Diskusijos Grožis ir sveikata

Plaukų priežiūra

Vartotojo avataras

saulė.pasaulio

Moderatorė

24,821.77 Lt

Standartinė » 2012 Geg 12, 22:41

Aš tai esu plaukus nualinusi. Šiaip jie atrodo vis dar geram stovyje, tik galai tragedija. Vis neprisiverčiu nueiti į kirpyklą.
Naudoju šampūną, kondicionierių, kartais dar prieš plovimą palaikau rizikos aliejaus įtepusi. Dar kai namo grįžtu pas mamą kažkokią kaukę kartais panaudoju, tai plaukai išvis pasaka būna.
Man tai gerai auga ir tiesinami, ir džiovinami ; D tik nervina, kad nėra purūs jie.
O tos "Basmos" kur galima įsigyti?

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Evelyn

Forumo gyventojas

Vilnius

26,484.57 Lt

Standartinė » 2012 Geg 12, 22:50

maximose tikrai yra

Vartotojo avataras

devilish

®espect

17.00 Lt

Standartinė » 2012 Geg 13, 21:24

saulė.pasaulio rašė:Aš tai esu plaukus nualinusi. Šiaip jie atrodo vis dar geram stovyje, tik galai tragedija. Vis neprisiverčiu nueiti į kirpyklą.
Naudoju šampūną, kondicionierių, kartais dar prieš plovimą palaikau rizikos aliejaus įtepusi. Dar kai namo grįžtu pas mamą kažkokią kaukę kartais panaudoju, tai plaukai išvis pasaka būna.
Man tai gerai auga ir tiesinami, ir džiovinami ; D tik nervina, kad nėra purūs jie.
O tos "Basmos" kur galima įsigyti?

Vietoj kondicionieriaus siūlyčiau naudot plaukų kaukę, kuri atkuria plaukus ir patarčiau palaikyti kokias 10-15min, didesnis efektas būna.

Vartotojo avataras

Sturgelis

Forumo gyventojas

Somewhere under the Sun

5,520.43 Lt

Standartinė » 2012 Geg 15, 23:12

Saule, Basmos man rodos visur yra. Aš tai eurokose pirkau, tai kokius 5lt gal tesumokėjau. Į mėnesį kartą užsidėt šitą kaukę tikrai pakanka :}
Va toks paveikslėlis yra: http://lankorfarm.ru/UserFiles/Image/im ... 95_big.jpg

Vartotojo avataras

Kvirli

Įsijaučiantis

870.00 Lt

Standartinė » 2012 Geg 16, 21:25

Skilinėjantiems,nutriušusiems galiukams man labai patiko (ir apskritai plaukams) oriflame ,,swedish spa beauty wonder oil+HydraCare''.Pas mane jie buvo l. sausi,tai tikrai geras dalykas.
va http://lt.oriflame.com/products/product ... Code=18765

Vartotojo avataras

GabriellaMeu

Lankytojas

Klaipėda

378.30 Lt

Standartinė » 2012 Bir 03, 18:05

Naudoju tik šampūną silpniems ir sausiems plaukams (kažkas panašaus)..
Stengiuosi ir kas mėnesį galiukus kirpti , ir džiovintuvų nenaudoju, bet vistiek ploni labai yra , ir beveik neauga.. Patarkit ką naudot, kad greičiau augtu plaukai .. :cry:

Vartotojo avataras

HotMess

Forumo gyventojas

United Kingdom

42,980.47 Lt

Standartinė » 2012 Bir 06, 01:18

Vel truputi pabalinau plaukus ir galiukai nusiuro :( EIsiu kirpti, kad ir kaip gaila, kad ir kaip meginu atsiauginti ilgus plaukus, bet bent jau pora centimetru teks paaukoti :/

Vartotojo avataras

Precious

Įsijaučiantis

2,273.00 Lt

Standartinė » 2012 Bir 07, 12:57

Alyvuogiu alieju tepiu ant plauku kai dazau (:. Kvapas gal ir nelabai malonus, bet po to plaukai lieka labai svelnus ir galiukai maziau nusiura. Siaip pas mane plauku prieziura labai jau paprasta, sampunas ir kondicionieriu.

Zoja12

Lankytojas

210.00 Lt

Standartinė » 2016 Sau 13, 15:23

O kaip vitaminai plaukams? Naudojat kažką? :-)

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių