Įvairūs Gyvūnai

Dekoratyviniai triušiai

Vartotojo avataras

Berry Blue

Aktyvus dalyvis

Mažeikiai

504.00 Lt

Standartinė » 2010 Bir 18, 18:54

Susinervinau šiandien. Ta pati klasiokė kur man atidavė savo triušę (jau mirė) užsigeidė vėl augint, ne nu galvoju, žaislą nusipirk ir pažaidus išmesk, o ji vėl triušį perka. Jau dabar gaila man jo :piktas:

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Iewcee

Lankytojas

244.00 Lt

Standartinė » 2010 Lie 10, 12:48

As ruosiuosi kitais metais isigyti triusiuka tik nezinau ka : berniuka ar mergaite, ir noriu paklausti vieno dalyko: ar galima kartu auginti ir katina kalyte ir ziurkena? na ar nebus triusiui streso ir t.t., ir gal kas zino koks pacios maziausios dekoratyviniu triusiuku veisles pavadinimas ? :D
Paskutinį kartą redagavo Iewcee 2010 Lie 18, 15:17. Iš viso redaguota 1 kartą.

eitvys

Forumo gyventojas

55.97 Lt

Standartinė » 2010 Lie 13, 13:54

Norit pamatit mano? Norit? Va: :D
Paveikslėlis

supersaule

Lankytojas

118.00 Lt

Standartinė » 2010 Lie 14, 13:13

Mano triusiui 3 su puse kai pirkau sake,kad serti tik sienu ir aviziniais dripsniais ir kai isnesu y lauka zoles duti tik kiek pats eda ,o kai buvau pas veterinara sake kad duoti morku,zoles,kopustu.o as nezinau ka daryti :|

Vartotojo avataras

Iewcee

Lankytojas

244.00 Lt

Standartinė » 2010 Lie 17, 21:05

eitvy tavo triusiukas ziauriai fainas :D

eitvys

Forumo gyventojas

55.97 Lt

Standartinė » 2010 Lie 21, 12:48

Ačiū įeik čia yra aprašimas apie mano triušį. ;)

Triplan

Lankytojas

118.00 Lt

Standartinė » 2010 Lie 22, 22:23

Sveiki, katik cia uzsiregistravau. Turiu liutuku veisles triusyte vardu Flika, jai mazdaug 4.5 men. Turiu apie du menesius. Buvo judri, sokinedavo visus linksmindama. O dabar jau kokia antra savaite vis guli issidrebusi, kai paleidziu vistiek guli arba sedi ramiai, nelabai vaiksto. Dar pastebejau kad labai daug pradejo gerti vandens, vis laizo man pirstus. Tikrai susirupinau. Patarkit man ar cia nieko blogo gal nuo karscio taip, ar reikia kazka daryti. :(

Vartotojo avataras

Iewcee

Lankytojas

244.00 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 03, 17:18

Triplan, manau tawo triusytei tiesiog per karsta. bent jau mano tokia nuomone. juk ir tu neturetum noro sokineti ir begioti pirmyn atgal per toki karsti, o ypač kai ant taves uzkrautas tokio tankumo kailis. man atrodo tavo triusytei viskas bus gerai ir kai atves oras ji ir vel begios ir sokines kaip visada ;DD

eitvys

Forumo gyventojas

55.97 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 03, 18:12

Triplan rašė:Sveiki, katik cia uzsiregistravau. Turiu liutuku veisles triusyte vardu Flika, jai mazdaug 4.5 men. Turiu apie du menesius. Buvo judri, sokinedavo visus linksmindama. O dabar jau kokia antra savaite vis guli issidrebusi, kai paleidziu vistiek guli arba sedi ramiai, nelabai vaiksto. Dar pastebejau kad labai daug pradejo gerti vandens, vis laizo man pirstus. Tikrai susirupinau. Patarkit man ar cia nieko blogo gal nuo karscio taip, ar reikia kazka daryti. :(

Jeigu ką tai triušiai ir yra nejudrus gyvūnai jie greitai juda tik pavojaus atveju. ;) :cha:

Vartotojo avataras

NeverAgain

Patyręs forumietis

Kažkur toli

724.87 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 21, 15:26

Patinka labai triušiukai Norėčiau turėt, bet prieštarauja tėvai.
Paskutinį kartą redagavo NeverAgain 2011 Spa 11, 16:55. Iš viso redaguota 1 kartą.

Vartotojo avataras

Intec

Aktyvus dalyvis

Plungė

7,908.12 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 05, 12:16

Nesuprantu tai juos nuo mažens auginant, pavydžiui namie paleidus jie irgi pribėga prie žmogaus, nebijo? Nebėgioja kuo toliua nuo žmogaus?

gisuneky

Lankytojas

118.00 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 07, 18:18

Sveiki, vakar gavau triusi. Mano mamos bendradarbio sunus nebenorejo auginti tai atidave mums. Pavadinau gabana.ji yra rudos spalvos, grazi, miela ir nenustygsta vietoj yra ka paveikti :lovegif: :D

Vilma68

Lankytojas

118.00 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 08, 21:47

Skaiciau kad kazkieno triusiukai kandziojasi ir trepsi :D .As pati turiu triusiuka vyruka,jam 3 metai :) ,ir zinau tai,kad jiems reikia draugu.As savo triusiukui nupirkau 3 draugus jo dydzio,ir jis kada nori tada zaidzia su jais :D .Man atrodo triusiukai pasidaro pikti tada kada jiems prireikia mergaiciu triusyciu,o zaisliukai jiems visai geri draugai ;) :-)

Vartotojo avataras

cloudmaker

Aktyvus dalyvis

930.65 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 10, 16:34

Draugė turi tokį baltą gražuolį

babyy

Lankytojas

118.00 Lt

Standartinė » 2010 Spa 12, 13:09

as irgi turiu triusioka patineli Pupi auginu jau 1.5m bet vis labiau as ji myliu :) ir patrepsi kartais reikalaudamas demesio, ir ikanda kai pabosta buti ant ranku, ir tik uztaikes uzlipti ant lovos kai nepastebiu prisiusioja, laidus ir plintusus pakramto :-) pries savaitelia mudu kartu masina atkeliavome i norvegija :-) lb dziaugiuosi savo augintiniu

Įvairūs Gyvūnai

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių