Rekomenduokit filmų
Pagal pavyzdžius tai nežinau, nė vieno nemačiau, bet visai gera, kvailoka, romantinė komedija "Keliamieji metai". Caffeine, nepaminėjau, kad filme Blow / Kokainas, veiksmas nevyksta kalėjime, bet kažkodėl paminėjus Pabėgimą iš Šoušenko man į galvą šauna būtent šis filmas (net nežinau kodėl, nes šiaip nepasakyčiau, kad jie labai panašūs siužetu, aktoriais ar dar kuo). Ai va, dar žinau du gerus filmus kurių veiksmas vyksta kalėjimuose:
Eksperimentas / Das Experiment - veiksmas vyksta ne visiškai tikrame, bet ekspermentiniame kalėjime. Sakyčiau, kad tai tik suteikia filmui unikalumo. O pats siužetas gan sukrečiantis... Nemažai žiaurumo, veiksmas įtemptas, tikrai nebus nuobodu. Amerikos istorija X / American History X - ne vis filmo dalis vyksta kalėjime, bet ta kuri vyksta - tikrai šokiruos.. (Man net kiek bjauru žiūrėt buvo). Filmas taip pat, labai geras, pažiūrėjus bus apie ką susimąstyt. ![]() Šiaip yra ir daug filmų, tiesiog dabar niekas į galvą nešauna... Dar man atrodo filmas Pragaro virtuvės vaikėzai / Sleepers, taip pat siužetas vyksta kalėjime. Bet jį mačiau gan seniai ir tai ne visą, tai nelabai galiu komentuoti. Tad pats nesupręsk ar žiūrėt, ar ne. Nors iš aprašymo siužetas gan įdomus atrodo. ![]() ‹ Įvairūs ‹ Filmai, TV, knygos |