Įvairūs Studijos, mokykla

Mokyklinės uniformos. Už ar prieš?

marcius1515

Dalyvis

Vilnius

2,007.13 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 29, 00:44

Turim, bet tik švarkus, tai užknisa kartais su savo taisyklėm, kad negalima be švarkų ir dar žymi kas be jo buvo tai tam kažką padaro... O šiaip tai daiktas savotiškai panaudojamas per kontrolinius, nes labai jau ten kišenių visur visokių slaptų pilna, tai galima prisidėt visokio naudingo gėrio... :boogie:

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Berry Blue

Aktyvus dalyvis

Mažeikiai

504.00 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 31, 09:28

Nu nežinau kaip kitiem, bet rytoj oro prognozė mažeikiam 13 "su smarkiu lietumi visą dieną". Tai kaip po velnių aš nusigausiu iki tos gimnazijos su ta uniforma, kuri tėra sijonas ir liemenė. Nesąmonės tos uniformos. Pasiėmiau vakar kasdienę. Nu kad jau tokia sintetika, net šnara rankose, fui :roll:

Vartotojo avataras

Satina

Dalyvis

Vilnius

2,448.18 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 10, 12:39

Prieš. Negali jaustis laisvai ir be to ta uniforma gali ant tavęs netikti ir tada nieko gero nesigauna atrodai kaip kvanka. :D

Vartotojo avataras

Ieva_

Apšilinėjantis

1,064.78 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 10, 14:01

o aš negaliu nespręsti už ar prieš :DDD kaip ir minėjot yra pliusų ir minusų :) bet manau jeigu uniforma graži ir man patiktu būtų visai gerai ,nes ryte dažnai reikia pasukti galvą ką užsidėti :D

Vartotojo avataras

Evelyn

Forumo gyventojas

Vilnius

26,484.57 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 10, 15:03

keičiu nuomonę - uniforma nėra blogai:D
mano mokykloje privaloma nešioti tik švarką, o kadangi švarkas gražus, nešioju jį kasdien ir be jokių "ooo neee, vėėėl". taip pat gana patogu, kad nereik ryte galvot kokį megztinį dėtis ar kitą kokį rūbą.
beeet, tebėra keletas minusų, kurie širdies nepaglosto. visų pirma - uniforma yra brangi. irgi taip durnai, nusipirkau pilną uniformą (sijonas+švarkas), o sijonas tik per šventes privalomas.. :/ tad pinigai. na ir dar gal kad nevisad patogu būna.
tai tiek.
bet šiaip paskutiniu metu linkstu į tą pusę, jog uniformos yra gerai. tik, svarbu, kad būtų praktiškos (medžiaga, spalva, ir pats fasonas).

Vartotojo avataras

kristixe

Aktyvus dalyvis

Mažeikiai

4,450.86 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 11, 15:12

Labai norėčiau kad būtų uniformos, manau taip būtų visiškai gerau. Na vat tik dėl sijono.. Gal galėtų žiemą languotus džinsus su languota liemene :D (think)

Vartotojo avataras

insomned

Forumo gyventojas

Vilnius

296.00 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 19, 17:01

Na pas mane tai visa mokykla pikta vaikšto. Atsieit, dabar jau gimnazija ir dėl to uniformos TAIP griežtina. Turi būti pastelinės spalvos, jokių maikių, jokių kapišonų, jokių iškirpčių, jokių papuošalų, vos kažkas nepatiko, tai iškart pas pavaduotoja 'pasikalbėt' mat išsiunčia. ;)
Ne, o man tai šiaip viskas tinka, viskas okey, tik, kad turiu tik vieną pastelinį megztinį reikės po parduotuves važinėt. Ech.

Vartotojo avataras

Kyberiz

Patyręs forumietis

Molėtai

7,044.50 Lt

Standartinė » 2011 Geg 30, 22:27

Labai už :) Nuo kitų metų pas mus gimnazijoje su uniformom daugelis jau vaikščios. Kol kas dar neprivalomos, o ir tos uniformos - tik švarkas su mokyklos emblema. Bet man uniformos - labai gražu. Bent jau tvarkingai atrodo :sweeet:

Vartotojo avataras

JustuShe

Forumo gyventojas

0.00 Lt

Standartinė » 2011 Geg 31, 17:03

Ech, man jau nebeteks uniformų nešiot : D ir niekada neteko.

Vartotojo avataras

Sandruolė.

Įsijaučiantis

1,937.30 Lt

Standartinė » 2011 Bir 01, 11:36

Aš UŽ. Kuo griežtesnės tos uniformos tuo geriau : D

Vartotojo avataras

Kolemie

Apšilinėjantis

Panevėžys

1,236.04 Lt

Standartinė » 2011 Bir 01, 19:34

Būčiau už, jeigu uniformos būtų pavyzdžiui juodas sijonas ir juodas švarkelis.Mokykloje, kurioje mokausi uniformos yra siaubingos- bordinis švarkelis ir gelsvai rudos spalvos sijonas. :annoy:

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2011 Bir 01, 20:23

neįmanoma pasakyti ar gerai,ar blogai tos uniformos,nes privalumus puikiai atsveria trūkumai.Didžiausias uniformos pliusas yra žmonių lygybė ir apskritai estetinis vaizdas.Tačiau ne ką mažesnis minusas yra nepatogumas ir neišgalėjimas įsigyti šios uniformos.Nesuprantu - mokykla siekia,kad neturtingų šeimų vaikai atrodytų vienodai,bet tai iš kur tai šeimai gauti 200-300litų vienam tik švarkeliui?

Vartotojo avataras

korumuda

Aktyvus dalyvis

Vilnius

80.00 Lt

Standartinė » 2011 Bir 01, 22:14

Na, pasakysiu taip: didžiausia tų uniformų blogybė ta, kad jas reikia būti apsirengus..

Vartotojo avataras

Sandruolė.

Įsijaučiantis

1,937.30 Lt

Standartinė » 2011 Bir 02, 10:41

Anokia čia ir blogybė.

Vartotojo avataras

Borabora

Įsijaučiantis

Vilnius

1,340.98 Lt

Standartinė » 2011 Lie 26, 22:34

Aš kažkaip visada buvau prieš. O dabar, kai pati perėjau į mokyklą, kurioje jos būtinos kiekvieną dieną, tai pamačiau, kad nieko blogo. Jei uniforma graži (kaip mano mokykloje :D) tai tada visom keturiom už :D

Įvairūs Studijos, mokykla

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių