Linksmai.lt projektai Lyrics.Linksmai.lt (Muzika)

Placebo

Vartotojo avataras

Fregatta*

Forumo gyventojas

Zarasai

822.00 Lt

Standartinė » 2010 Lie 10, 18:05

Flightless. rašė:Manau ji turėjo omeny , kad neklauso tokios muzikos, o ne aplamai muzikos.

taip,tai turėjau omenyje,iš vis aš neklausau angliškų nes nė vieno žodžio nesuprantu : D
Taip Dogma ir ką,kad tu teisi.

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Dogma.

®espect

Zarasai

1,214.48 Lt

Standartinė » 2010 Lie 10, 23:34

ne.šiaip parašiau..

Vartotojo avataras

ieva.lt

Aktyvus dalyvis

Zarasai

920.00 Lt

Standartinė » 2010 Lie 11, 12:17

Žinau,kad ji turėjo omeny,kad ji neklauso tokios muzikos :-) ,paprasčiausiai nesuprantu,kaip gali būt muzika neįdomi,suprantu negraži,bet neįdomi :D ...Na, o jei nelabai supranti angliškai,tada galimas daiktas,kad ir neįdomi :D , nors aš tai ir nepasakyčiau,kad labai gerai suprantu,bet dažniausiai aš pirmiau pastebiu melodiją,skambesį,balsą,o tik tada žodžius :D

Vartotojo avataras

Fregatta*

Forumo gyventojas

Zarasai

822.00 Lt

Standartinė » 2010 Lie 11, 21:21

nu va,tarkim repas atrodo š (man ir taip atrodė) nesakau,jog visos dainos gražios , bet yar tokių gražių,tiesiog man nesvarbu koks muzikso stilius,be tik žodžius supraščiau ir būtu jei gražūs,(nu dar muzika).
p.s angliška muzika jei graži tai pakalusau. ; D

Politik

Forumo gyventojas

Blessed Luxembourg.

2,123.00 Lt

Standartinė » 2010 Lie 12, 22:57

Holy Fuck! Tam video Brianas.. Nu toks.. :lick: *mirinėja* žiauriai žiauriai žavus.. ODIEVETOKS. Toks jausmas, kad kuo toliau tuo labiau jaunėja. Nes praeitais metais su tom savo žandenom atrodė kaip 50metis koks, o dabar taip atjaunėjęs. :rock: O ir abu coveriai patiko, reiks parsisiųst.

Vartotojo avataras

Mėlynė.

Patyręs forumietis

Šiauliai

21,041.32 Lt

Standartinė » 2010 Lie 12, 23:22

fregatta, aš kaip gerai anglų pramokau klausydama muzikos anglų kalba ir bandydama suprast. nesupranti, tai verties, naujų žodžių išmoksti, labai jėga:)

Vartotojo avataras

ieva.lt

Aktyvus dalyvis

Zarasai

920.00 Lt

Standartinė » 2010 Lie 13, 12:04

Ashtray Heart rašė:Holy Fuck! Tam video Brianas.. Nu toks.. :lick: *mirinėja* žiauriai žiauriai žavus.. ODIEVETOKS. Toks jausmas, kad kuo toliau tuo labiau jaunėja. Nes praeitais metais su tom savo žandenom atrodė kaip 50metis koks, o dabar taip atjaunėjęs. :rock: O ir abu coveriai patiko, reiks parsisiųst.

Oh yeahhh :D ,dėl to koncerto aš dar dabar mirštu :sweeet: ,o jau ta The Beatles daina!!!!!! :hug: :lick: :love: ,žiauriai gražiai skamba,kai Brianas dainuoja,net gražiau,nei patys The Beatles .Šiaip aš dėl šito konco paklaikus,kaip nežinia kas :D ,vos tik prisėdu prie kompo,tą dainą užsileidžiu,kekvieną rytą atsibudus galvoju:O,reiks paklausyt ''Across the universe'' .O dėl Briano jaunėjimo,tai 100% pritariu,kuo toliau,tuo gražiau jis atrodo (tik man jis visai nepatiko,kai buvo su žandenom ir ilgais plaukais)

Vartotojo avataras

Fregatta*

Forumo gyventojas

Zarasai

822.00 Lt

Standartinė » 2010 Lie 13, 16:22

Mėlynė. rašė:fregatta, aš kaip gerai anglų pramokau klausydama muzikos anglų kalba ir bandydama suprast. nesupranti, tai verties, naujų žodžių išmoksti, labai jėga:)

nu o man neina.

Vartotojo avataras

Mėlynė.

Patyręs forumietis

Šiauliai

21,041.32 Lt

Standartinė » 2010 Lie 14, 01:08

bandyk:) aš irgi tavo metų nelabai kirtau apie ką dainuoja, ir dabar dar yra kur tobulėt tikrai. bet su anglų tai dainos labai padeda. net žodžius kai reikia atsiskaitinėt, tai susisieju su kokia daina ir prisimenu:)

Politik

Forumo gyventojas

Blessed Luxembourg.

2,123.00 Lt

Standartinė » 2010 Lie 14, 19:47

Kad angliškos dainos padeda tobulint anglų kalbos įgūdžius tai čia net neabejotinai. Kokius rašinius rašyt per anglų ar pasakojimus, dialogus..

Vartotojo avataras

ieva.lt

Aktyvus dalyvis

Zarasai

920.00 Lt

Standartinė » 2010 Lie 14, 23:46

Jo,tikrai labai padeda angliška muzika anglų pamokoms.Naujose temose labai daug žodžių iš dainų žinai,net nereikia mokytis,kalbėt žymiai lengviau,dažnai žinai tarimą ir pan. :-) Angliškos dainos mus moko :sweeet: ,o mes patys to net nepastebime (bent jau aš :D ).Labai seniai,kai klausiau lietuvišos muzikos,nieko angliškai nesupratau,o po to,kai pradėjau mokykloj anglų mokytis,tai panašiu metu pradėjau angliškų grupių klausyt,ir tada anglų man labai gerai sektis pradėjo :up: .O šiaip manau,kad dabar nebeturėtume kalbėt apie anglišką muziką,nes čia truputį netinka Placebo temai :D .Na, jie angliškai dainuoja,bet čia susirašinėdamos mes apie juos net neklabam :D

Politik

Forumo gyventojas

Blessed Luxembourg.

2,123.00 Lt

Standartinė » 2010 Lie 15, 00:17

O šiaip, tęsiant diskusiją..

Paveikslėlis

Paveikslėlis

Nu... ar dar reikia žodžių? : DD
(kartais aš jaučiuosi tokia žiauria fangirl, kuri pradeda cypt pamačius kažką tokio.)
Paskutinį kartą redagavo Politik 2010 Lie 15, 00:18. Iš viso redaguota 2 kartus.

Vartotojo avataras

ieva.lt

Aktyvus dalyvis

Zarasai

920.00 Lt

Standartinė » 2010 Lie 15, 00:27

Aš jaučiuos taip pat :D ,myliu šitą Briano išvaizdą :lovegif: :love: :hug: :lick: Iš vis jį patį labai myliu :hug: :D

Vartotojo avataras

Mėlynė.

Patyręs forumietis

Šiauliai

21,041.32 Lt

Standartinė » 2010 Lie 15, 14:28

Paveikslėlis
man šita foto patinka. gal mesta ir taip toliau, bet mane ji kabina. labai gražiai molko atrodo.

Politik

Forumo gyventojas

Blessed Luxembourg.

2,123.00 Lt

Standartinė » 2010 Lie 15, 16:52

Šiaip gražu, jam visai tiko kai plikas buvo.
Paskutinį kartą redagavo Politik 2010 Lie 15, 16:53. Iš viso redaguota 1 kartą.

Linksmai.lt projektai Lyrics.Linksmai.lt (Muzika)

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių