Įvairūs Filmai, TV, knygos

Rekomenduokit filmų

Vartotojo avataras

Artes

®espect

...netoli

30,325.57 Lt

Standartinė » 2010 Bal 23, 21:07

Visi trys miisu paminėti filmai yra išties labai geri. Kurį bepažiūrėtum, nemanau kad nusivilsi. Tik dėl to sukrečiamumo, tai net nežinau. Nebent Pi kiek sukrečiantis. O kas dėl "Ink" ir "Fight Club", tai jie šiaip labai geri psichologiniai filmai, kuriuos rekomenduoju pažiūrėt kiekvienam (bet nerašyčiau jų greta vienas kito, nes jie tikrai labai skirtingi).
___
Na, o jei nori sukrečiančių filmų, tai gali pažiūrėti kad ir kažką iš šitų:
Lėlės/Dolls (bent mane tai tikrai stipriai sukrėtė. Vienas geriausių mano matytų psichologinių filmų);
21 gramas/21 Grams (bet čia tik tuo atveju, jei nebijai itin sudėtingo siužeto);
Savižudžių klubas/Suicide Club (hm, na čia gan savotiškas filmas, kuris bent man sukėlė labai daug prieštaringų emocijų. Nėra jis labai ypatingas, bet jei nori filmo, kuris sukrėstų, tai šitas manau tikrai tiktų);
Deivido Geilo paslaptis/The Life of David Gale (ko gero vienas tų retų filmų, kurio pabaiga pribloškia taip, kad negali susigaudyti dar ilgai. Ir šiaip, gan ilgą laiko tarpą šitas filmas buvo pirmoje vietoje tarp mano geriausių);
Šokėja tamsoje/Dancer in the Dark (na..., tiesiog kai kalbama apie sukrečiančius filmus, šis prieš akis iškyla pirmiausiai. Bet čia vėlgi, labai skirtingai kiekvieną paveikia. Aš pati tą poveikį jaučiu jau daugiau nei metai, o kai kas pamiršta jau po dienos).

Šiaip daug tų sukrečiančių filmų galėčiau suminėti, bet pradžiai manau pakaks.

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Baigtė

®espect

Reykjavik

3,504.31 Lt

Standartinė » 2010 Bal 23, 21:22

FranCė. rašė:Norėčiau tokį sukrenčiantį filmą pažiūrėt, tokį kaip "Klasė"...

Jei nori kažko apie patyčias, tai pažiūrėk Benas X / Ben X ir jei dar nematei: Bang Bang You're Dead / Pykšt pokšt tu negyvas. Antrasis, kiek pamenu (žiūrėjau prieš kokį pusmetį), labiau toks psichologinis, painesnis (nors ir Ben X, filmo gale, gan painu darosi, nes fantazijos susijungia su realybe). Gerai, nenoriu per daug išpasakot, po to bus nebeįdomu žiūrėt, pasiskaitinėk aprašymus, jeigu domu. Nors abiejų filmų bendra tema yra patyčios, bet negalėčiau pasakyti, kad filmai yra panašūs. :) O šiaip tai, abu filmai tikrai sugraudinantys, sukrečiantys...

Vartotojo avataras

Thea

Forumo gyventojas

Ibiza

4,054.95 Lt

Standartinė » 2010 Bal 23, 21:28

Ačiū, jums būtinai pasinaudosiu ir kokį nors pažiūrėsiu.
Kas apie "šokėja tamsoje" vis noriu jį pažiūrėti, bet niekaip neprisiruošiu, tai ten titrai atsilieka, tai dar kas nors..

Vartotojo avataras

Zm0gis

®espect

Grand Line

47.21 Lt

Standartinė » 2010 Bal 23, 21:30

Gal kas galit pasiūlyti filmų panašių į 13 rajoną ? Kur būtų ginklų, veiksmo ( ant stogų : D), gražių mašinų ir merginų. Na žodžiu kažką tokio vyriškai pusei labiau...

Vartotojo avataras

Thea

Forumo gyventojas

Ibiza

4,054.95 Lt

Standartinė » 2010 Bal 23, 21:33

13 rajonas, kai pirmą kart žiūrėjau, kaip jis man patiko :sweet:
2 dalį žiūrėjei jau?

Vartotojo avataras

Baigtė

®espect

Reykjavik

3,504.31 Lt

Standartinė » 2010 Bal 23, 21:37

Artes sąrašas, tai išties idealus (tik nemačiau tik filmo 'dolls', o kiti filmai tai stipriai per galvą davė), bet tik jeigu mėgsti tikras, stiprias psichologines dramas nes jei nemėgsti, tai nelabai manau, kad patiks... O prie Artes sąrašo, pridėčiau dar Dogvilis / Dogville, filmas mane tikrai šokiravo... Žinoma, jeigu esi pasiruošusi žiūrėti ~3 h (aš tai ruošiausi dalim žiūrėt, bet kai įsijaučiau į filmą, tai tos valandos nejučiom prabėgo). be to, filmas nėra įprastas, viskas nufilmuota didelėj salėje, kur apinka nupiešta su kreida. Bet jau kai įsižiūri, visa tai atrodo įprasta ir natūralu.:) Žodžiu, galėčiau aš čia kalbėt ir kalbėt... ;D

Vartotojo avataras

Thea

Forumo gyventojas

Ibiza

4,054.95 Lt

Standartinė » 2010 Bal 23, 21:42

Vat, šitas iš tavo aprašymo mane labai sudomino.. Davėt man čia dabar darbo : )

Vartotojo avataras

miisu

®espect

15,767.38 Lt

Standartinė » 2010 Bal 26, 21:40

planuoju siųstis filmą "the fountain". ir noriu mačiusių nuomonės :j

Vartotojo avataras

MuOn

®espect

Vilnius

21,478.95 Lt

Standartinė » 2010 Bal 28, 20:54

Baigtė rašė:Amerikos istorija X / American History X - ne vis filmo dalis vyksta kalėjime, bet ta kuri vyksta - tikrai šokiruos.. (Man net kiek bjauru žiūrėt buvo). Filmas taip pat, labai geras, pažiūrėjus bus apie ką susimąstyt. :up:

Šitą planavau jau seniai pažiūrėti, tik man vis laiko neužtenka, daug kas sakė, kad labai geras. Atsisiunčiau virš 15 jūsų rekomenduojamų filmų ir dar nei vieno nepažiūrėjau. :D

Vartotojo avataras

Artes

®espect

...netoli

30,325.57 Lt

Standartinė » 2010 Bal 29, 18:00

miisu rašė:planuoju siųstis filmą "the fountain". ir noriu mačiusių nuomonės :j

Na tikrai neprastas filmas. Jau turbūt žinai, ką reiškia, kai viename filme dirba Darrien Aronofsky su Clint Mansell (geras siužetas ir garso takelis kaip ir garantuotas).

Nors lyginant su kitais Aronofskio filmais (Requiem svajonei, Pi), šitas ko gero nepadarė tokio stipraus įspūdžio. Bet kiekvienam skirtingai, todėl sunku kažką patarti (tarkim Obuoly žiūrovų vertinimas – 100 proc.). Pati vertinčiau 8/10. Bet filmas tikrai iš tų, kurį drąsiai galiu rekomenduoti.

Taigi, jeigu svarstai, ar žiūrėti, sakau – taip.

Vartotojo avataras

Kanapiorka

Dalyvis

Vilnius

5,442.59 Lt

Standartinė » 2010 Geg 13, 10:35

Kiek daug filmų rekomenduota....bet dauguma jau matyta...Sutinku su tais, kurie vertina tokius filmus kaip Klasė, Requem for a dream, Futbolo chuliganai, August Rush, Operos fantomas ir kt.

Na o aš pasiūlysių paskutinius tris man labiausiai įspūdį palikusius filmus:

Psicholiginio, mokslinio, pozityviai nuteikiančio kino mėgėjams The Secret(2006)
„Kitokio" kino mėgėjams filmą I was here (2008)
Žiauresnių filmų mėgėjams Dread (2009)

Galbūt scenos kai kurios filmų ir atrodys nuo seno žinomos, bet kas mėgsta psichologinio tipo, apmąstymais ir prisiminimais paremtus filmus, tai kiekvienas atras vietų, kurios paliks įspūdį.

Vartotojo avataras

MuOn

®espect

Vilnius

21,478.95 Lt

Standartinė » 2010 Geg 13, 11:02

Atsisiųisu Dread ir The Secret, turėtų būti geri filmai. ;>

Vartotojo avataras

And_me

®espect

Vilnius

667.38 Lt

Standartinė » 2010 Geg 13, 14:47

Aš tai irgi Dread siųsiuos. O I was here turiu parsisiuntus jau, bet dar bemačiau. :}

Vartotojo avataras

Dusk

®espect

Portadown

7,344.96 Lt

Standartinė » 2010 Geg 14, 12:50

Bang Bang You're Dead

Vartotojo avataras

Baigtė

®espect

Reykjavik

3,504.31 Lt

Standartinė » 2010 Geg 14, 21:29

Hm, gal keistai nuskambės, bet mėgstu filmus, kurių veiksmas vyksta psichiatrinėse... Tai va, gal kas galite rokmenduoti kokių? Keletą esu mačiusi: "Beprotnamis"; "Skrydis virš gegutės lizdo"; "Tramdomieji"... Filmo žanras, nelabai svarbus. :-)

Įvairūs Filmai, TV, knygos

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių