Įvairūs Studijos, mokykla

Mokyklinės uniformos. Už ar prieš?

Vartotojo avataras

Borabora

Įsijaučiantis

Vilnius

1,340.98 Lt

Standartinė » 2011 Lie 27, 09:50

Gabe7 rašė:Tačiau ne ką mažesnis minusas yra nepatogumas ir neišgalėjimas įsigyti šios uniformos.Nesuprantu - mokykla siekia,kad neturtingų šeimų vaikai atrodytų vienodai,bet tai iš kur tai šeimai gauti 200-300litų vienam tik švarkeliui?

Tai kokio brangumo visa ta uniforma? :shock:
Nes mano tai tikrai mažiau kainavo. O pas mus gimnazijoje toks jausmas, kad pirma pažiūri kur tavo tėvai dirba ir tik tada į pažymius, gyvenamąją vietą. Bet gal čia tik taip pas mus :D

--------------------------------------

Vartotojo avataras

DripDrop

Patyręs forumietis

Kaunas

2,859.86 Lt

Standartinė » 2011 Lie 28, 17:55

PRIEŠ.

Prasikankinau metus su ta uniforma. Turėjom nešioti juodą švarką (bet kokį), po apačia bet kas juodo/balto/raudono, juodas kelnes/džinsus/sijoną (bet kokius) arba sijoną, siūtą iš uniforminės gimnazijos medžiagos (kai aš atėjau į tą gimnaziją, man pasakė, kad dabar tos medžiagos nebėra, tai nešiok bet ką juodo, bet paskui paaiškėjo, kad vis dėlto buvo...). Visa laimė, kad niekas į tas uniformas per daug nežiūrėjo. Kartais nešiojom ir mėlynus džinsus, ir spalvotus megztinius, o švarką išvis retai užsidėdavom. Žodžiu, betvarkė buvo.

Nematau tikslo varžyti mokinių aprangą.
Dėl lygybės? - Kai visi vienodai apsirengę, dėmesys labiau krenta į batus, aksesuarus, kuprines, rankines... Viso to juk neapribosi. Taigi skirtumai vistiek išlieka.
Dėl tvarkos? - Tas, kuris nori maištauti, išsiskirti, atkreipti į save dėmesį, visada ras būdą, kaip tai padaryti.

Visa laimė, kad kitais metais mokysiuosi tokioje gimnazijoje, kurioje uniformos nėra.

Vartotojo avataras

Rugil

Aktyvus dalyvis

Telšiai

6,303.98 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 03, 00:03

Mano mokykloje uniforma- vyšninės spalvos švarkas. Kitais metais žadu pereit gimnazijon.. Ten uniforma- švarkas, sijonas, kelnės, sarafanai, liemenės ir visa kita iš tamsiai mėlynos spalvos medžiagos..
P.S. Vis tik manau, kad už, gal tiesiog pripratau prie to.. :D
Paskutinį kartą redagavo Rugil 2011 Rgp 03, 00:04. Iš viso redaguota 1 kartą.

Vartotojo avataras

Bubble_ghost

Dalyvis

2,371.24 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 03, 12:02

As uz, nereikia galvoti ka rengtis :D O jei rimtai, visvien uz. Pas mus yra vysninis (toks bordo) spalvos svarkas ir sijonas. Neleidzia nesioti visokiu skaru, krintanciu i akis auskaru ir pns.

Vartotojo avataras

meowolf

Patyręs forumietis

Kaunas

6,503.72 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 05, 22:34

Bubble ghost, kaip tai neleidžia? Tu pirmokė būsi? (Kaip supratau iš "Saulės" ėsi, tik kažkodėl ištrynei pasisakymą savo vieną)

Vartotojo avataras

mimino

Aktyvus dalyvis

kelmė

2,966.44 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 06, 18:10

pas mane mokykloj nebuvo uniformu,ir naujoj nebus,taigi net nežinu ar ją man patiktu nešiot :roll:

Vartotojo avataras

Bubble_ghost

Dalyvis

2,371.24 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 06, 20:06

meowolf rašė:Bubble ghost, kaip tai neleidžia? Tu pirmokė būsi? (Kaip supratau iš "Saulės" ėsi, tik kažkodėl ištrynei pasisakymą savo vieną)

Taip, busiu pirmoke =). Na, sese jau 11- oke ir sake, kad nelabai leidzia nesiot visokias cackes. :-)

Vartotojo avataras

meowolf

Patyręs forumietis

Kaunas

6,503.72 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 06, 21:42

reiškias mes buvom baisiai negeros pirmokės. Auklėtoja pradžioj papyko, bet po to susigyveno su mumis :cha:

Acid Drops

Aktyvus dalyvis

4,587.07 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 10, 16:02

PRIEŠ. Du metus teko nešiot, na aš pirmuosius nenešiojau, nes uniforma tiesiog baisi buvo. Antruosius nešiojau, nes gražus švarkas buvo.
Šiaip man nepatinka. Negražu.
Gerai, kad dabar pakeičiau mokyklą, o ten nebus jokių uniformų.

Vartotojo avataras

Sandruolė.

Įsijaučiantis

1,937.30 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 14, 12:13

Gabe7 rašė:neįmanoma pasakyti ar gerai,ar blogai tos uniformos,nes privalumus puikiai atsveria trūkumai.Didžiausias uniformos pliusas yra žmonių lygybė ir apskritai estetinis vaizdas.Tačiau ne ką mažesnis minusas yra nepatogumas ir neišgalėjimas įsigyti šios uniformos.Nesuprantu - mokykla siekia,kad neturtingų šeimų vaikai atrodytų vienodai,bet tai iš kur tai šeimai gauti 200-300litų vienam tik švarkeliui?

Ta labai jau tas švarkelis brangus. Aš ir švarką ir sijoną pasisiuvau už 280Lt.

Vartotojo avataras

Geans

Apšilinėjantis

Dreamz

949.47 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 14, 12:54

Aš už. Man netrukdo nešioti tą švarką :)

Vartotojo avataras

Domke Mafia

Dalyvis

Kaunas garliavike

1,346.62 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 14, 16:23

Aš irgi už, tik mokykliniu kelnių negaliu pakęsti o švarkas, tai man jauku ir šilta su juo būti.

Ateinu i mokykla su tamsiais džinsais ir švarku man taip geriausia ir tikrai nemanau kad privaloma su pilna uniforma eiti i mokykla gerai sakop kad ten mes mokomes o ne savo stiliu rodom :-)

Vartotojo avataras

MiTaRa

Dalyvis

2,671.02 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 21, 20:37

va aš irgi pritariu nuomonei, kad mokykloje reikia mokytis,
o ne savo stilių ir unikalumą brėžti. Na žinoma, priklauso kas ko eina į tą mokyklą. :D
savo stilių gali rodyti draugams, giminėj, miestui. Mokykla nėra ta vieta. [mano nuomunė]

šiaip šiais metais perėjau į gimnaziją kurioje yra uniforma. (tamsiai mėlynos spalvos)
esu patenkinta. Viskas daug paprasčiau. Oficialu, praktiška, lygu.
Žinoma, taip pat kažkas sakė, kad dėmesys atsikreips į aksesuarus, rankines, batus. Taip. Gal būt. Bet koks skirtumas kas su kokiais auskarais, ar kokios spalvos batais.
Gi ne su batais bendraujame, o su žmogumi. ;]

kad ir kaip ten bebūtų, jau pradėjau derinti aksesuarus prie tamsiai mėlyno švarkelio. Smagumėlis. :baloon: :D

Vartotojo avataras

Lucha

Aktyvus dalyvis

Marijampolė

5,698.96 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 28, 19:09

Aš tikrai UŽ. Man gražu (: pati turiu nešioti uniformą ir man labai gražu,atrodo visi tokie rimti :sweeet:

Vartotojo avataras

Pecado

Patyręs forumietis

Šakiai

12,137.27 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 28, 19:23

O man atvirkščiai nepatinka. Nelabai man kai visi vienodai apsirengę, ir šiaip negali rengtis tą ką pats nori.

Įvairūs Studijos, mokykla

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 2 nariai :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 2 svečių(iai)
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių