Įvairūs Mistika

Vampyrai

Vartotojo avataras

Citrinute

Patyręs forumietis

22,825.21 Lt

Standartinė » 2010 Vas 16, 21:43

SuN'e rašė:Sveiki visi cia rasot kas tiki vampyrais kas ne ir del ko... Kai kas patiketu jei pamatytu savo akimis... Na nenoriu su niekuo gincitis del tokio klausimo...
Bet.... Mano manymu legendos yra paremtos tikrove... Ir tikrai zino,e kad ne visos bet dauguma... o apie vampyrus legendu tiek daug ir as jomis tikrai domiuosi... As nesakau kad vampyrai guli karstuose ar kad baidosi cesnaku bei kryzeliu... Vampyrais domiuosi jau pora meteliu ir mano rastomis informacijomis vampyrai gali buti lygiai tokie patys kaip mes... Jie ir patys gali nesioti kryzeli ant kaklo ir tai tikrai ju nesunaikins... Jie nebutinai turi zudyti kad gautu zmonniu kraujo... juk yra donoru centrai is kuriu yra begale budu gauti kraujo...Vienas ju- paprasciausiai nusipirkti... Taigi ar vampyrai egzistuoja ar ne reiktu issiaiskinti patiems jei labai norit... bet paprasciausiai patarceu palikti viska ramybeje... Netgi vampyrai turi teise gyventi ramiai. juk budami ju vietoje to noretume... :love:

Matosi, kad visu komentaru neperskaitei, cia jau gal kokius 10 kartu buvo pamineta, kad taip jie egzistuoja, bet tai paprasti zmones kurie turi priklausomybe kraujui ar kazkas panasaus ir tiek. Bet tokiu zmoniu yra labai retas, manyciau. Siaip cia jokia mistika jie ar kokia magija ir pan. Cia tas pats kas galbetume apie narkomanus ar alchogolikus, bet sitie kazkokie labaiu isigime mano nuomone.

--------------------------------------

SuN'e

Lankytojas

Kauniukas;]

1.00 Lt

Standartinė » 2010 Vas 18, 20:40

Na pataisysiu perskaiciau... Ir na ir kas kad buvo pamineta.... Ne vien cia yra parasyta apie vampyrus ;) Sakiau del ju nesigincisiu;]] Turiu savo nuomone kuria pareiskiau ir labai dziaugiuosi kad ir jus dalinates savo nuomonemis;]]

Vartotojo avataras

Citrinute

Patyręs forumietis

22,825.21 Lt

Standartinė » 2010 Vas 18, 20:48

SuN'e rašė:Na pataisysiu perskaiciau... Ir na ir kas kad buvo pamineta.... Ne vien cia yra parasyta apie vampyrus ;) Sakiau del ju nesigincisiu;]] Turiu savo nuomone kuria pareiskiau ir labai dziaugiuosi kad ir jus dalinates savo nuomonemis;]]

Jo as savimi irgi dziaugiuosi, o siaip kokia nuome turi as taip ir nesupratau, kas jie tavo manymu atgamtines butybes ar kas nors kita? Siaip kaip tu apibudinai tai labai jau filma asmenys primena.

Vartotojo avataras

kristixe

Aktyvus dalyvis

Mažeikiai

4,450.86 Lt

Standartinė » 2010 Vas 18, 23:51

adeade rašė:as tikiu energetiniais vampyrais - zmonemis, kurie atima energija is kitu

o patikek aš tokia ir esu :]
visi sako kai su manim būna labai pavargsta ir buna susinervinę :]

mazhojii

Dalyvis

Marijampole

3,796.14 Lt

Standartinė » 2010 Bal 01, 13:37

Gal ir , bet nelabai noriu tikėt , kad jie yra, ar egzistuoja.. ;)
P.S. aš jų nebijau . ; DD

NectarLT

Dalyvis

17,240.08 Lt

Standartinė » 2010 Bal 03, 15:40

Noreciau tiketi, kad jie yra, nes tai suteiktu gyvenimui toki lyg ir idomuma.
Siaip jei jie yra , tai manau, kad jie tokie pat kaip ir mes, tik jie turi daug gyvenimiskos patirties nes jie nesensta ir naturalia mirtimi nemirsta, jie gali zudyti zmones (nes ju kraujas jiems skaniausias xD) arba gali ir zveris. Nu siaip manau kad jie tokie kaip ir "The Vampire Diaries" vampyrai XDDD. Jei vampyrai tokie butu as prasyciau ju mane paversti tokiu ;DDDD.

Vartotojo avataras

Citrinute

Patyręs forumietis

22,825.21 Lt

Standartinė » 2010 Bal 04, 11:23

NectarLT rašė:Noreciau tiketi, kad jie yra, nes tai suteiktu gyvenimui toki lyg ir idomuma.
Siaip jei jie yra , tai manau, kad jie tokie pat kaip ir mes, tik jie turi daug gyvenimiskos patirties nes jie nesensta ir naturalia mirtimi nemirsta, jie gali zudyti zmones (nes ju kraujas jiems skaniausias xD) arba gali ir zveris. Nu siaip manau kad jie tokie kaip ir "The Vampire Diaries" vampyrai XDDD. Jei vampyrai tokie butu as prasyciau ju mane paversti tokiu ;D.

Kiek tau metu 5? OMD tu ryskiai arba per daug filmu prisiziurejas arba pasaku prisiskaites. Pvz as nesuprantu tokiu zmoniu nu nesamones cia yra god atsigaukit pagaliau. Svajokliai jus svajokliai.

NectarLT

Dalyvis

17,240.08 Lt

Standartinė » 2010 Bal 04, 18:26

Citrinute rašė:Kiek tau metu 5? OMD tu ryskiai arba per daug filmu prisiziurejas arba pasaku prisiskaites. Pvz as nesuprantu tokiu zmoniu nu nesamones cia yra god atsigaukit pagaliau. Svajokliai jus svajokliai.

Tai sakau noreciau tiketi ;D

Vartotojo avataras

Soldier

Patyręs forumietis

Kaunas.

16,221.64 Lt

Standartinė » 2010 Bal 04, 18:34

Mano tai iltiniai dantys tokie nemaži,
ir aštrūs tai... :fear: :fear:

Vartotojo avataras

Death Voice

Patyręs forumietis

Panevėžys

8,943.54 Lt

Standartinė » 2010 Bal 05, 11:30

Citrinute rašė:Kiek tau metu 5? OMD tu ryskiai arba per daug filmu prisiziurejas arba pasaku prisiskaites. Pvz as nesuprantu tokiu zmoniu nu nesamones cia yra god atsigaukit pagaliau. Svajokliai jus svajokliai.

Jėts. Tau gaila , kad žmonės tiki? Čia lygiai tas pats , kad vieni tiki Dievu,o kitiem tai atrodo didžiausia nesąmonė,.

Vartotojo avataras

Disturbia

Dalyvis

Kaunas

60.00 Lt

Standartinė » 2010 Bal 05, 16:58

Aš esu ir velnias, ir dievas, ir vampyras, ir ufonautas, ir mikimauzas, ir vaiduoklis, ir ekstrasensas kas aš?

IALMŠJOVAGIISS

Kas pirmas iššivruos šitą žodį, duosiu karmos ;)

Vartotojo avataras

M@NGUST@

Forumo gyventojas

Mažeikiai

1,467.41 Lt

Standartinė » 2010 Bal 05, 18:02

I am vagis? :D

Vartotojo avataras

Disturbia

Dalyvis

Kaunas

60.00 Lt