Mokyklinės uniformos. Už ar prieš?
Kūno spalvos, baltos arba juodos vienspalvės pėdkelnės. Va šitas punktas tikrai geras. Geriausios pėdkelnės kūno spalvos ![]() O šiaip aš iš dalies už uniformas. Uniformos geros vien dėl to, kad dažniausiai panelėms reikia su sijonais būt ![]() ![]() ![]() Aš visai prieš. Na, per šventes - taip, sutinku, visai nieko atrodo, bet kas dieną man nepatinka. Juolab kai mano švarkas man per didelis, mano draugės jai per mažas, o mes gailim pinigų naujiems
![]() Man apskritai prie švarko labai sunku ką nors priderint. Galima eit kiekvieną dieną taip pat, bet kažkaip vistiek norisi įvairovės ![]() O gal aš kokia fyfa?? ![]() Aš prieš.Nes kai pas mus atsirado uniformos ir lyginant kiek mes sumokėjom ir kokios baisios jos buvo ir dar kokios kokybės.Jei apsivelki trumpesnę maikutę ir ant viršaus uniformą ji graužia.Pavasarį jos neįmanoma nešiot nes šunti visas.ir medžiaga visa velias -pūkuojas.Tiesiog tragiška.Ačiū dievui kad teko nešiot tik virsutinę dalį nes nenumanau kaip reikėtų nešiot sijonus.Beja uniformos buvo bjaurios spalvos.
‹ Įvairūs ‹ Studijos, mokykla |