ŽirgaiMano tėvai tai kažkaip patys norėjo, kad jodinėčiau. Nors aišku aš ir pati nuo mažens svaigau dėl žirgų.
Buvo ir įspyrę ir įkandę gal kokį milijoną kartų smarkiai, bet vistiek nieko. Leidžia jot
Ai, bet man nesvarbu. Pabandytų jie uždraust vistiek eičiau. Keturis metus prajojus būtų sunku išsiskirt su žirgais ![]() Ir tai viskas. Labai protingi gyvūnai, kurie nučiuožia nuo proto nebent dėl žmonių žiaurumo ;} man tia mama iškart leido lankyti. Pirmą kartą ant žirgo atsisėdau Kurtuvėnų stovykloj, neseniai palyginus, gal prieš 3 metus Labai nesisekė. Labai. Ir dabar nesiseka, talento neturiu, į viską per prakaitą einu.2 treniruotę nukritau nuo Gorisviet. Ar kaip čia rašosi Nežinau kaip tai įmanoma, bet nukritau riščiuodama. Nors žinau vaikus kurie nukrenta eidami žingsniu o.O Dabar krentu nebent neišsedėjus po kliūties arba... Am... Daugiau arba nėr. Triu talentą išsedėt ožius, net kai eini sau žingsniu, atsipalaidavęs ir netikėtai sulauki labaaai stipraus ožio ir pakilęs į orą jausdamas tik balnakilpes kojose ir tai kad tu jau virš balno spėji pagalvot "išsedėsiu ar ne.." vistiek išsėdžiu, kai lialius kuri jojo pro mane krenta mat žirgas šastelėjo į šalį D Tad paskutinį kartą kritau šią žiemą. Zovadavau be balnakilpių ir žirgas užklupo už kažkokio kupsto, tad aš ant balno šono ir galiausiai nuslydau tiesiai po kojom, bet net neskaudėjo, nors kiti net klykė, mat vos vos neužmynė. Tad nukrenta ir nuo to, kad būnu be balnakilpių matyt. Silpni keliai DD O prieš tai dar kokius 3 mėnesius nekritau, tad manau visai neblogai dar laikausi Bet geriausia yra vistiek tiesiog būti šalia jų. Nors taip, aš be jų išgyvenčiau ir nesunkiai. Labai sunkiai prie ko nors prisirišu, tad man ir tokios meilės dar nėra. Ir ganėtinai tuo džiaugiuosi. mat mūsų žirgyniūkštį turėtų greit uždaryti, o kitur galėčiau joti tik siekdama sporto, kitaip neapsimokėtų, tad ir teks išmesti žirgus iš savo gyvenimo. bet vistiek jie meilučiai, ypač juodi ![]()
Turiu tau patarimą dėl silpnų kelių: Pasiimk kokią sunkią knygą, atsisėsk, įsidėk tą knygą tarp kelių ir laikyk. Žinok, padeda ‹ Įvairūs ‹ Gyvūnai |

rašė:zirgai nuostabus