Tai tau gal nesąmonė, man tai labai patinka pvz. :]
Dar geri filmai: The Descent (žiūrėjau pirmą dalį, tai labai patiko kažkada, dabar ruošiuosi žiūrėti antrą), Silent Hill na ir Sorority Row neblogas.
Rekomenduokit filmųKokio tipo komediju?
Labai skirtingos jos gali buti. Man asmeniskai patinka tokios siek tiek dramines komedijos, kaip kad koks "Big Fish" ar ... "Jack" "Forrest Gump", bet cia jau senesni filmai, tad manau visi juos zino, bent jau pastarieji. Bet patinka ir tokios britiskos, kaip kad "Hot Fuzz" ar "Death at a Funeral" arba dar "How to lose friends and alienate people"... ir t.t. "The boat that rocked" irgi geras, nezinau ant kiek kitiems cia komedija, bet man komedija buvo... Man asmeniskai patiko ir "The Men Who Stare at Goats", bet irgi nesu tikra ant kiek kitiems cia butu komedija... ar tas "Yes man" ir pan... Nusakyti reikia placiau kokias norisi pamatyti. Veiksmo komedijas? Holivudines lekstokas, daznai kiek patvirkusias komedijas? Dramines komedijas? Romantines komedijas? Ar dar kokias kitokias.
Eik tu visai negalima lyginti siu filmu. Visu pirma "Burn after Readin" yra broliu Coen'u, ten nesveika ale komedija, po kurios man deja net rankos drebejo, nesuprantu as tu Coen'u ir ju poziurio i pasauli, aktoriu ten pasirodymas tai taip geras, taciau lyginti su "The Men who stare at goats" tai tikrai negalima. Pastarasis turi reiksme, na, bent jau Coen'u filme as reiksmes nepagavau. Jis gyvenimiskas labiau, na, bent jau as ji toki maciau. Nezinau kaip kitiems, bet man sie du filmai nesuderinami. "The Men who stare at goats" man nerealiai patiko, garso takelis, vaidyba ir siaip pati istorija, o Coen'u filmas, tai man ivare drebuli ![]() Žiūriu senokai savo sąrašą sudarinėjau. Tai ta proga:
‹ Įvairūs ‹ Filmai, TV, knygos |