Oplia > Kiek žinau neįmanoma. Geriau pasakyk ką nori padaryt.
Sasha > http://imagination.lt/web-dizaino-issam ... t3034.html
Čia yra vienintelė* man žinoma pamoka kurioje pilnai parodo kaip sukurti svetainę (piešimas su PS, karpymas ir kodavimas).
O visos kitos man žinomos pamokos rodo kaip nusipiešt dizainą arba kaip programuot HTML/CSS kalbomis.
*Tiksliau tik šią pamoką žinau kur rast.
HTML, PHP, CSS, JavaScript (svetainių kūrimas)
Aš su regex funkcijom dar nesu labai susipažinęs, tad nelabai galiu patart. Šiaip manau, kad su preg_match funkcija pavyks tik patikrinti ar eilutė yra be specialiujų simbolių, o su preg_replace pavyks tuos simbolius pašalint.
Noriu paklausti del tu lentelių --> registracijos lentele o tokio tipo koda kur tu čia idejai galima ir naudoti kaip registracija, nu pvz: fanas į kluba nori įstoti ir užpildo ane? O kaip aš gausiu duomenys, kas užregistravo? Ar reikia kur emaila įrašyti savo? ![]() > o tokio tipo koda kur tu čia idejai galima ir naudoti kaip registracija, nu pvz: fanas į kluba nori įstoti ir užpildo ane?
Taip. > O kaip aš gausiu duomenys, kas užregistravo? Tu duomenis gali gauti el. paštu, gali jie būti įrašyti į failą arba įrašyti į duombazę.
Tai kaip suprantu į vieną papke įkelti šuos du kodus taip? "registracijos formą" ir sukurti failą "skriptas.php"
Žinau, aš html naujokas tai ateinu su kvailais klausimais
![]() Ką įrašyti tarp <title> ir </title>, kad titlėje(antraštėje...) rašytų valandą, minutes ir sekundes? (dabartinio laiko), o perkrovus puslapį atsinaujintų ir rodytų jau naujesnį laiką, nu ždž kai refreshini tinklapį kad rodytu koks šiuo metu laikas titlėje. turbūt įmanoma taip, lauksiu atsakymų ![]() ‹ Kompiuteriai ‹ Svetainės kūrimas |