Diskusijos Grožis ir sveikata

Plaukų priežiūra

Vartotojo avataras

PimPirim.

Dalyvis

2,766.15 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 24, 11:40

Eurovaistinėse kaip tik jam nuolaidos. ; D Šiaip geras. Plaukai puresni, švelnesni. Nes šiaip dauguma šampūnų riebiems plaukams gal net per daug juos išplauna, išsausina, kad net girgžda,o šis ne. Ir laaabai skaniai kvepia.

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Thea

Forumo gyventojas

Ibiza

4,054.95 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 24, 13:22

Ir maximoj akcija.15lt. : D

Vartotojo avataras

insomned

Forumo gyventojas

Vilnius

296.00 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 25, 00:54

Naudoju šampūną ir kondicionierių.; ) Ak, jūs, reklamos. Reiks ir man pabandyt tą, jei jau taip. :cha:

Geruole2

Lankytojas

219.00 Lt

Standartinė » 2011 Lap 06, 16:25

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2011 Lap 06, 18:52

PimPirim. rašė:Mama nupirko Natura Siberica šampūną ir kondicionierių riebiems plaukams. Gėėėris.

O plaukai nesukrenta nuo jo? :DD Nu ''neprilimpa'' prie galvos? :D nes man reik kad purūs būtų :DD

Vartotojo avataras

Euthanasia

Dalyvis

Kaunas

4,111.33 Lt

Standartinė » 2011 Lap 07, 21:01

pasiūlykit ką nors plaukų galiukams. Tragedija jau :/

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2011 Lap 07, 21:43

visų pirma,galiukus reiktų pakirpti,nes nušiurusius gaivint truputį lempa.O nusipirkus belieka puoselėt - tinka plaukų kaukė,yra visokių balzamų galiukams,daug kas išgyrė AVON'o galiukų serumą,man tai normalus toks.Venk tiesinimo,džiovinimo džiovintuvu arba apsiginkluok heatprotectoriais.

Vartotojo avataras

seabear

Mis Linksmai

Vilnius

8,200.78 Lt

Standartinė » 2011 Lap 07, 23:26

arba, jei tiesini, gali bandyt tiesinimą keratinu, pati galvojau išbandyt, bet atidėjau šitą reikalą. :D pažįstama pasidarė, sako, pagerėjo labai visų plaukų būklė, taip pat ir galiukų, o plaukai laikos tiesūs, tik man problema būtų ta, kad norisi visiškai visiškai tiesių plaukų, o pas ją po mėnesio jau ėmė riestis galiukai, tai kažin kaip man laikytų. :D bet šiaip sakė dar reik žiūrėt pas ką tiesint ir nuo paties plauko labai priklauso, tai pabandyt verta, manau. ;}
šiaip mano pačios labai suprastėję galiukai buvo, bet papiktnaudžiavau kaukėm ir kuriam laikui susitvarkė :D pati puikiai suprantu, kad laikina ir tik 'sulipo', bet baisiai gaila man kirpt plaukus.. o ir tingisi. ;D
dar John Frieda serumus ir šiaip priemones plaukų priežiūros siūlau išbandyt, nėra labai pigu, bet verta

Vartotojo avataras

Fobija.

Forumo gyventojas

Kaunas.

4,233.51 Lt

Standartinė » 2011 Lap 09, 16:00

'Kerastase' priemonės plaukams- :up:
Tik su jų gavimu gal sunkiau Lietuvoj. O ir šiaip patarčiau internete pirkt kas turit galimybę nes žymiai pigiau dažniausiai gaunas (:
nors šiaip šios priemonės nėra pigios tikrai nu bet kokybė atitinka kainą (mano nuomone).

O šiaip savuosius plaukus aš skriaudžiu..kiekvieną rytą plaunu,džiovinu (tuo pačiu su džiovintuvu ir patiesinu, patį tiesintoją mečiau į šoną). Bet nėra jie kažkokie nušiurę labai.
Kiekvieną ryta naudoju gerą šampūna,balzamą o prieš džiovinant ir stiprų termiką,kuris atstato net nutriušusius galiukus + gerai apsaugo. Tai va čia manau visų priemonių dėka..nes be jų tai spėju vaikščiočiau nudegusiais super trumpais plaukais : D

Vartotojo avataras

MuOn

®espect

Vilnius

21,478.95 Lt

Standartinė » 2011 Lap 09, 17:05

Gal žinote tas specialias parduotuves, kur parduoda profesionalius plaukų dažus? Kur kirpėjos užsisakinėja iš tų firmų ir t.t.

Vartotojo avataras

Camilė.

Forumo gyventojas

Panevėžys

890.00 Lt

Standartinė » 2011 Lap 11, 20:28

Klausk pas kirpėjas, Nes aš o-zone milkshake priemones dažniausiai naudoju tai pas kirpėją perku. O šiaip tai beveik kasdien plaunu galvą su tuo milkshake'o šampūnu dažytiem plaukam, tada keunės kaukę intensyviai plaukų priežiūrai, išsidžiovinu pasitepo su milkshake'o origanų aliejum, papurškiu priemone nuo karščio ir išsitiesinu.. ;) Tai labai gerai plaukai laikos, kerpu galiukus kai bent truputi išsišakoja, tai maždaug kas 4-5mėn

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2011 Lap 12, 11:58

tada keunės kaukę intensyviai plaukų priežiūrai

ir kaip ta kaukė? :> Atitinka kaina ir kokybė?

Vartotojo avataras

Camilė.

Forumo gyventojas

Panevėžys

890.00 Lt

Standartinė » 2011 Lap 12, 23:00

Man asmeniškai atitinka. Labai švelnūs plaukučiai būna + ilgam užtenka ;)

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2011 Lap 13, 11:57

nu reiks matyt pradėt taupyt. :/

Vartotojo avataras

Camilė.

Forumo gyventojas

Panevėžys

890.00 Lt

Standartinė » 2011 Lap 13, 13:10

Aš už 47lt ar kiek pirkau tą dėžutę, bet naudoju jau daugiau nei 3 mėn, ir gal pusę dėžutės ir sunaudojau... Žinok verta ;)

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių