Diskusijos Grožis ir sveikata

Tik merginom!

Vartotojo avataras

myk.

Patyręs forumietis

Novosibirskas

1,201.40 Lt

Standartinė » 2010 Lie 10, 22:09

eee... brunete, o tai vaikas ne žmogus?;D

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Miyuki.

Patyręs forumietis

Tokyo

10,630.92 Lt

Standartinė » 2010 Lie 10, 22:13

Kodėl nemėgstu vaikų?
Vien pamačius kokių 2metų vaiką iškyla vaizdas kaip jis visą naktį bliauna, rėkia, visur lipa ir viską gadina. :D
Yra daug tokių siaubingų atsiminimų iš ankstesnių laikų. Sooo. Man žodis vaikas asocijuojasi su pražiota burna ir riksmu.
Ir kas mane pažįsta ir žino mano charakterį, tikrai supranta kad aš jų nemėgstu žiauriai. :D
va.

Vartotojo avataras

Evelyn

Forumo gyventojas

Vilnius

26,484.57 Lt

Standartinė » 2010 Lie 10, 22:34

myk. rašė:eee... brunete, o tai vaikas ne žmogus?;D

žmogus žinoma, aš apie tuos žmones bendrai šnekėjau, o ten kur apie vaikus, tai konkrečiau. mintis nesusiriša.. :D

Vartotojo avataras

rika-E

Dalyvis

Vilnius

2,012.10 Lt

Standartinė » 2010 Lie 11, 01:54

Kvestine rašė:
Kaik urios isvis nieko nejaucia "per tas dienas" (kodel visi jas taip vadina???) as pažįstu daug paneliu kurios nieko nejaucia, nebutinai kad "tos dienos" tai butinai turi belenkaip skaudet :D

Visiškai tau pritariu

Vartotojo avataras

Dogma.

®espect

Zarasai

1,214.48 Lt

Standartinė » 2010 Lie 12, 00:57

Miyuki. rašė:Kodėl nemėgstu vaikų?
Vien pamačius kokių 2metų vaiką iškyla vaizdas kaip jis visą naktį bliauna, rėkia, visur lipa ir viską gadina. :D
Yra daug tokių siaubingų atsiminimų iš ankstesnių laikų. Sooo. Man žodis vaikas asocijuojasi su pražiota burna ir riksmu.
Ir kas mane pažįsta ir žino mano charakterį, tikrai supranta kad aš jų nemėgstu žiauriai. :D
va.

tas pats..bet man tai vien nuo jų išvaizdos šlykščios ir nedasivysčiusios bloga :annoy: pagal mane vaikus mėgsta tik švelnesni žmonės..kurie gali pasakyt išsišiepę tam vaikui "gudzi gudzi" ir jį pakutent..man nuo to bloga..

Vartotojo avataras

Miyuki.

Patyręs forumietis

Tokyo

10,630.92 Lt

Standartinė » 2010 Lie 12, 09:38

Never say never, turbūt kai jau suaugsiu norėsiu vaikų.

Vartotojo avataras

saulė.pasaulio

Moderatorė

24,821.77 Lt

Standartinė » 2010 Lie 12, 16:49

Man patinka žaisti su vaikais ir t.t. kūdikėlių nemėgstu. myliu tuos vaikus, kurie daug maž jau viską patys gali daryti (2-3 metų ir vyresni). Visada pakalbinu ar akį pamerkiu sutiktam vaikui. Tiesiog nemanau, kad vaikas vertas neapykantos, jeigu tėvai jį išsilepino ir jis visada zyzia ir zyzia. Nemanau, kad kaltas, kad galbūt augo tokioje aplinkoje, kurioje jam nerodė galbūt tinkamo elgesio.
Pati visada norėjau vaikų, bet tik sulaukusi tam tinkamo amžiaus (mokslai baigti, turiu savo gyvenamąją vietą su gyvenimo partneriu - vyru ir turiu pinigų iš ko išlaikyti vaiką ir save).

Vartotojo avataras

Hannah

Įsijaučiantis

2,100.81 Lt

Standartinė » 2010 Lie 18, 16:46

Sveikos,
gal žinot kaip būtų galima paankstint mėnesines? Tik be jokių vaistų.

Vartotojo avataras

Gutsy

Aktyvus dalyvis

Panevėžys

3,369.27 Lt

Standartinė » 2010 Lie 18, 17:54

Patikimų būdų nežinau.
Ciklas sutrinka nuo streso, įtampos, nervų. Bet nuo to, man atrodo, jos kaip tik vėluoja. Deja, bet niekuo padėt negaliu.

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2010 Lie 21, 10:04

Hannah rašė:Sveikos,
gal žinot kaip būtų galima paankstint mėnesines? Tik be jokių vaistų.

Jei nieko nemaišau anksčiau buvo parašyta, kažkas su cinamonu, citrina, tik nežinau kas ankstina o kas vėlina.

O dėl mažų vaikų, tai man jie patinka, aišku labiau ramūs, bet ir patrakėliai visai nieko. Kažkaip niurgzlių mūsų giminėj nelabai pasitaiko, visi kaip vijurkai. Nu nežinau, kad ir kokie jie užknisantys kartais bebūtų, bet vistiek ir mieli. :sweeet: Ir prajuokina dažnai. :ahoi:

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungęs 1 narys :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 1 svečias
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias