|
‹ Diskusijos ‹ Gyvenimas
-

Akacija
- Apšilinėjantis
-
- 1,009.51 Lt
» 2010 Rgp 26, 10:04
Skorpionas. ^^
--------------------------------------
-

Flaminga
- Apšilinėjantis
-
- Vilnius
- 748.81 Lt
» 2010 Rgp 28, 22:54
Esu mergelė, bet visiškai netvarkinga (pagal viską mergelės labai tvarkingos), bet tiesa, kad megstu kritikuoti kitus  Po Mergelės ženklu gimę žmonės yra geri, teisingi ir mieli draugai.( šis sakinys irgi tiesa). O vat mano teta, bei pusbrolis irgi mergelės, bet jie tokie tvarkingi, pas juos kiekvienas daiktas turi savo vietą. 
-

*AgnyČy
- ®espect
-
- Kaunas
- 44,364.82 Lt
» 2010 Rgp 29, 00:19
Aquarius:DD
-

Vanilla.
- Įsijaučiantis
-
- 236.00 Lt
» 2010 Rgs 01, 13:33
Aš ožiaragis.Esu užsispyrus ir beveik visada pasiekiu ko noriu.
-

Gabe7
- Forumo gyventojas
-
- 33,236.51 Lt
» 2010 Rgs 13, 20:26
liūtas ir labai tuo didžiuojuos.
-

*AgnyČy
- ®espect
-
- Kaunas
- 44,364.82 Lt
» 2010 Rgs 14, 19:40
Čia gerasxDDD per daug išpūstas tas liūto ženklas. Nemgėstu šiaip liūtų..bent daugumos,kiek esu bendravus. O su jais gyvent vapšie neįmanoma 
-

Gabe7
- Forumo gyventojas
-
- 33,236.51 Lt
» 2010 Rgs 14, 19:42
o pati kas? :]
-

*AgnyČy
- ®espect
-
- Kaunas
- 44,364.82 Lt
» 2010 Rgs 14, 19:59
-

cloudmaker
- Aktyvus dalyvis
-
- 930.65 Lt
» 2010 Rgs 14, 20:35
Mergelė 
-

saulė.pasaulio
- Moderatorė
-
- 24,821.77 Lt
» 2010 Rgs 15, 09:08
saulė.pasaulio rašė:Ugnies ženklas globojamas Jupiterio, kuris lemia šaulių linksmumą, sėkmę pinigams.
Šaulio ženklo žmonės orientuoti į dvasinius dalykus ir jiems visada pirmiausia kyla klausimas apie dalyko prasmę. Jie domisi filosofija ir visada yra jų pačių asmeninės tiesos ieškojime. Mielai keliauja, susipažįsta su svetimomis kultūromis ir filosofijomis. Šauliams labai svarbu turėti tikslą, taip kaip tikėti dalykais, kuriuos jie daro. Iš kitos pusės, dėl to jie gali būti blogi darbininkai. Jie sutinkami visose srityse, kur randa savo sielai maisto. Šauliai turi išreikštą laisvės siekimą ir neleidžia savęs apriboti. Ne tik patys pasižymi tolerancija ir dosnumu, tačiau to paties tikisi ir iš savo artimųjų. Jie linkę perdėti, todėl dažnai nepataiko į taikinį. Jų nuoširdžiam spinduliavimui sunku atsispirti, todėl dažniausiai jie yra labai mėgiami.
Tinkamiausias partneris Geriausi partneriai: Liūtas ir Avinas, taip pat tinka Ožiaragis, Vandenis, Svarstyklės, Skorpionas. Sunkiai sutaria su Žuvimis, Mergelėmis, Dvyniais.
Šaulio moteris Žavi jos draugiškumas. Ji mieliau renkasi vyrų, nei moterų kompaniją. Atvira ir nuoširdi, nors kartais pernelyg impulsyvi. Draugus žavi jos humoro jausmas, intuicija. Puiki partnerė ambicingam ir karštam vyrui. Ji nėra gera šeimininkė ir niekada neišteka dėl noro turėti namus ar vaikų. Jai reikia laiko, kad apsistotų ties vienu partneriu, dažniausiai turi daug gerbėjų. Puikiai grumiasi su problemomis, derindama intelektą ir intuiciją. Ji mėgsta pobūvius, nepaisant to, kad juose būna rami ir tyli. Kaip mylimoji – nepagaunama kaip peteliškė. Kaip žmona – puiki, kol interesai nukreipti į šeimyninių pastatų statymą. Kaip motina – mylinti, linksma, nekantri, trūksta susirūpinimo vaikais.
Kaip ją suvilioti? Niekaip jos neužkovosite, jei pati jūsų neįsimylės. Ji mėgsta draugauti su vyrais, tad netramdykite jos. Leiskite jai vadovauti piniginiuose reikaluose. Stenkitės elgtis taip, kad gyvenimas su jumis jai atrodytų kaip nuotykis.
Šaulio vyras Nenuilstantis, energingas, laimingas tuomet, kai keliauja. Sunkiai apsisprendžia vedyboms. Turi daug moterų. Labai jautri moteris su juo jausis nelaiminga. Viską kompensuoja tik jo nuostabus humoro jausmas. Vaikams būna tolerantiškas tėvas, besidomintis proto ir asmenybės lavinimu.Turi daug idėjų, tačiau jos įgyventi neretai stinga kantrybės. Vertina tradicijas ir senus daiktus.
Kaip jį suvilioti? Jis yra piratas arba mėgsta galvoti, kad toks yra. Todėl duok jam laisvę ir nesitikėk, kad jis domėsis šeima. Apsimesk, kad nesupranti, jog jam žmona reikalinga tik kaip jo paties egzistavimo centras. Jis yra geras klausytojas ir pasakotojas. Sužadink jo susidomėjimą tuo pasauliu, kuris supa tave.
Liaudies “išmintis” humoro forma… Darbo bitė, užsispyręs, mažu žingsnelių ir taiklaus šūvio šalininkas, bet dažniausiai jam niekas nepavyksta. Nuo vaikystės slankioja su valkatomis ir padugnėmis. Agresyvus optimistas. Draugijoje kelia rūpesčių. Be tėviškų ir motiniškų jausmų. Senatvėje dažnai rašo prisiminimus. Visi jie išgalvoti nuo A iki Z.
Taigi esu Šaulys. Daug kas atitinka. ;} Pačiais dienos horoskopais netikiu. Ir netiesa, kad nesutariu su Mergelėmis. Su tokio ženklo atstovu draugauju jau 3 metus. ;} Aišku pasipykstam, bet kam to nebūna. ;}
Visgi su mergelėm nesutariu ; D prisikarksėjau.
-

SandruO
- Lankytojas
-
- Rsn
- 49.00 Lt
» 2010 Rgs 15, 20:24
Esu vėžys, bet dažniausiai niekas tuo netiki D
-

October
- Dalyvis
-
- 2,256.67 Lt
» 2010 Spa 03, 15:25
Avinas. Kartais horoskopo pranašystės išsipildo. Pvz: prieš 3m. ryte skaitydama žurnalą radau horoskopą. Ten buvo parašyta, kad reikia saugotis bato (ar kaž kas panašaus) ir mokykloje man klasiokas pataikė su bato į galvą.  Skaudėjo...
-

adolfina
- ®espect
-
- 5,384.27 Lt
» 2010 Spa 03, 19:28
šaulys
-

insomned
- Forumo gyventojas
-
- Vilnius
- 296.00 Lt
» 2010 Spa 03, 21:29
Aš - vėžys. Tokios gan ramios, jaukios personos, tačiau kartais užeina;D 
Paskutinį kartą redagavo insomned 2010 Spa 03, 21:30. Iš viso redaguota 1 kartą.
-

moni_c
- Įsijaučiantis
-
- Plungė
- 1,629.93 Lt
» 2010 Spa 03, 21:38
Jautukė. Užsispyrus esu, bet tuo pačiu labai šeimyniška.  Dievinu mergeles.
‹ Diskusijos ‹ Gyvenimas
|
|
|