Įvairūs Studijos, mokykla

Mokyklinės uniformos. Už ar prieš?

Vartotojo avataras

Tyliai

Dalyvis

UK

339.12 Lt

Standartinė » 2010 Geg 15, 16:38

100% už. Norintys išsiskirti, gali tai daryti dekoruodami uniformą, o ne pirkaliodami drabužius ir versdami kitus jaustis nejaukiai.

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Blofeld.

®espect

Šiauliai

2,034.71 Lt

Standartinė » 2010 Geg 27, 23:47

Ugg* rašė:Aš kad būtų tik švarkas. Taip mane uniforma užkniso. Gražiai man atrodo, bet... Gerai, tegul būna ir sijonas, bent jau leiskit nešiot bet kokios spalvos pėdkelnes ir baltinukus... (Pas mus negalima su megztiniu po apačia ateit ir dar kontroliuoja baltinukų spalvą).

Kūno spalvos, baltos arba juodos vienspalvės pėdkelnės.

Va šitas punktas tikrai geras. Geriausios pėdkelnės kūno spalvos :D

O šiaip aš iš dalies už uniformas. Uniformos geros vien dėl to, kad dažniausiai panelėms reikia su sijonais būt :D O ten tai gražu :) Nes dabar tai nė vienos vyresnės nemačiau su sijonu ar bendraamžės. O jau šilta, norisi paganyt akis vėl ;D O šiaip yra ir minusų uniformos..

Vartotojo avataras

kikiliukia

Įsijaučiantis

Pnw

1,219.00 Lt

Standartinė » 2010 Geg 28, 23:11

Aš už mano mokykloje yra būtina nešioti uniformas, mergaitėms vyšninės spalvos megztukai iki 9 klasės, po to švarkai ir sijonai :} O berniukams panašiai

Vartotojo avataras

Rox*

Patyręs forumietis

Klaipėda

630.00 Lt

Standartinė » 2010 Geg 29, 20:22

Mum direktorius leido ant mokslų metų pabaigos [nuo preitos savaites] eit į mokyklą be švarkų :rock: :boogie: Net į chemija įleidžia be švarko, kai ankščiau jei be švarko tai stovėk už durų :(

Caffeine

®espect

Vilnius

2,880.80 Lt

Standartinė » 2010 Geg 30, 10:51

Aš tai nesurantu, negalima rengtis taip, kaip nori. Turi vienodai visi rengtis.. :kill: Ačiū Dievui, mano šūlėj nėra tų uniformų..

egaloli

Lankytojas

212.00 Lt

Standartinė » 2010 Geg 31, 15:22

Aš visai prieš. Na, per šventes - taip, sutinku, visai nieko atrodo, bet kas dieną man nepatinka. Juolab kai mano švarkas man per didelis, mano draugės jai per mažas, o mes gailim pinigų naujiems :DD Tai taip ir vaikštom apsirengusios ne taip, kaip mėgstamm.
Man apskritai prie švarko labai sunku ką nors priderint. Galima eit kiekvieną dieną taip pat, bet kažkaip vistiek norisi įvairovės :DD
O gal aš kokia fyfa?? ;D

Vartotojo avataras

Milona

Dalyvis

Šakiai

68.00 Lt

Standartinė » 2010 Bir 03, 20:24

Pas mus tokių dalykų nėra, tačiau aš pati net nežinau ar būčiau prieš ar už.
Uniformos turi ir pliusų ir minusų.

Vartotojo avataras

Berry Blue

Aktyvus dalyvis

Mažeikiai

504.00 Lt

Standartinė » 2010 Bir 25, 19:22

Pereinu, ir vėl bus liemenės. Nors toj kur kątik baigiau galėjai ir neit tai ir nėjau su ja aš, o dabar gimnazijoj reiks griežtai kiekvieną dieną nešiot :annoy: PRIEŠ

Vartotojo avataras

DripDrop

Patyręs forumietis

Kaunas

2,859.86 Lt

Standartinė » 2010 Bir 26, 11:25

Aš prieš. Man smagu kiekvieną dieną rengtis skirtingai. Bet, deja, nuo kitų metų teks nešioti uniformą.

Vartotojo avataras

meowolf

Patyręs forumietis

Kaunas

6,503.72 Lt

Standartinė » 2010 Bir 26, 12:54

Jau kaip anksčiau rašiau tai už. Šiais metais į gimnaziją pereisiu ir ten griežtos uniformos bus, bet bent gražios, tokios bordo. Nešiot reiks sijoną, švarką arba liemenę. Na, man tai gražu uniformos, tvarkingai atrodo, subtiliai ( :D )

Vartotojo avataras

Gutsy

Aktyvus dalyvis

Panevėžys

3,369.27 Lt

Standartinė » 2010 Bir 28, 11:37

Nors mokausi gimnazijoj, dėvėti uniformų nereikia. Ir labai tuo džiaugiuosi.

Vartotojo avataras

gabuciukea

Įsijaučiantis

Vilnius

1,733.07 Lt

Standartinė » 2010 Lie 04, 22:46

šiaip prieš, bet kadangi pas mus tik švarkai, tai nieko čia jau tokio labai blogo ; DD

Vartotojo avataras

Fruite

Forumo gyventojas

Kaunas

4,990.93 Lt

Standartinė » 2010 Lie 07, 11:58

nuo rugsėjo jau ir pas mus uniformos turėtų būt. bet čia kažkokia nesąmonė, net spalvos nežinom. vis dėlto aš prieš.

Vartotojo avataras

Evelyn

Forumo gyventojas

Vilnius

26,484.57 Lt

Standartinė » 2010 Lie 07, 22:51

aš prieš. teks nešiot nuo rugsėjo.

Vartotojo avataras

gaele

Apšilinėjantis

538.00 Lt

Standartinė » 2010 Lie 09, 21:21

Aš prieš.Nes kai pas mus atsirado uniformos ir lyginant kiek mes sumokėjom ir kokios baisios jos buvo ir dar kokios kokybės.Jei apsivelki trumpesnę maikutę ir ant viršaus uniformą ji graužia.Pavasarį jos neįmanoma nešiot nes šunti visas.ir medžiaga visa velias -pūkuojas.Tiesiog tragiška.Ačiū dievui kad teko nešiot tik virsutinę dalį nes nenumanau kaip reikėtų nešiot sijonus.Beja uniformos buvo bjaurios spalvos.

Įvairūs Studijos, mokykla

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių