Mokyklinės uniformos. Už ar prieš?Turim, bet tik švarkus, tai užknisa kartais su savo taisyklėm, kad negalima be švarkų ir dar žymi kas be jo buvo tai tam kažką padaro... O šiaip tai daiktas savotiškai panaudojamas per kontrolinius, nes labai jau ten kišenių visur visokių slaptų pilna, tai galima prisidėt visokio naudingo gėrio...
![]() -------------------------------------- Nu nežinau kaip kitiem, bet rytoj oro prognozė mažeikiam 13 "su smarkiu lietumi visą dieną". Tai kaip po velnių aš nusigausiu iki tos gimnazijos su ta uniforma, kuri tėra sijonas ir liemenė. Nesąmonės tos uniformos. Pasiėmiau vakar kasdienę. Nu kad jau tokia sintetika, net šnara rankose, fui
![]() keičiu nuomonę - uniforma nėra blogai:D
mano mokykloje privaloma nešioti tik švarką, o kadangi švarkas gražus, nešioju jį kasdien ir be jokių "ooo neee, vėėėl". taip pat gana patogu, kad nereik ryte galvot kokį megztinį dėtis ar kitą kokį rūbą. beeet, tebėra keletas minusų, kurie širdies nepaglosto. visų pirma - uniforma yra brangi. irgi taip durnai, nusipirkau pilną uniformą (sijonas+švarkas), o sijonas tik per šventes privalomas.. :/ tad pinigai. na ir dar gal kad nevisad patogu būna. tai tiek. bet šiaip paskutiniu metu linkstu į tą pusę, jog uniformos yra gerai. tik, svarbu, kad būtų praktiškos (medžiaga, spalva, ir pats fasonas). Na pas mane tai visa mokykla pikta vaikšto. Atsieit, dabar jau gimnazija ir dėl to uniformos TAIP griežtina. Turi būti pastelinės spalvos, jokių maikių, jokių kapišonų, jokių iškirpčių, jokių papuošalų, vos kažkas nepatiko, tai iškart pas pavaduotoja 'pasikalbėt' mat išsiunčia.
![]() Ne, o man tai šiaip viskas tinka, viskas okey, tik, kad turiu tik vieną pastelinį megztinį reikės po parduotuves važinėt. Ech. neįmanoma pasakyti ar gerai,ar blogai tos uniformos,nes privalumus puikiai atsveria trūkumai.Didžiausias uniformos pliusas yra žmonių lygybė ir apskritai estetinis vaizdas.Tačiau ne ką mažesnis minusas yra nepatogumas ir neišgalėjimas įsigyti šios uniformos.Nesuprantu - mokykla siekia,kad neturtingų šeimų vaikai atrodytų vienodai,bet tai iš kur tai šeimai gauti 200-300litų vienam tik švarkeliui?
‹ Įvairūs ‹ Studijos, mokykla |