HTML, PHP, CSS, JavaScript (svetainių kūrimas)Tarp to background2 įterpk:
turėtų padėt Be to dėl margin ir padding noriu šita pasakyti: Kai nori kažkokį ilgį pritaikyti visom pusėm, tai vietoj šito margin: 0px 0px 0px 0px; naudok margin: 0px; Kadangi reikšmė nulis, tai px rašyti nebūtina: margin: 0; Kai nori tik priešingoms pusėms nustatyti po vienodą ilgį rašyk taip: margin: 0 2px; šiuo atveju nuo viršaus ir apačios bus atitraukta po 0, o nuo šonų po 2 pikselius. Toliau, jei nori nustatyti ilgį tik vienai pusei, tai naudok prierašą -top,-bottom,-left ar -right. Pavyzdžiui: margin-top: 20px; - bus atitraukta 20 pikselių tik nuo viršaus. Tas pats galioja ir su padding. Šitaip susitaupo, nors ir nedaug, vietos, srauto. Čia pabandyk pasiskaityti:
http://webdesign.about.com/od/css3/f/blfaqbgsize.htm Ar eina ką nors padaryti be header("Location: "); ?
Nežinau kodėl gal hostingas kaltas (serverio dabar tikrai nereik ir aš jo nepirksiu), bet kode yra tokia eilutė
Tai va yra login forma, kai suvedi duomenis man automatiškai per tą header eilutėę turi peradresuot į home.php, bet mane palieka ten kur vedžiau duomenis (index.php faile) ir išmeta tokia klaidą
prašau pagelbėkit Ai, čia dar scripto kodas
Paskutinį kartą redagavo Sasha 2010 Bir 20, 19:08. Iš viso redaguota 1 kartą.
Ir taip visuose failuose kur yra header (Location.....); Jei tokių problemų kyla, rekomenduoju nemaišyti HTML su PHP;
Pirmiausia su PHP sugeneruok reikiamą turinį, išsiųsk reikiamą header'į ir tada išvesk sugeneruotą turinį. Pvz.:
Šiaip greičiausias tavo bėdos sprendimas yra peradresuoti su JavaScript'ais, kaip daro daugelis svetainių. Paskutinį kartą redagavo mode118 2010 Bir 21, 12:57. Iš viso redaguota 1 kartą.
O kur apie tavo draugelio mokslą paskaitinėt galėčiau?
![]() EDIT: Bandžiau kaip liepiai keinux, nieko gero, tas pats... Mode, kaip dar generuot ? Juk lyg viską gerai surašiau Paskutinį kartą redagavo Sasha 2010 Bir 21, 13:20. Iš viso redaguota 2 kartus.
‹ Kompiuteriai ‹ Svetainės kūrimas |

su jais nelabai sekas