SuN'e rašė:Sveiki visi cia rasot kas tiki vampyrais kas ne ir del ko... Kai kas patiketu jei pamatytu savo akimis... Na nenoriu su niekuo gincitis del tokio klausimo...
Bet.... Mano manymu legendos yra paremtos tikrove... Ir tikrai zino,e kad ne visos bet dauguma... o apie vampyrus legendu tiek daug ir as jomis tikrai domiuosi... As nesakau kad vampyrai guli karstuose ar kad baidosi cesnaku bei kryzeliu... Vampyrais domiuosi jau pora meteliu ir mano rastomis informacijomis vampyrai gali buti lygiai tokie patys kaip mes... Jie ir patys gali nesioti kryzeli ant kaklo ir tai tikrai ju nesunaikins... Jie nebutinai turi zudyti kad gautu zmonniu kraujo... juk yra donoru centrai is kuriu yra begale budu gauti kraujo...Vienas ju- paprasciausiai nusipirkti... Taigi ar vampyrai egzistuoja ar ne reiktu issiaiskinti patiems jei labai norit... bet paprasciausiai patarceu palikti viska ramybeje... Netgi vampyrai turi teise gyventi ramiai. juk budami ju vietoje to noretume...
Matosi, kad visu komentaru neperskaitei, cia jau gal kokius 10 kartu buvo pamineta, kad taip jie egzistuoja, bet tai paprasti zmones kurie turi priklausomybe kraujui ar kazkas panasaus ir tiek. Bet tokiu zmoniu yra labai retas, manyciau. Siaip cia jokia mistika jie ar kokia magija ir pan. Cia tas pats kas galbetume apie narkomanus ar alchogolikus, bet sitie kazkokie labaiu isigime mano nuomone.

Sakiau del ju nesigincisiu;]] Turiu savo nuomone kuria pareiskiau ir labai dziaugiuosi kad ir jus dalinates savo nuomonemis;]]
) arba gali ir zveris. Nu siaip manau kad jie tokie kaip ir "The Vampire Diaries" vampyrai XDDD. Jei vampyrai tokie butu as prasyciau ju mane paversti tokiu