grr kaip neapkenciu. Siaip nezinau ar labai jau didelis skirtumas yra. Priklauso nuo zmogaus sugebejimo sudominti ir iteikti informacija.
-

Miglė.
- Aktyvus dalyvis
-
- Kaunas
- 267.69 Lt
» 2011 Sau 18, 21:11
vyrai mokytojai man labai patinka ;D bet moterų irgi yra neblogų
‹ Įvairūs ‹ Studijos, mokykla
|
|
|