Mokytojas ar Mokytoja?
61 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Mokytojos, jei nekenčia nuo tų kaip ten pamiršau bobom kai nebegali nėščios būt, menopauzė?: D nu žodžiu nervuotos buna tokios žiežulos nors į snukį duok, bet būna gražių tai pliusas, o pas mus tai šulėj yra vienas toks mokytojas, dėsto ekonomika, žada jį direktorium gal net padaryt, labai gerai išdėsto, randa kalbą su mokiniais, net tie blogiukai tipo visi gerbia jį, vnž super
Bendrai apie visas mokytojas ir visus mokytojus pasakyt nieko negalėčiau, tai ir nesakysiu, nes niekaip nesugebėčiau išvadą padaryt. Vieni mokytojai {jie} geresni užvieną kitą mokytoją {ją}, o kitos mokytojos geresnės už vienus ar kitus mokytojus. Taigi galėčiau pasakyt nebent mokytojai kaip pvz kas, kuris mano mokytojas, ar mokytoja pvz kuri mano mokytoja.
ne, priklausuo nuo lyties žinojai tokį bairį, kad pvz daug geriau socialinius darbus dirba vyrai, nes jie yra šaltesni ir t.t., ne taip greit susinervina, o moterys jautresnės, ima į galvą (retkarčiais ir į burną ir tada apkaltina darbdavį seksualiniu priekabiavimu darbe nors pati lindo) tai va.
LOL ![]() Man tai geriau kai mokytojai būna, jie geriau paaiškina. O mokytojos labai nervuotos visos užknisa (nebent jaunos ir gražios ![]() ![]() Be to, mokytojai atlaidžiau į viską žiūri. Pvz.: mūsų auklėtojas, nors ir žino, kad per žiburėliu geriam ir pan., nieko mūm nesako. (Tuo tarpu mokytojos iškart aprėktų ir varytų visus namo)
61 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 5 • 1, 2, 3, 4, 5
‹ Įvairūs ‹ Studijos, mokykla |