Diskusijos Grožis ir sveikata

Tik merginom!

Vartotojo avataras

And_me

®espect

Vilnius

667.38 Lt

Standartinė » 2010 Lie 03, 22:30

Bet nesižudai (tfu tfu tfu), tai galbūt ir mažų vaikų nežudytum, kaip nors juos pakęstum, susitaikytum su tuo.

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Dogma.

®espect

Zarasai

1,214.48 Lt

Standartinė » 2010 Lie 03, 22:42

nu manau man geriau tiesiog su jais nesusidurt ir viskas bus gerai ; )

Vartotojo avataras

MuOn

®espect

Vilnius

21,478.95 Lt

Standartinė » 2010 Lie 04, 13:55

And_me rašė:Kad būtum nevaisinga, yra specialios operacijos daromos, jeigu nuomonė nepasikeis iki 18, turbūt galėsi pasidaryt. Bet manau iki tada pasikeis nuomonė, arba kas nors atkalbės nuo tokių sumanymų.

Kodėl iki 18 metų? Iš tavo posto galima būtų suprasti, jog jau nuo 18 metų turi būtinai galvoti apie vaikus. : )
Aš išvis apie juos negalvoju nors jau 18 beveik. Visų pirma mokslus reik baigt. :] 23-24 - pats tas amžius.

Beje, Dogma, kiek tau metų? 13. : ) Paauglystė. Vėliau skaitysi tokius savo postos (arba tiesios atsiminsi kaip šnekėjai) po kelerių metų, tai tau bus gėda, kad buvai tokia durnelė.

Vartotojo avataras

Gutsy

Aktyvus dalyvis

Panevėžys

3,369.27 Lt

Standartinė » 2010 Lie 04, 14:54

Aš taip pat patariu palaukt. Visiškai apie tai negalvok. Juk tau dar toli turėtų būt net mintys apie juos. Dar mažiausiai 10 metų pamiršk tai. O tada gal viskas pasikeis. Yra būdas kaip sterilizacija. Ši operacija tikrai atliekama jau suaugusioms, dažniausiai jau turinčioms vaikų ir apsisprendusioms, kad jų tikrai užteks. Būdų yra, bet neskubėk priimt sprendimų, kol dar tokia jaunutė. Mintys augant keičiasi. Dabar rūpinkis savim, priimk save tokią, kokia esi, nors tu ir nejauti simpatijos, susižavėjimo vaikais. Laikas eina, keitiesi, pralėks keleri metai ir tu užaugsi. Bėda išsispręs. Sėkmės

Vartotojo avataras

And_me

®espect

Vilnius

667.38 Lt

Standartinė » 2010 Lie 04, 19:30

MuOn rašė:
Kodėl iki 18 metų? Iš tavo posto galima būtų suprasti, jog jau nuo 18 metų turi būtinai galvoti apie vaikus. : )
Aš išvis apie juos negalvoju nors jau 18 beveik. Visų pirma mokslus reik baigt. :] 23-24 - pats tas amžius.

Nes tik nuo pilnametystės daromos tos operacijos. O jeigu ji taip bijos turėt vaikų ir vėliau ir jos nuomonė nepasikeis bent šiek tiek per tą laiką (kuo aš iš tiesų abejoju), nemanau, kad ji lauktų dar kokių 25 metų.

Vartotojo avataras

MuOn

®espect

Vilnius

21,478.95 Lt

Standartinė » 2010 Lie 04, 20:03

Tai o kam ta operacija? Nenori vaikų tai ir nedaro vaikų. : D

Vartotojo avataras

And_me

®espect

Vilnius

667.38 Lt

Standartinė » 2010 Lie 04, 21:45

Malonumo vis tik jai norėsis (manau), bet ne visada apsisaugojimo priemonės 100% patikimos. :D
Bet čia jau kaip žmogus pasirinks, nes man irgi neatrodo priimtina ta operacija. Atgal jos padaryti juk neišeis, o jei vėliau nuomonė pasikeis? Žmogus visą gyvenimą gailėsis.

Vartotojo avataras

MuOn

®espect

Vilnius

21,478.95 Lt

Standartinė » 2010 Lie 04, 21:51

Vat būtent dėl to, jog gailėsis. :>
Tai gali nesisaugoti ir vistiek nebus nėščia jeigu vaikinas atsargus. : ) "Vaikinas atsargus" galėčiau pasakyti kitaip, bet čia ne toks forumas, tai manau, kad mane ir taip visi suprato. :]

Be to, mes dabar aiškinam šitą dalyką 13 metų mergaitei, kai net nereikia aiškint, ji pati užaugs. :]

Vartotojo avataras

And_me

®espect

Vilnius

667.38 Lt

Standartinė » 2010 Lie 04, 22:01

Paaugs ir vis tik manau, kad persigalvos. Gal jai ir ne itin malonu tai girdėti (iš patirties žinau), bet taip dažniausiai būna.

Vartotojo avataras

MuOn

®espect

Vilnius

21,478.95 Lt

Standartinė » 2010 Lie 04, 22:05

Žinoma. : )
Mano mama irgi sakė, kad niekad negimdys.

Tai va. O apie ką šitą tema? Apie viską tarp merginų ar apie mėnesines?

Vartotojo avataras

Dusk

®espect

Portadown

7,344.96 Lt

Standartinė » 2010 Lie 04, 22:06

Aš jau turiu 18 metų..nuomone apie vaikus nesikeičia jau nuo kokių 15 metų..Aš jų nekenčiu. :annoy: Ir aš jų visiškai nenoriu.

Vartotojo avataras

MuOn

®espect

Vilnius

21,478.95 Lt

Standartinė » 2010 Lie 04, 22:09

Aš irgi nemėgstu labai vaikų, ir labai nenoriu jų. : )

Vartotojo avataras

And_me

®espect

Vilnius

667.38 Lt

Standartinė » 2010 Lie 04, 22:12

Šita tema manyčiau yra apie viską tarp merginų (arba kitaip mes smarkiai nusigrybavom ir mūsų postus ištrins :D). Juolabiau, kad vien apie mėnesines jau yra tema. ;)

Dusk, tau kitaip. Dogma jau susidarius tokią nuomonę nuo pat vaikystės, o pas tave ta nuomonė išsivystė tau augant, galbūt tai ir galutinė nuomonė.

Vartotojo avataras

Dogma.

®espect

Zarasai

1,214.48 Lt

Standartinė » 2010 Lie 07, 22:16

Dusk rašė:Aš jau turiu 18 metų..nuomone apie vaikus nesikeičia jau nuo kokių 15 metų..Aš jų nekenčiu. :annoy: Ir aš jų visiškai nenoriu.

Omg,susiradau bendramintę.. :rock: Dude I love ya :twisted: :ahoi: :lol:

Beje manau kad šitiem postam reiktų jau visai kitos temos ; DDD

lobo

Dalyvis

VNO

4,963.20 Lt

Standartinė » 2010 Lie 08, 01:22

Straipsnis

Teisus buvo imperatorius Aleksandras Vilberdatas, įsakęs aptverti vaikus ir jų motinas tam tikrose miestų vietose, kur jie ir privalėjo gyventi. Nėščios bobos irgi sėdėdavo už tvoros ir nepiktindavo miestiečių savo bjauria išvaizda.
Didysis imperatorius Aleksandras Vilberdatas suprato vaikų esybę ne blogiau už flamandų dailininką Tenirsą, o šis žinojo, kad vaikai - daugių daugiausia tik žiaurūs ir kaprizingi senukai. Polinkis vaikams yra beveik tas pats, kas polinkis gemalams, o polinkis gemalams - beveik tas pats, kas polinkis išmatoms.
Neprotinga girtis: „Aš - geras žmogus, nes myliu gemalus, nes mėgstu tuštintis". Lygiai taip pat neprotinga girtis: „Aš geras žmogus, nes myliu vaikus".
Didįjį imperatorių Aleksandrą Vilberdatą, pamačius vaiką, tuoj pat imdavo pykinti, tačiau tai nė trupučio netrukdė jam išlikti geru žmogumi.
Aš pažinojau vieną damą, kuri sakydavo, kad sutiktų nakvoti arklidėje, kiaulės migyje, lapių fermoje, bet kur kitur - tiktai ne ten, kur kvepia vaikais. Ir iš tikrųjų, tai visų šlykščiausias kvapas, aš net pasakyčiau - labiausiai įžeidžiantis.
Išvydęs šalia savęs vaiką, suaugęs žmogus įsižeidžia. Didžiojo imperatoriaus Aleksandro Vilberdato laikais parodyti suaugusiam vaiką reikšdavo didžiausią įžeidimą. Tai netgi blogiau, nei spjauti žmogui į veidą ir spjaudalu pataikyti, tarkim, į šnervę. „Įžeidimas vaiku" baigdavosi kruvina dvikova.

1936-1938 m.

Mane vadina kapucinu. Tiems, kam reikia, vėliau už tai ausis nurausiu, o kol kas mane neramina Žano Žako Ruso garbė. Kodėl gi jis viską žinojo? Žinojo, ir kaip vaiką suvystyti, ir kaip merginą ištekinti. Aš irgi visa tai jau žinau, tik savo žiniomis dar nepasitikiu. Apie vaikus tikrai žinau, kad jų visai nereikia vystyti, juos reikia naikinti. Tam reikalui miesto centre iškasčiau duobę ir juos tenai sumesčiau. O tam, kad duobė nedvoktų puvėsiais, kiekvieną savaitę juos apibarstyčiau negesintomis kalkėmis. Į tą pačią duobę įstumčiau ir visus vokiečių aviganius. O dabar apie tai, kaip ištekinti merginas. Šis darbas, manyčiau, paprastesnis. Įrengčiau didelę salę, kurion, sakykim, kartą per mėnesį rinktųsi visas jaunimas. Visi nuo 17 iki 35 metų privalo nusirengti nuogai ir vaikštinėti. Jei kam kas nors patinka, tai tokia porelė pasišalina į kampą ir tenai vienas kitą apžiūri atidžiau. Pamiršau pridurti, kad visiems ant kaklų privalo kaboti lentelės, kuriose nurodytas vardas, pavardė ir adresas. Tada patikusiems galima parašyti laišką ir užmegzti intymesnę pažintį. Jei į šiuos reikalus įsivelia seniai arba senės, siūlau juos užkapoti kirviais ir nuvilkti į duobę, pas vaikus.
Aš ir toliau dalinčiausi su jumis savo patirtimi, bet, deja, turiu eiti į parduotuvę machorkos. Išeidamas į gatvę, visada pasiimu storą padžiūvusią lazdą.
Pasiimu ją tam, kad būtų kuo užtvoti pasipainiojusiems po kojomis vaikams. Turbūt dėl to mane praminė kapucinu. Na palaukit, niekšai, aš jums dar parodysiu!

1938 m. spalio 12 d.

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (1712) buvo 2026 Bal 14, 02:02

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių