Įvairūs Gyvūnai

Dekoratyviniai triušiai

marytte

Lankytojas

98.00 Lt

Standartinė » 2010 Spa 25, 18:33

laba diena :D jei prakalbom apie triusiu, noreciau suzinot kiek jie kainuoja ;D labai noriu isigyti. Viena turejau anksciau ;]
gal zinote pvz, kiek mazdaug kainuuoja triuselis kalvariju turguje?

--------------------------------------

Vartotojo avataras

starlight^

Aktyvus dalyvis

Vilnius

43.03 Lt

Standartinė » 2010 Gru 01, 19:10

Šiaip jei perki kokioj "Kikoj" , tai apie 80-90 lt. , bet pas šeimininkus apie 50 lt. . Pati turiu nulėpausiuką, labai mielas ir išdykęs. :lovegif:

Vartotojo avataras

BruVi

Apšilinėjantis

908.57 Lt

Standartinė » 2010 Gru 31, 17:25

Turėjau 2.Kaštoną ir Švinį :wnk:

Vartotojo avataras

adolfina

®espect

5,384.27 Lt

Standartinė » 2011 Sau 03, 15:12

turiu ir aš. bet pas mane jau senukas. 8 metai ;DDd

kamilina

Lankytojas

136.00 Lt

Standartinė » 2011 Sau 05, 19:02

as tai labai prasau tevu kad nupirktu dekoratyvini triusi. turiu viska ir laiko triusiui ir pinigu ir vietos dar ir sodyba kur galetu palakstyt vasara ir suniuka mazo ugio.(jei turesiu triusiuka) tai norejau paklaust ar labai vargsui bus blogai jei pas mane visuose kambariuose laminatas ne issigas?

Vartotojo avataras

Modiste

Įsijaučiantis

258.54 Lt

Standartinė » 2011 Sau 12, 19:04

Turiu vieną ir aš. Mieli gyvūnai, tik kvailoki :D Mano augintinio vardas Rodžeris, baltapūkis su pilkom ausytėm. :sweeet:

Vartotojo avataras

eGlyTe..,

Įsijaučiantis

1,765.30 Lt

Standartinė » 2011 Sau 20, 18:59

Turiu...Nelabai dziaugiuos nes kanda kaip pasiutes jei paleidi negali pagaut paskiau demesio lyg ir netruksta pasaikalbu, paglostau bet visvien kanda :( Draugystes irgi netruksta nes brolis turi triusi o mano triusyte. :rock: Labai meiliai draugauja na tiesiog nieko netruksta atrodo bet visvien kanda :cry: Ka daryt??? :sweeet:

Vartotojo avataras

starlight^

Aktyvus dalyvis

Vilnius

43.03 Lt

Standartinė » 2011 Sau 22, 14:52

Na, net nezinau ka tau patarti, nes siaip triusiai neanda, nebent buna supyke ar panasiai. Galbut jis tiesiog bando zaisti. :|

kamilina

Lankytojas

136.00 Lt

Standartinė » 2011 Sau 27, 00:05

oi patarkit ar verta triusi tureti jei turi suni turiu omeny mano suniukas truputi didesnis uz taksa misrunas bet ar jam neatrodys kad triusiukas kaip gyvas pukuotas zaislas?

Silvute

Lankytojas

154.00 Lt

Standartinė » 2011 Sau 30, 19:47

Sveiki, :ahoi:
koki patartumete laikyti dekoratyvini triusiuka nulepausi ar paprasta? Karta drauge paskolino triusiuka kad mama itikinciau jog moku ir galiu juo rupintis. Ir irodziau bet nezinau kaip priprasyti auginti savo triusiuka. Ka patartumete? :roll:

Mintautele

Lankytojas

153.57 Lt

Standartinė » 2011 Kov 14, 11:24

O jie kai uzauga tinginiukai pasidaro ar ne?
Juos galima be pavadelio i lauka isleist?
Jie megsta vandenuka?

Vartotojo avataras

Camilė.

Forumo gyventojas

Panevėžys

890.00 Lt

Standartinė » 2011 Kov 20, 09:52

Mintautele, asmeniškai apie mano triušiuką tai:
Ne, toliau labai gyvibingas, laksto visur ir pnš.
Galima, jei sugebėsi pagaut, bet nepatariu, nes mano triušiuko vos neužpuolė katinas.
Vasara kai gauna daugiau šviežių daržovių ir šviežios žolės tai geria nedaug, o žiema daug daugiau.

Vartotojo avataras

Lauzute

Lankytojas

118.00 Lt

Standartinė » 2011 Kov 26, 19:51

Turiu triušiukę.Greit 2 metukai bus.Labai padykus,net kai šukuoji ramiai negali pasėdėt,vis kžkas dėmesį patraukia.Bet tikrai nekeisčiau į jokį kitą gyvūną ir su triūšiais tikrai nėra taip nuobodu kaip gal kai kuriems atrodo...

VAUGUSTYTE

Lankytojas

438.98 Lt

Standartinė » 2011 Bal 19, 11:39

DEIMANTELE,neissikraustik is proto!!! PAGALVOK ar tavo triusiukas to nori... TRiusiukas irgi turi jausmus Pagalvok tau patiktu kai tu jau tiek metu su savo mama gyveni ir ji tave atiduoda i globos namus cia tik siaip. As turiu mazyle DElma deja tai ne margarinas bet tokia pati grazi kaip margarino dezute ir tokia maza kaip ji. Mano triusis isdaigininkas jis daug valgo bet nestoreja!! tai ga sportuoja :lol:

VAUGUSTYTE

Lankytojas

438.98 Lt

Standartinė » 2011 Bal 19, 11:45

Eglyte,savo mazaji padareli turi aukleti nuo pat gymimo ar nuo mazumes! mano triusiui greitai metukai ir ji net nedrista man kasti nes zino kad bus ismestas i narva!!! Jam patinka ne narve o laisvej deja mano triusis dar nebuvo lauke ir nezinau kaip as ji ten isnesiu jauciu bijos. del givunu kurie lauke yra(sunys,kates,siaip kokie nors) nebijau nes pas mane dar ir suo ir akvariumas yra tai nebijau :love: :love: :love: nes mano triusiuke jau priprato

Įvairūs Gyvūnai

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių