Įvairūs Gyvūnai

Žirgai

Vartotojo avataras

Domi.

Dalyvis

Kaunas

1,757.22 Lt

Standartinė » 2009 Gru 30, 15:30

Dievinu žirgus,jie tokie mieli :love:

--------------------------------------

Nedute :D

Lankytojas

Kaunas

243.22 Lt

Standartinė » 2010 Sau 02, 17:38

zirgai nuostabus :love: noriu lankyt zirgyna tik nerandu tokiu :D :D

Vartotojo avataras

GerduTe.

Dalyvis

0.00 Lt

Standartinė » 2010 Sau 03, 17:31

Nedute :D rašė:zirgai nuostabus :love: noriu lankyt zirgyna tik nerandu tokiu :D :D

Visur yra tų žirgynų. Aišku, dar reikia žiurėti kur gyveni.

Nedute :D

Lankytojas

Kaunas

243.22 Lt

Standartinė » 2010 Sau 03, 17:39

nu yra , bet tolokai ,o kur arciau tai kainos nenormalios :D :D

Vartotojo avataras

WaWa?!

Įsijaučiantis

Beveik Kaunas, bet dar nevisai...

1,310.94 Lt

Standartinė » 2010 Sau 16, 21:49

Ką be jų daryčiau... nors tėvai ir nesupranta, tiksliau mama :roll:

Vartotojo avataras

D0minyka

Įsijaučiantis

Šiauliai

3,247.28 Lt

Standartinė » 2010 Sau 17, 14:50

Man ir niekaip nėra sąlygų žirgyną lankyt.
:<
Taip norėčiau.

Vartotojo avataras

džerise

Apšilinėjantis

Kauno raj.

1,100.32 Lt

Standartinė » 2010 Sau 17, 17:29

jezau, noriu lankyt žirgyna, man žiauriai patinka visi gyvūnai, tik tevai neleidžia :cry:

Vartotojo avataras

WaWa?!

Įsijaučiantis

Beveik Kaunas, bet dar nevisai...

1,310.94 Lt

Standartinė » 2010 Sau 17, 20:13

Tai tu jų neklausyk. 8)

Vartotojo avataras

džerise

Apšilinėjantis

Kauno raj.

1,100.32 Lt

Standartinė » 2010 Sau 18, 17:12

Jo, taip imsiu ir viena naktį pabėgsiu ant žirgo iš namu :) :) :D . Vien todel kad tau tevai leidžia lankyt žirgyna, tai nereiškia kad ir maniškiai - gailestingos sielos :D

Vartotojo avataras

GerduTe.

Dalyvis

0.00 Lt

Standartinė » 2010 Sau 18, 21:12

Visko imanoma išprašyt jai labai nori. Atsimenu kol aš išprašiau ;DD

Vartotojo avataras

~Dream~

Aktyvus dalyvis

Kaunas

9,304.21 Lt

Standartinė » 2010 Vas 03, 18:50

Mano tėvai tai kažkaip patys norėjo, kad jodinėčiau. Nors aišku aš ir pati nuo mažens svaigau dėl žirgų.
Buvo ir įspyrę ir įkandę gal kokį milijoną kartų smarkiai, bet vistiek nieko. Leidžia jot :D
Ai, bet man nesvarbu. Pabandytų jie uždraust vistiek eičiau. Keturis metus prajojus būtų sunku išsiskirt su žirgais :D

Rexera

Lankytojas

Radviliškis

153.82 Lt

Standartinė » 2010 Bal 19, 21:21

Nuo mažens man patinka žingai,norečiau lankyti žirgyna,bet neturiu daug laiko,bei pinigu ir pan. Gal kada pasiseks...

Vartotojo avataras

Vytauciukea

Aktyvus dalyvis

Marijampolė

14,257.18 Lt

Standartinė » 2010 Bal 29, 21:44

Va šitą sportą lankyt labiausia noriu, čia jau net mano svajonė buvo, bet tie tėvai.. Db eisiu į fitnesą arba kultūrizmą, ir pabando man jie uždraust ; D

Vartotojo avataras

Gretulencija

Lankytojas

530.00 Lt

Standartinė » 2010 Geg 02, 20:27

:love:
Ir tai viskas. Labai protingi gyvūnai, kurie nučiuožia nuo proto nebent dėl žmonių žiaurumo ;}

man tia mama iškart leido lankyti. Pirmą kartą ant žirgo atsisėdau Kurtuvėnų stovykloj, neseniai palyginus, gal prieš 3 metus :D Labai nesisekė. Labai. Ir dabar nesiseka, talento neturiu, į viską per prakaitą einu.2 treniruotę nukritau nuo Gorisviet. Ar kaip čia rašosi ;D Nežinau kaip tai įmanoma, bet nukritau riščiuodama. Nors žinau vaikus kurie nukrenta eidami žingsniu o.O Dabar krentu nebent neišsedėjus po kliūties arba... Am... Daugiau arba nėr. Triu talentą išsedėt ožius, net kai eini sau žingsniu, atsipalaidavęs ir netikėtai sulauki labaaai stipraus ožio ir pakilęs į orą jausdamas tik balnakilpes kojose ir tai kad tu jau virš balno spėji pagalvot "išsedėsiu ar ne.." vistiek išsėdžiu, kai lialius kuri jojo pro mane krenta mat žirgas šastelėjo į šalį :DD Tad paskutinį kartą kritau šią žiemą. Zovadavau be balnakilpių ir žirgas užklupo už kažkokio kupsto, tad aš ant balno šono ir galiausiai nuslydau tiesiai po kojom, bet net neskaudėjo, nors kiti net klykė, mat vos vos neužmynė. Tad nukrenta ir nuo to, kad būnu be balnakilpių matyt. Silpni keliai ;DDD O prieš tai dar kokius 3 mėnesius nekritau, tad manau visai neblogai dar laikausi :hoorey:
Bet geriausia yra vistiek tiesiog būti šalia jų. Nors taip, aš be jų išgyvenčiau ir nesunkiai. Labai sunkiai prie ko nors prisirišu, tad man ir tokios meilės dar nėra. Ir ganėtinai tuo džiaugiuosi. mat mūsų žirgyniūkštį turėtų greit uždaryti, o kitur galėčiau joti tik siekdama sporto, kitaip neapsimokėtų, tad ir teks išmesti žirgus iš savo gyvenimo. bet vistiek jie meilučiai, ypač juodi :love: :D

Vartotojo avataras

Deisiukia

Dalyvis

Skuodas

543.00 Lt

Standartinė » 2010 Bir 15, 20:59

Gretulencija rašė::love:
Ir tai viskas. Labai protingi gyvūnai, kurie nučiuožia nuo proto nebent dėl žmonių žiaurumo ;}

man tia mama iškart leido lankyti. Pirmą kartą ant žirgo atsisėdau Kurtuvėnų stovykloj, neseniai palyginus, gal prieš 3 metus :D Labai nesisekė. Labai. Ir dabar nesiseka, talento neturiu, į viską per prakaitą einu.2 treniruotę nukritau nuo Gorisviet. Ar kaip čia rašosi ;D Nežinau kaip tai įmanoma, bet nukritau riščiuodama. Nors žinau vaikus kurie nukrenta eidami žingsniu o.O Dabar krentu nebent neišsedėjus po kliūties arba... Am... Daugiau arba nėr. Triu talentą išsedėt ožius, net kai eini sau žingsniu, atsipalaidavęs ir netikėtai sulauki labaaai stipraus ožio ir pakilęs į orą jausdamas tik balnakilpes kojose ir tai kad tu jau virš balno spėji pagalvot "išsedėsiu ar ne.." vistiek išsėdžiu, kai lialius kuri jojo pro mane krenta mat žirgas šastelėjo į šalį :DD Tad paskutinį kartą kritau šią žiemą. Zovadavau be balnakilpių ir žirgas užklupo už kažkokio kupsto, tad aš ant balno šono ir galiausiai nuslydau tiesiai po kojom, bet net neskaudėjo, nors kiti net klykė, mat vos vos neužmynė. Tad nukrenta ir nuo to, kad būnu be balnakilpių matyt. Silpni keliai ;DDD O prieš tai dar kokius 3 mėnesius nekritau, tad manau visai neblogai dar laikausi :hoorey:
Bet geriausia yra vistiek tiesiog būti šalia jų. Nors taip, aš be jų išgyvenčiau ir nesunkiai. Labai sunkiai prie ko nors prisirišu, tad man ir tokios meilės dar nėra. Ir ganėtinai tuo džiaugiuosi. mat mūsų žirgyniūkštį turėtų greit uždaryti, o kitur galėčiau joti tik siekdama sporto, kitaip neapsimokėtų, tad ir teks išmesti žirgus iš savo gyvenimo. bet vistiek jie meilučiai, ypač juodi :love: :D

Turiu tau patarimą dėl silpnų kelių: Pasiimk kokią sunkią knygą, atsisėsk, įsidėk tą knygą tarp kelių ir laikyk. Žinok, padeda ;]

Įvairūs Gyvūnai

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių