Tik merginom!Kodėl nemėgstu vaikų?
Vien pamačius kokių 2metų vaiką iškyla vaizdas kaip jis visą naktį bliauna, rėkia, visur lipa ir viską gadina. ![]() Yra daug tokių siaubingų atsiminimų iš ankstesnių laikų. Sooo. Man žodis vaikas asocijuojasi su pražiota burna ir riksmu. Ir kas mane pažįsta ir žino mano charakterį, tikrai supranta kad aš jų nemėgstu žiauriai. ![]() va.
tas pats..bet man tai vien nuo jų išvaizdos šlykščios ir nedasivysčiusios bloga ![]() Man patinka žaisti su vaikais ir t.t. kūdikėlių nemėgstu. myliu tuos vaikus, kurie daug maž jau viską patys gali daryti (2-3 metų ir vyresni). Visada pakalbinu ar akį pamerkiu sutiktam vaikui. Tiesiog nemanau, kad vaikas vertas neapykantos, jeigu tėvai jį išsilepino ir jis visada zyzia ir zyzia. Nemanau, kad kaltas, kad galbūt augo tokioje aplinkoje, kurioje jam nerodė galbūt tinkamo elgesio.
Pati visada norėjau vaikų, bet tik sulaukusi tam tinkamo amžiaus (mokslai baigti, turiu savo gyvenamąją vietą su gyvenimo partneriu - vyru ir turiu pinigų iš ko išlaikyti vaiką ir save).
Jei nieko nemaišau anksčiau buvo parašyta, kažkas su cinamonu, citrina, tik nežinau kas ankstina o kas vėlina. O dėl mažų vaikų, tai man jie patinka, aišku labiau ramūs, bet ir patrakėliai visai nieko. Kažkaip niurgzlių mūsų giminėj nelabai pasitaiko, visi kaip vijurkai. Nu nežinau, kad ir kokie jie užknisantys kartais bebūtų, bet vistiek ir mieli. ![]() ![]() ‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |