Dekoratyviniai triušiaiAs ruosiuosi kitais metais isigyti triusiuka tik nezinau ka : berniuka ar mergaite, ir noriu paklausti vieno dalyko: ar galima kartu auginti ir katina kalyte ir ziurkena? na ar nebus triusiui streso ir t.t., ir gal kas zino koks pacios maziausios dekoratyviniu triusiuku veisles pavadinimas ?
![]() Paskutinį kartą redagavo Iewcee 2010 Lie 18, 15:17. Iš viso redaguota 1 kartą.
Sveiki, katik cia uzsiregistravau. Turiu liutuku veisles triusyte vardu Flika, jai mazdaug 4.5 men. Turiu apie du menesius. Buvo judri, sokinedavo visus linksmindama. O dabar jau kokia antra savaite vis guli issidrebusi, kai paleidziu vistiek guli arba sedi ramiai, nelabai vaiksto. Dar pastebejau kad labai daug pradejo gerti vandens, vis laizo man pirstus. Tikrai susirupinau. Patarkit man ar cia nieko blogo gal nuo karscio taip, ar reikia kazka daryti.
![]() Triplan, manau tawo triusytei tiesiog per karsta. bent jau mano tokia nuomone. juk ir tu neturetum noro sokineti ir begioti pirmyn atgal per toki karsti, o ypač kai ant taves uzkrautas tokio tankumo kailis. man atrodo tavo triusytei viskas bus gerai ir kai atves oras ji ir vel begios ir sokines kaip visada
![]()
Jeigu ką tai triušiai ir yra nejudrus gyvūnai jie greitai juda tik pavojaus atveju. ![]() ![]() Patinka labai triušiukai Norėčiau turėt, bet prieštarauja tėvai.
Paskutinį kartą redagavo NeverAgain 2011 Spa 11, 16:55. Iš viso redaguota 1 kartą.
Skaiciau kad kazkieno triusiukai kandziojasi ir trepsi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() as irgi turiu triusioka patineli Pupi auginu jau 1.5m bet vis labiau as ji myliu
![]() ![]() ![]() ‹ Įvairūs ‹ Gyvūnai |