Įvairūs Mistika

Vampyrai

Vartotojo avataras

Engine

Patyręs forumietis

14,603.22 Lt

Standartinė » 2010 Geg 24, 20:25

DJ Ezopas rašė:Šiaip vampyrų nebūna,būna tik vampyrai šikšnosparniai ir vadinamieji žmonės vampyrai,kurie siurbia iš kitų energiją,tipo prie okio žmogaus būna nesmagu,iš kart pradeda blogėt nuotaika,pasijunti silpnesnis,o jis atvirkščiai.

Taigi va :)

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Livjukas

Apšilinėjantis

1,271.75 Lt

Standartinė » 2010 Geg 26, 19:39

Šiaip esu tokia, kad netikiu. Kai pamatysiu - patikėsiu. :)

Vartotojo avataras

vika_zima

Įsijaučiantis

Panevezys

3,660.76 Lt

Standartinė » 2010 Geg 31, 06:43

xDDD Na kaip cia... is dalies imanomas dalykas is dalies ir nelabai...:/ lol
Na bet knyga 'Drakula' tai man LABAI patiko, nepasigailejau perskaiciusi! :D:D

Vartotojo avataras

Emiliotė

Dalyvis

Vilnius

1,141.00 Lt

Standartinė » 2010 Bir 06, 20:15

Prisižiūrėjo vampyriškų filmų ir tiki ;DDD Aš tai ne.

crystally

Lankytojas

105.00 Lt

Standartinė » 2010 Bir 07, 17:40

na..paskaitinejau cia.kaikas labai tiesiogiai priima savoka vampyras.dauguma pasakojimu tera tik mitas.o is kur tokia baime nuo senu senoves vampyrams,tai yra daugybe priezasciu.ligos,del kuriu anksciau zmones sauleje degdavo,o nieko nesusiprate zmones juos demonais vadindavo. neissivysciusi medicina,kuomet gyvas zmogus palaidojamas,o po to atkasus visas karstas nagu isdraskyras. nuo to viskas ir prasidejo.beveik. o siaip vamyrizmas yra tokia busena,kuomet jauti potrauki toky koki jauti pats,o ne koky primeta tam tikros taisykles..nors jos galiu pasakyt ne is pirsto lauzos. as jau nebekreipiu i save demesio,buna kad net pamirstu apie tai,ka jau budama 6metu megdavau. bet jis sugrizta,tas potraukis,gan daznai pasilepindavau krauju,ir ne tik del to kad tai kazkas keisto,man jo reikdavo,man jis patikdavo.ir dabar pasitaikius progai niekuomet neatsisakau. gyvenu normalu gyvenima(beveik) su normaliai zmonemis.

Vartotojo avataras

Vytauciukea

Aktyvus dalyvis

Marijampolė

14,257.18 Lt

Standartinė » 2010 Bir 09, 22:22

Kai maža buvau, tikėjau, kad jei gersi kraują tai nemirtinga būsi, na ir gerdavau aš jį kai gaudavau ; D

Vartotojo avataras

Agotae

Dalyvis

Klaipėda

2,680.32 Lt

Standartinė » 2010 Bir 11, 23:42

Čia prikuria visokių Twilight'ų ir po to žmonės susimąsto ir pradeda tikėt x DD

Vartotojo avataras

Draco'a

Forumo gyventojas

1,004.53 Lt

Standartinė » 2010 Bir 13, 18:50

Nu, twilight pakeitė daugelio žmonių nuomonę apie vampyrus :D

Vartotojo avataras

Miyuki.

Patyręs forumietis

Tokyo

10,630.92 Lt

Standartinė » 2010 Bir 14, 20:49

būna energetinių vampyrų

Vartotojo avataras

terabaitas

Įsijaučiantis

407.90 Lt

Standartinė » 2010 Bir 14, 22:07

:lol: :lol: :lol: :lol: :cha: :cha: man jie atrodo nuvalkioti ir vaikiškos nesamonės :lol: :lol:

Vartotojo avataras

Maja.

Įsijaučiantis

Panevezys

1,014.00 Lt

Standartinė » 2010 Lie 03, 00:35

Aš netikiu manau tai tik pasimanimas :D

Vartotojo avataras

Gutsy

Aktyvus dalyvis

Panevėžys

3,369.27 Lt

Standartinė » 2010 Lie 03, 01:02

Miyuki. rašė:būna energetinių vampyrų

šitą taip pat esu girdėjusi. Kažkur perskaičiau kiek pamenu. Ir tai labai realus faktas.

Vartotojo avataras

gaele

Apšilinėjantis

538.00 Lt

Standartinė » 2010 Lie 08, 16:34

Aš visai norėčiau tikėt vampyrais nes pati noriu būt vampyre :cha: galbūt seniau ir būdavo tokių kurie gerdavo kraują bet tikrai ne tokių kurie gyvendavo amžiną gyvenimą, juos būdavo galima atbaidyt česnaku ir t.t kaip seka pasakėlės :)

Vartotojo avataras

gintares5

Aktyvus dalyvis

18,510.97 Lt

Standartinė » 2010 Lie 08, 23:38

Dabar čia mergos labai nori būt vampyrėm po "saulėlydžio" filmo. Nesuprantu aš jų, tegu gyvena realybėj. O čia kol kas neįrodyta kad yra vampyrai. Pačiai visai patiktų būt kitokia negu visi, nesvarbu vampyre ar kuo nors kitu :D

Vartotojo avataras

sigaA

Patyręs forumietis

Šiauliai

10,689.24 Lt

Standartinė » 2010 Lie 10, 11:19

SAULĖS žmonių- vampyrų energija karšta ir sausa, ji visada agresyvi. Jie yra žiaurūs, dažnai aplinkinių vadinami kraugeriais ir sadistais. Šie vampyrai yra didžiuliai egoistai - patys atakuoja auką, provokuoja skandalus ir kivirčus, sukeldami dvasinį ir fizinį skausmą. Juos išprovokuoja pavydas, pyktis ir neapykanta. Jie gali žaibiškai išsiurbti donoro energiją,visiškai pastarąjį išsekindami. Po kontaktų su tokiais vampyrais staiga keičiasi kraujospūdis, prasideda arba paūmėja širdies ir kraujagyslių ligos. Tai mūsų nelaimių priežastis. Šie vampyrai yra energetiniai banditai.

MĖNULIO žmonių - vampyrų energija yra visai kitokia - šalta ir drėgna. Tai stiprios magnetinės savybės, todėl jie nepastebimai ir ramiai siurbia iš kitų energiją. Tai - energetinis vagis, tylus ir pasalūniškas. Pastarasis visada aimanuoja, apsimeta kurčiu, nesuprantančiu.
Dažnai bendraujant su tokiu žmogumi dingsta jėgos, sumažėja gyvybinis tonusas, ima žiovulys, kažkas tarsi smaugia gerklę, lyg ją perštėtų.
Mėnulio vampyrai, kaip pilkos pelės - tylūs bei nerangūs, neįžeidūs - užmirš bet kokį įžeidimą. Jie tausoja draugystę su jumis, nes parinko jums raktelį ir išmoko švelniai atidaryti jūsų energetinių kanalų šliuzus.

Norit tikėkit, norit netikėkit :-) Vampyrais iš Saulėlydžio manęs tikėti neprivers niekas. Na, o energetinių vampyrų gal ir yra. Man su vienu tokiu teko susidurti. Po to suistikimo kelias dienas trūko jėgų, savijauta buvo bloga. Bet po kelių dienų viskas vėl buvo gerai.

Įvairūs Mistika

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (795) buvo 2025 Gru 08, 09:28

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių