Diskusijos Gyvenimas

Zodiako ženklai

Vartotojo avataras

Vytauciukea

Aktyvus dalyvis

Marijampolė

14,257.18 Lt

Standartinė » 2010 Kov 11, 22:36

Kaip aš esu žuvis tai mane gan atitinka horoskopai... Pvz: lakios vaizduotės :D Lyderė, organizuotoja, jautri - tiesa :D

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Fregatta*

Forumo gyventojas

Zarasai

822.00 Lt

Standartinė » 2010 Kov 12, 20:34

ingridusikas rašė:Esu svarstykliuke ir daznai labai atrandu apibudinimuose tiesos vat kad ir siame :

Svarstyklės

Asmenybė. Susidraugauti Jums – tarsi kvėpuoti. Turite įgimtą dovaną – greta Jūsų kiti jaučiasi laisvai. Jus liūdina ginčai ir neteisybė, todėl daug pastangų ir laiko skiriate harmonijai bei pusiausvyrai išlaikyti. Lyginant su kitais ženklais, esate mažiau energingi ir stiprūs, todėl aplinkiniai kartais mano, kad Jūs tingūs. Tačiau Jūs linkę kaitalioti intensyvų darbų ir ilgalaikį poilsį. Saugokitės, kad Jūsų tiesus mąstymas, bei sugebėjimas matyti abi reikalo puses nedarytų Jūsų neryžtingais ir nepastoviais.

Bruožai. Jūsų namai patrauklūs, drabužiai atrodo puikiai – Svarstyklės talentingai derina spalvas bei formas. Jūsų pomėgiai dažnai susiję su menu ir skaitymu, ypač apie meilę.

Meilė. Romantiškos partnerystės troškimas – dalis Jūsų poreikio užmegzti naujas pažintis. Meilėje Jūs išties talentingi. Saugokitės ryšių, kuriems nesate pasirengę. Jeigu sunku apsispręsti, ieškokite partnerio, kuris sugebėtų vadovauti nedominuodamas. Kuomet ryšys finansiškai pastovus, Jums tinkama pora Vandenis. Šaulys – nuostabus partneris versle, o dažnai ir meilėje.

Karjera. Svarstyklių žmonės – meniškos prigimties, todėl Jums itin sėkmingos sritys – dizainas, interjeras, architektūra, kosmetika. Kitas harmoningas pasirinkimas – muzika, ypač vokalas. Taip pat Jums tinka teisininko, diplomato, socialinio darbuotojo kelias, čia praverčia Jūsų įgimtas teisingumo jausmas. Apskritai, jausitės laimingi bet kuriame darbe, kuris atliekamas gražioje aplinkoje ir suteikia galimybę kurti.

Zinokit skaitydama net pamaniau kad vat parase butent apie mane :whata: aisku ne viskas atitinka bet kokie 90% yra tiesiog apie mane. Beje jau virs 3eju metu esu su Vandeniu ir pfu pfu pfu jokiu konfliktu ir barniu (na tokiu rimtu kad vestu iki skyrybu) nebuvo ir tikiuosi nebus 8)

Bet šiaip horoskopais dienos, savaites ar kai buna menesio netikiu, nes zmoniu vieno zenklo yra labai daug ir tikrai kiekvienam neatitiks... O jei kartais perskaicius pagalvoju o man juk taip ir buvo tai pasakau sau kad tai tik sutapimas ir tiek... :lol:

Man irgi atitinka.

hera

Lankytojas

Palanga

20.08 Lt

Standartinė » 2010 Kov 12, 21:56

As tai zuvys esu;]

Vartotojo avataras

CheminėRomantika

Dalyvis

Zarasai

624.95 Lt

Standartinė » 2010 Kov 13, 19:37

Na esu Avinas. Apie savo avinišką vidų girdėjau tik iš tėvų. Aplinkiniai - draugai ir šiaip žmonės, nėra man sakę kad aš grynas avinas. Galiu pasakyti kad vėžiai (vieną žinau. siaubas : D) na jie labai labai labai labaaaaai jautrus, kartais tai 'užkysa', jie mano esą pasaulio bambos. Ir geriausi tik JIE. niekas kitas, tike JIE. na tai va ką žinau, apie vieną ženklą,kuris manęs tikrai nesužavėjo. Gal esu neteisi. Įmona kad kitas vėžys, bus nuostabus. Na, o dėja, mano sutiktas vėžys nėra - 'auksinis' .

Vartotojo avataras

Ievuukaas

Įsijaučiantis

Ukmergė

5.00 Lt

Standartinė » 2010 Kov 19, 16:38

gerf rašė:Na, aš skorpionas, daugumą apibubinimų tikrai pritaikau sau.

Prieštaringa asmenybė. Negailestinga ir aistringa. Ją galima arba mylėti arba jos nekęsti. Skorpionams neegzistuoja kliūčių. Jie analitinio mąstymo, tačiau taip pat turi gerą intuiciją. Energingi, dažniausiai siekiantys užsibrėžto tikslo.

Aš taip pat skorpionė :lol: . Viskas atitinka :lol:
Skorpionas – pats paslaptingiausias ir prieštaringiausias Zodiako ženklas. Paprastai uždaro būdo, tačiau viduje kunkuliuoja stiprios aistros. Jausmingumas, emocionalumas ir intuicija jame puikiai dera su karingumu, analitiniu mąstymu ir geležine valia. Viską, ko imasi atlieka nepaprastai aistringai, nepripažįsta jokių kliūčių ir visada eina iki galo. Gėris ir blogis Skorpionui labai reliatyvios sąvokos. Savo tikslų siekia beatodairiškai ir su didesne energija nei visi kiti ženklai kartu. Mano, kad tikslas pateisina priemones. Taip pat jis turi stiprų savininkiškumo jausmą, yra pavydus, kerštingas, kartais net destruktyvus. Įskaudintas ir išduotas gali nešiotis nuoskaudą daugybę metų ir netikėtai smogti į jautriausią priešininko vietą.

Neverta Skorpionui meluoti, jis visada supras tiesą. Visi Skorpionai nekalbūs ir dažnai vadovaujasi tik jiems vieniems suprantama logika. Žinios jiems reiškia valdžią ir pranašumą, todėl yra linkę daug ką nutylėti ir laikyti paslaptyje.
Kita vertus, Skorpionas turi paslaptingos, sunkiai suvokiamos traukos. Jo žvilgsnis skvarbus, veriantis, net hipnotizuojantis. Skorpionai dievina mistiką ir viską, ko negali suvokti protu. Kiekviena moteris Skorpionė truputi ragana, kurios kerams neatsispirs joks vyras.

Vartotojo avataras

miisu

®espect

15,767.38 Lt

Standartinė » 2010 Kov 19, 16:41

Ievuukaas rašė:vadovaujasi tik jiems vieniems suprantama logika

:up:
aš irgi skorpionas,ir dar koks ;d

Vartotojo avataras

Qully

Forumo gyventojas

Mažeikiai

759.00 Lt

Standartinė » 2010 Kov 19, 17:14

Aš šaulys, o šauliai yra tokiai jei kas nors ką nors padaro tai butinai turi atsilygint, o aš tokia : )

Vartotojo avataras

Abyto

Patyręs forumietis

Siauliai

17,407.66 Lt

Standartinė » 2010 Kov 20, 09:02

mamutas ;]

Eba4ever

Aktyvus dalyvis

Kaišiadorys

294.65 Lt

Standartinė » 2010 Kov 23, 17:01

Julija_as rašė:As esu saulys tikiu horoskopais.Mano zenklo zmones charakteriu buna linksmi lengvabudiski,optimistiski bet nepagalvoja ka sneka ir visada viska pasako i akis :D

aš taip pat Esu ŠAULYS, ir galiu pasakyti kad šis ženklas yra pats geriausias, juo pasižymi draugiški, švelnūs, siekiantys savo tikslo žmonės...

Vartotojo avataras

Soldier

Patyręs forumietis

Kaunas.

16,221.64 Lt

Standartinė » 2010 Kov 23, 17:06

Avinas, baisiai užsispyręęs avinas. ; //

Vartotojo avataras

Mix

Aktyvus dalyvis

Skouds.

2,826.50 Lt

Standartinė » 2010 Kov 23, 23:23

Liūtas.
Proud of it. ;D
Nuostabus gyvūnas ir man patinka savybės šio zodiako žmonių.
Iš tikro, nesutariu su skorpionais ir vėžiais nelabai.
OO taip..
Nesu visiškai tokia kaip kad sako kokie yra liūtai-
pasikėlę, garbėtroškos.
Žmonių neskirstau pagal ziodiako ženklus, bet tikrai kartais atitinka, jei sako jog nesutari, ar kad sutari.
be to, horoskopais netikiu. ;D

Vartotojo avataras

gerf

Aktyvus dalyvis

London, United Kingdom

2,810.50 Lt

Standartinė » 2010 Kov 24, 14:18

Ow, aš taip pat skorpionas, charakteris taip pat šio padaro.

Vartotojo avataras

Thea

Forumo gyventojas

Ibiza

4,054.95 Lt

Standartinė » 2010 Kov 24, 14:50

laisva siela rašė:
Bet va kas liečia užsispyrimą, silpną gerklės sritį, tikėjimą viena religija - meile ir romantizmą - esu demaskuota, taip taip taip!

Va, va, man irgi tas pats. : )

Vartotojo avataras

Kvaksia

®espect

7,334.39 Lt

Standartinė » 2010 Kov 24, 15:01

Juliet rašė:Avinas, baisiai užsispyręęs avinas. ; //

Ha, ir aš avinas.. :up:

Vartotojo avataras

Vii.*

Aktyvus dalyvis

Vilnius

490.00 Lt

Standartinė » 2010 Kov 24, 19:10

HQm*y rašė:Aš šaulys, o šauliai yra tokiai jei kas nors ką nors padaro tai butinai turi atsilygint, o aš tokia : )

vat su manim taip...Negaliu pakęst kai kažkas kliudo mane. :D :piktas:

Saule.Pasaulio,labai nemažai mane atitinkačių dalykų perskaičiau.Ir nesutariu su viena dvyniais... :piktas: :D

Diskusijos Gyvenimas

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (795) buvo 2025 Gru 08, 09:28

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių