|
‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata
-

MuOn
- ®espect
-
- Vilnius
- 21,478.95 Lt
» 2010 Bir 21, 18:46
Man irgi labai patinka, nes būna pūrūs ir kvepia, bet va nuo jo ne taip kaip nuo visų slenka. Kvaksia, aha, jau sakiau. :] Tik nežinojau ar šiame ar kitame forume.
Thea, kiekvieną dieną. : D Kitaip jau neišeina. Negaliu išeiti iš namų su nepūriais plaukais. Saule, ups. : D Va, pas mane šviesiai mėlynas. ; D
--------------------------------------
-

19941027
- Įsijaučiantis
-
- Vienintelis iš daugybės...
- 2,912.22 Lt
» 2010 Bir 21, 18:56
-

MuOn
- ®espect
-
- Vilnius
- 21,478.95 Lt
» 2010 Bir 21, 18:58
Jeigu kaip šiaudai, tai reiškias per daug dažų. ; D Arba baltų, arba juodų. Jo, kaukės labai padeda, arba labai brangios, arba natūralios savos gamybos, tada jie tampa minkšti. Bet pas mane jie visada minkšti, nes plaunu kiekvieną dieną ir beveik nedažau.
-

illuminated
- ®espect
-
- -13,073.73 Lt
» 2010 Bir 21, 20:45
saulė.pasaulio rašė:Kai plaukas ištrūksta jis dar apie 3 mėnesius laikosi galvoje. Taigi nebūtinai nuo to šampūno čia. ;} p.s. jie visi juodi ; D tik būna tokios drūžės ten mėlynos, geltonos ir daugiau nepamenu kokios. Pati dabar turiu geltoną. Man tai labai patinka. Galvoju tą Syoss išbandyt, bet mano plaukai išrankūs šampūnam, jei koks ne toks tai sekančią dieną net į plaukus nepanašūs atrodo.
-

DripDrop
- Patyręs forumietis
-
- Kaunas
- 2,859.86 Lt
» 2010 Bir 27, 13:43
Anksčiau naudojau Wash&Go priemones, o dabar - NIVEA Diamond gloss šampūną ir kodicionierių.
-

Raminta1993
- Dalyvis
-
- 888.96 Lt
» 2010 Bir 27, 14:17
Aš tai kažkaip plaunu plaukus su belenkokiu šampūnu, kokį mama parneša, anksčiau labai pirkavau pati Baby Johnson's, bet kad jo kvapas man kažkaip labai įkyrėt pradėjo, tai ir nebenaudoju. kodicionierių dra uždedu porą kartų į savaitę, o daugiau nieko nenaudoju, nebent kai matau, kad plaukai sausėt pradėjo, kokią kaukę pirmą po ranka pasitaikiusia, ar lentynoj koksai purškiklis pasitaiko, kuris skaniai kvepia. Bet tarkim jei noriu idealiai tiesių plaukų noriu, tai pastebėjau, kad daug geresnis rezultatas būna tokį aliejuką, Revlon firmos naudoju, ir plaukai blizga, ir nerealiai cinamonu kvepia Anksčiau naudodavau belenkaip daug produktų, bet tiesiog pastebėjau, kad nebėra prasmės.. 
-

Muny
- Apšilinėjantis
-
- 726.00 Lt
» 2010 Rgp 07, 19:45
šiaip labai gera Syoss kauke plaukams  tikrai cool. Bet va pabandziau purskiama nenuplaunama elvive kondicionieriu, tai man jis nelabai patiko  . Mano plaukai linke garbanotis ir siek tiek veliasi, tai kai supurskiau tuo kondiciuonieriumi iš viso susisuko, pasipute belekaip ir tokie siek tiek riebaluoti tapo  . Purskiau ant sausu plauku, nes ten parasyta kad galima ir ant sausu ir ant dregnu, na tai pabandziau ant sausu  . Gal visgi ne taip as jį naudoju?  Gal kas bandete? kokie atrsiliepimai? 
- Prikabinti failai
-

- 420935.jpg (5.52 KiB) Peržiūrėta 1779 kartus(ų)
-

Green apple
- Lankytojas
-
- Vilnius
- 439.08 Lt
» 2010 Rgp 07, 20:47
As ir tik sampunu plaunu nes jai pradedu balzamu kokiu plaut tai kokia sawaite buna viskas ok o pt nerealiai rebaluojas
-

Nyan.
- Forumo gyventojas
-
- 1,395.64 Lt
-

seabear
- Mis Linksmai
-
- Vilnius
- 8,200.78 Lt
» 2010 Rgp 09, 14:35
Muny rašė:šiaip labai gera Syoss kauke plaukams :sweeet: tikrai cool. Bet va pabandziau purskiama nenuplaunama elvive kondicionieriu, tai man jis nelabai patiko :P . Mano plaukai linke garbanotis ir siek tiek veliasi, tai kai supurskiau tuo kondiciuonieriumi iš viso susisuko, pasipute belekaip ir tokie siek tiek riebaluoti tapo :| . Purskiau ant sausu plauku, nes ten parasyta kad galima ir ant sausu ir ant dregnu, na tai pabandziau ant sausu :D . Gal visgi ne taip as jį naudoju? :lol: Gal kas bandete? kokie atrsiliepimai? ;)
šitą kondicionierių turėjau, labai geras, bet sausus plaukus lipina;} purkšdavau ant drėgnų. mano daily routine plaukučiams: šampūnas, balzamas, kondicionierius, serumas/kremukas galiukams, heat protectorius, vaškas/guma, lakas, jeigu reikia;d apmažinau truputį priemonių, nes vienu metu per daug jau visko buvo
-

MuOn
- ®espect
-
- Vilnius
- 21,478.95 Lt
» 2010 Rgp 09, 14:40
Muny rašė:šiaip labai gera Syoss kauke plaukams  tikrai cool. Bet va pabandziau purskiama nenuplaunama elvive kondicionieriu, tai man jis nelabai patiko  . Mano plaukai linke garbanotis ir siek tiek veliasi, tai kai supurskiau tuo kondiciuonieriumi iš viso susisuko, pasipute belekaip ir tokie siek tiek riebaluoti tapo  . Purskiau ant sausu plauku, nes ten parasyta kad galima ir ant sausu ir ant dregnu, na tai pabandziau ant sausu  . Gal visgi ne taip as jį naudoju?  Gal kas bandete? kokie atrsiliepimai? 
Man visada nuo visokių purškiamų priemonių plaukams riebaluojasi plaukai. Galbūt per daug purškiu. : D
-

kocki
- Apšilinėjantis
-
- 1,111.99 Lt
» 2010 Rgp 09, 14:41
Plaukus plaunu kas antra diena, naudoju šampūna, kas kokias 2 savaites tokią pantene kaukę, o šiaip tiesinu kirpčiukus ant šono, tai dar jai apsaugančią priemonę nuo karščio. Kažkada dar skalavau plaukus su apyniais, bet nelabai apdėjo ;/ Gal žinot kas kokių priemonių, kad plaukai būtų stiprūs, mažiau slinktų, arba ne taip riebaluotųsi ?
-

Haiuri
- Aktyvus dalyvis
-
- 22,750.59 Lt
» 2010 Rgp 09, 22:42
Plaunu kartą į savaitę su šampūnu paprastu augaliniu rusišku normalaus tipo plaukams ir kekvieną dieną praskalauju tik vandeniu. Anksčiau plaudavau kas antrą dieną, tai labai riebalavosi, o dar kai naudodavau visokias papildomas priemones tai iš viso baisu, beveik kas dieną prireikdavo plauti, o dabar viskas normalizavosi : ).
-

seabear
- Mis Linksmai
-
- Vilnius
- 8,200.78 Lt
» 2010 Rgp 10, 14:47
omfg, nesugebechiau taip
-
Nemalonus
- Dalyvis
-
- Vilnius
- 1,649.16 Lt
» 2010 Rgp 10, 15:30
Ne mergina, bet irgi prisižiūriu. Reguliariai nusiskutu galvą kas mėnesį kokį. Plauti beveik nereikia, užtenka muilu praeit kartą kasdien po dušu kai būni.  Nėra plaukų - nėra problemos 
‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata
|
|
|