|
‹ Diskusijos ‹ Gyvenimas
-

metaforaa
- Forumo gyventojas
-
- Tauragė.
- 1,591.74 Lt
» 2009 Gru 12, 17:40
Brigitukai,žiūrint dar kur skaitei,ne visur sako tiesą.Pvž aš knygą turiu tai ten kažkoks žmogus aprašo iš savo patirties.
--------------------------------------
-

Miglute_20
- Lankytojas
-
- Kaunas
- 544.54 Lt
» 2010 Vas 26, 12:25
Mano zodiakas yra Vėžys...
teko skaityti internete apie zodiako ženklu charakteristika,na kas ten rašoma apie Vėžiukus tai pagal mano charakteri ir pasaulėžiūra tame aprašyme viskas daugmaž atitinka
Vėžiukai užsiaugina kietą kiautą,tad aplinkiniams jie atrodo stiprus,šalti ir nepažeidžiami,bet viduje po kietu kiautu jie yra labai pažeidžiami ir jautrūs...artimieji kurie gerai Vėžį pažįsta mato jį,švelnų,globėjišką,jautrų
Na iš tikrųjų aš iš šalies atrodau šalta ir bejausmė,bet visgi viduje esu jautri ir švelni būtybė  kaip sakoma nespreskim apie knygą tik iš jos viršelio
Kas liečia horoskopus tai aš jeis netikiu,manau kad tai bobučių pasakos ![Wink ;]](https://linksmas.net/images/smilies/wink.gif)
-

Adiemus
- Dalyvis
-
- Vilnius
- 2,849.34 Lt
» 2010 Vas 26, 14:43
Monikute@ rašė:[i]Aš esu Skorpijonas (: Skorpionės – Apranga – tai sudedamoji viliojimo meno dalis. Moka išsirinkti tai, kas patraukia vaikinų dėmesį. Dažnai keičia drabužius, nes jie greitai pabosta. Sugeba rasti nebrangių, tačiau nuostabių dalykėlių. Geriausios savybės: gebėjimas veikti ekstremaliomis aplinkybėmis, įtaigumas, įžvalga. Blogosios savybės: klastingumas, kerštingumas, pavydumas, inertiškumas. Būdingiausios savybės: veiklumas. Vaikai - ypač turi lakią vaizduotę, nereikėtų sekti žiaurių bei liūdnų pasakų, nes efektas, jei sekat prieš miegą paprastai bus priešingas, vaikas ilgai vartysis, sunkiai užmigs, nes bijos. Veikla - gan greit užsidegantys naujom idėjom, tačiau dažnai nejaučiantys saiko - persidirba. Puikiai mokantis apginti savo pozicijas, teises. ... tai labai įdomūs, kartu ir labai savotiški žmonės. Labai emocionalūs, nors to niekada praktiškai neparodo - viduje viskas verda ar net kunkuliuoja o aplinkinai gali net nepastebėti - tiesiog dažniausiai užgniaužia savo tikruosius jausmus. Yra ypač pavydūs, moterys - garsiai, o vyriai tyliai ir labai skausmingai (kad ir kaip bebūtu keista, aš deja bet kaip vyras pavydi esu). Moterys labai plepios, o vyrai kaip tik yra dideli tyleniai (čia tas pats... aš ką vyrukas?)  . Apskritai, labai renkasi draugus, ir daug laiko gali praeiti, kol įtrauks į draugų sarašą. Skorpionai - gan jautrūs, net kai kuriuos pajuokavimus gali suprasti savaip, gali įsižeisti ne tik dėl žodžio, bet ir dėl žvilgsnio, t.y. lengvai pažeidžiami, nors atrodo neprieinami ir užsidarę. Jeigu esi Skorpiono draugas - turbūt pasaulyje nerasi nuoširdesnio draugo, jis atbėgs į pagalbą ir vidurį nakties. Tai netiesa, kad jei jau skorpionas, tai jau būtinai blogas žmogus - anaiptol, tai labai įdomūs bei nepaviršutiniški žmonės... kuriuos tiesa sakant sunku yra perprasti...
Palikau tai kas mane kažkiek atitinka 
-
_Nightfall_
- Lankytojas
-
- 135.94 Lt
» 2010 Vas 26, 21:59
esu mergelė, turėčiau būt rami asmenybė, bet deja ne visada 
-

guccino
- Aktyvus dalyvis
-
- Kaunas
- 9,243.96 Lt
» 2010 Vas 27, 11:18
Esu ožiaragis.
Dauguma internete skaitytų apibūdinimų apie šį zodiako ženklą atitinka mane.
*Siekia užsibrėžto tikslo
* Būna užsisipyrę
ir etc.

-

ingridusikas
- Dalyvis
-
- 5,960.93 Lt
» 2010 Vas 27, 11:35
Esu svarstykliuke ir daznai labai atrandu apibudinimuose tiesos vat kad ir siame :
Svarstyklės
Asmenybė. Susidraugauti Jums – tarsi kvėpuoti. Turite įgimtą dovaną – greta Jūsų kiti jaučiasi laisvai. Jus liūdina ginčai ir neteisybė, todėl daug pastangų ir laiko skiriate harmonijai bei pusiausvyrai išlaikyti. Lyginant su kitais ženklais, esate mažiau energingi ir stiprūs, todėl aplinkiniai kartais mano, kad Jūs tingūs. Tačiau Jūs linkę kaitalioti intensyvų darbų ir ilgalaikį poilsį. Saugokitės, kad Jūsų tiesus mąstymas, bei sugebėjimas matyti abi reikalo puses nedarytų Jūsų neryžtingais ir nepastoviais.
Bruožai. Jūsų namai patrauklūs, drabužiai atrodo puikiai – Svarstyklės talentingai derina spalvas bei formas. Jūsų pomėgiai dažnai susiję su menu ir skaitymu, ypač apie meilę.
Meilė. Romantiškos partnerystės troškimas – dalis Jūsų poreikio užmegzti naujas pažintis. Meilėje Jūs išties talentingi. Saugokitės ryšių, kuriems nesate pasirengę. Jeigu sunku apsispręsti, ieškokite partnerio, kuris sugebėtų vadovauti nedominuodamas. Kuomet ryšys finansiškai pastovus, Jums tinkama pora Vandenis. Šaulys – nuostabus partneris versle, o dažnai ir meilėje.
Karjera. Svarstyklių žmonės – meniškos prigimties, todėl Jums itin sėkmingos sritys – dizainas, interjeras, architektūra, kosmetika. Kitas harmoningas pasirinkimas – muzika, ypač vokalas. Taip pat Jums tinka teisininko, diplomato, socialinio darbuotojo kelias, čia praverčia Jūsų įgimtas teisingumo jausmas. Apskritai, jausitės laimingi bet kuriame darbe, kuris atliekamas gražioje aplinkoje ir suteikia galimybę kurti.
Zinokit skaitydama net pamaniau kad vat parase butent apie mane  aisku ne viskas atitinka bet kokie 90% yra tiesiog apie mane. Beje jau virs 3eju metu esu su Vandeniu ir pfu pfu pfu jokiu konfliktu ir barniu (na tokiu rimtu kad vestu iki skyrybu) nebuvo ir tikiuosi nebus
Bet šiaip horoskopais dienos, savaites ar kai buna menesio netikiu, nes zmoniu vieno zenklo yra labai daug ir tikrai kiekvienam neatitiks... O jei kartais perskaicius pagalvoju o man juk taip ir buvo tai pasakau sau kad tai tik sutapimas ir tiek... 
-

gerf
- Aktyvus dalyvis
-
- London, United Kingdom
- 2,810.50 Lt
» 2010 Vas 27, 15:00
Na, aš skorpionas, daugumą apibubinimų tikrai pritaikau sau.
Prieštaringa asmenybė. Negailestinga ir aistringa. Ją galima arba mylėti arba jos nekęsti. Skorpionams neegzistuoja kliūčių. Jie analitinio mąstymo, tačiau taip pat turi gerą intuiciją. Energingi, dažniausiai siekiantys užsibrėžto tikslo.
-

Laur.
- Aktyvus dalyvis
-
- 7,709.90 Lt
» 2010 Vas 28, 13:38
Esu vėžys. Aš netikiu horoskopais paskirtais būtent vėžiams, o tikiu tais, kurie nustatyti pagal gimimo datą.
Mama sako, kad aš grynas vėžys, nes jie vaikšto atbulai, o aš viską darau atvirkščiai. : DDD
-
Smy.
- Forumo gyventojas
-
- 664.95 Lt
» 2010 Vas 28, 13:44
Esu vėžys, kiek skaičius internete daug kas atitinka, horoskopais tikiu, nes jie dažnai sako tiesą.
-

saulė.pasaulio
- Moderatorė
-
- 24,821.77 Lt
» 2010 Vas 28, 13:46
Horoskopus geriausia vakare skaityti, tada palygini ar taip buvo dieną ar ne. O jeigu ryte skaitai ir įsimeni kokį patinkantį faktą iš to, tai kažkaip to lauki ir t. t. ;}
-

metaforaa
- Forumo gyventojas
-
- Tauragė.
- 1,591.74 Lt
» 2010 Vas 28, 14:35
Aš esu žuvys.iš tikrųjų tai manau kad tikrai horoskopai gali atspindėti charakterį.Pačiais dienos horoskopais netikiu,nes tiesiog kiek skaičiau nė karto nepataikė.Taip pat esu skaičiusi horoskopus metams,tai ten tikrai nesuklydo. O šiaip tai pati esu pastebėjus kad pagal zodiako ženklą galima nustatyti žmogaus charakterį.
-
kkarolina
- Lankytojas
-
- 315.58 Lt
» 2010 Kov 10, 10:19
esu vandenis kiek skaiciau apie savo zodiako zenkla, panasu
-

laisva siela
- Forumo gyventojas
-
- Kažkuris iš tūkstančio.
- 4,069.52 Lt
» 2010 Kov 10, 21:45
Kai kada pilnai atitinku savo Jautiškąją pusę, bet kai kada imu panašėti su vėžiais, mergelėm. Šiaip negaliu girtis, kad esu tipiška savo ženklo atstovė - greičiau jau pasityčiojimas iš jaučių ženklo. Nei materialistė esu, nei prabangos mėgėja, nei daug valgau. Bet va kas liečia užsispyrimą, silpną gerklės sritį, tikėjimą viena religija - meile ir romantizmą - esu demaskuota, taip taip taip!
-

saulė.pasaulio
- Moderatorė
-
- 24,821.77 Lt
» 2010 Kov 11, 00:57
Ugnies ženklas globojamas Jupiterio, kuris lemia šaulių linksmumą, sėkmę pinigams.
Šaulio ženklo žmonės orientuoti į dvasinius dalykus ir jiems visada pirmiausia kyla klausimas apie dalyko prasmę. Jie domisi filosofija ir visada yra jų pačių asmeninės tiesos ieškojime. Mielai keliauja, susipažįsta su svetimomis kultūromis ir filosofijomis. Šauliams labai svarbu turėti tikslą, taip kaip tikėti dalykais, kuriuos jie daro. Iš kitos pusės, dėl to jie gali būti blogi darbininkai. Jie sutinkami visose srityse, kur randa savo sielai maisto. Šauliai turi išreikštą laisvės siekimą ir neleidžia savęs apriboti. Ne tik patys pasižymi tolerancija ir dosnumu, tačiau to paties tikisi ir iš savo artimųjų. Jie linkę perdėti, todėl dažnai nepataiko į taikinį. Jų nuoširdžiam spinduliavimui sunku atsispirti, todėl dažniausiai jie yra labai mėgiami.
Tinkamiausias partneris Geriausi partneriai: Liūtas ir Avinas, taip pat tinka Ožiaragis, Vandenis, Svarstyklės, Skorpionas. Sunkiai sutaria su Žuvimis, Mergelėmis, Dvyniais.
Šaulio moteris Žavi jos draugiškumas. Ji mieliau renkasi vyrų, nei moterų kompaniją. Atvira ir nuoširdi, nors kartais pernelyg impulsyvi. Draugus žavi jos humoro jausmas, intuicija. Puiki partnerė ambicingam ir karštam vyrui. Ji nėra gera šeimininkė ir niekada neišteka dėl noro turėti namus ar vaikų. Jai reikia laiko, kad apsistotų ties vienu partneriu, dažniausiai turi daug gerbėjų. Puikiai grumiasi su problemomis, derindama intelektą ir intuiciją. Ji mėgsta pobūvius, nepaisant to, kad juose būna rami ir tyli. Kaip mylimoji – nepagaunama kaip peteliškė. Kaip žmona – puiki, kol interesai nukreipti į šeimyninių pastatų statymą. Kaip motina – mylinti, linksma, nekantri, trūksta susirūpinimo vaikais.
Kaip ją suvilioti? Niekaip jos neužkovosite, jei pati jūsų neįsimylės. Ji mėgsta draugauti su vyrais, tad netramdykite jos. Leiskite jai vadovauti piniginiuose reikaluose. Stenkitės elgtis taip, kad gyvenimas su jumis jai atrodytų kaip nuotykis.
Šaulio vyras Nenuilstantis, energingas, laimingas tuomet, kai keliauja. Sunkiai apsisprendžia vedyboms. Turi daug moterų. Labai jautri moteris su juo jausis nelaiminga. Viską kompensuoja tik jo nuostabus humoro jausmas. Vaikams būna tolerantiškas tėvas, besidomintis proto ir asmenybės lavinimu.Turi daug idėjų, tačiau jos įgyventi neretai stinga kantrybės. Vertina tradicijas ir senus daiktus.
Kaip jį suvilioti? Jis yra piratas arba mėgsta galvoti, kad toks yra. Todėl duok jam laisvę ir nesitikėk, kad jis domėsis šeima. Apsimesk, kad nesupranti, jog jam žmona reikalinga tik kaip jo paties egzistavimo centras. Jis yra geras klausytojas ir pasakotojas. Sužadink jo susidomėjimą tuo pasauliu, kuris supa tave.
Liaudies “išmintis” humoro forma… Darbo bitė, užsispyręs, mažu žingsnelių ir taiklaus šūvio šalininkas, bet dažniausiai jam niekas nepavyksta. Nuo vaikystės slankioja su valkatomis ir padugnėmis. Agresyvus optimistas. Draugijoje kelia rūpesčių. Be tėviškų ir motiniškų jausmų. Senatvėje dažnai rašo prisiminimus. Visi jie išgalvoti nuo A iki Z.
Taigi esu Šaulys.
Daug kas atitinka. ;} Pačiais dienos horoskopais netikiu.
Ir netiesa, kad nesutariu su Mergelėmis. Su tokio ženklo atstovu draugauju jau 3 metus. ;} Aišku pasipykstam, bet kam to nebūna. ;}
-

Vakarė
- Apšilinėjantis
-
- 1,724.46 Lt
» 2010 Kov 11, 22:23
saulė.pasaulio rašė:Ugnies ženklas globojamas Jupiterio, kuris lemia šaulių linksmumą, sėkmę pinigams.
Šaulio ženklo žmonės orientuoti į dvasinius dalykus ir jiems visada pirmiausia kyla klausimas apie dalyko prasmę. Jie domisi filosofija ir visada yra jų pačių asmeninės tiesos ieškojime. Mielai keliauja, susipažįsta su svetimomis kultūromis ir filosofijomis. Šauliams labai svarbu turėti tikslą, taip kaip tikėti dalykais, kuriuos jie daro. Iš kitos pusės, dėl to jie gali būti blogi darbininkai. Jie sutinkami visose srityse, kur randa savo sielai maisto. Šauliai turi išreikštą laisvės siekimą ir neleidžia savęs apriboti. Ne tik patys pasižymi tolerancija ir dosnumu, tačiau to paties tikisi ir iš savo artimųjų. Jie linkę perdėti, todėl dažnai nepataiko į taikinį. Jų nuoširdžiam spinduliavimui sunku atsispirti, todėl dažniausiai jie yra labai mėgiami.
Tinkamiausias partneris Geriausi partneriai: Liūtas ir Avinas, taip pat tinka Ožiaragis, Vandenis, Svarstyklės, Skorpionas. Sunkiai sutaria su Žuvimis, Mergelėmis, Dvyniais.
Šaulio moteris Žavi jos draugiškumas. Ji mieliau renkasi vyrų, nei moterų kompaniją. Atvira ir nuoširdi, nors kartais pernelyg impulsyvi. Draugus žavi jos humoro jausmas, intuicija. Puiki partnerė ambicingam ir karštam vyrui. Ji nėra gera šeimininkė ir niekada neišteka dėl noro turėti namus ar vaikų. Jai reikia laiko, kad apsistotų ties vienu partneriu, dažniausiai turi daug gerbėjų. Puikiai grumiasi su problemomis, derindama intelektą ir intuiciją. Ji mėgsta pobūvius, nepaisant to, kad juose būna rami ir tyli. Kaip mylimoji – nepagaunama kaip peteliškė. Kaip žmona – puiki, kol interesai nukreipti į šeimyninių pastatų statymą. Kaip motina – mylinti, linksma, nekantri, trūksta susirūpinimo vaikais.
Kaip ją suvilioti? Niekaip jos neužkovosite, jei pati jūsų neįsimylės. Ji mėgsta draugauti su vyrais, tad netramdykite jos. Leiskite jai vadovauti piniginiuose reikaluose. Stenkitės elgtis taip, kad gyvenimas su jumis jai atrodytų kaip nuotykis.
Šaulio vyras Nenuilstantis, energingas, laimingas tuomet, kai keliauja. Sunkiai apsisprendžia vedyboms. Turi daug moterų. Labai jautri moteris su juo jausis nelaiminga. Viską kompensuoja tik jo nuostabus humoro jausmas. Vaikams būna tolerantiškas tėvas, besidomintis proto ir asmenybės lavinimu.Turi daug idėjų, tačiau jos įgyventi neretai stinga kantrybės. Vertina tradicijas ir senus daiktus.
Kaip jį suvilioti? Jis yra piratas arba mėgsta galvoti, kad toks yra. Todėl duok jam laisvę ir nesitikėk, kad jis domėsis šeima. Apsimesk, kad nesupranti, jog jam žmona reikalinga tik kaip jo paties egzistavimo centras. Jis yra geras klausytojas ir pasakotojas. Sužadink jo susidomėjimą tuo pasauliu, kuris supa tave.
Liaudies “išmintis” humoro forma… Darbo bitė, užsispyręs, mažu žingsnelių ir taiklaus šūvio šalininkas, bet dažniausiai jam niekas nepavyksta. Nuo vaikystės slankioja su valkatomis ir padugnėmis. Agresyvus optimistas. Draugijoje kelia rūpesčių. Be tėviškų ir motiniškų jausmų. Senatvėje dažnai rašo prisiminimus. Visi jie išgalvoti nuo A iki Z.
Taigi esu Šaulys. Daug kas atitinka. ;} Pačiais dienos horoskopais netikiu. Ir netiesa, kad nesutariu su Mergelėmis. Su tokio ženklo atstovu draugauju jau 3 metus. ;} Aišku pasipykstam, bet kam to nebūna. ;}
Kaip sakoma,priešingybės traukia
Aš vandenis,mano priešingybė - Liūtas. Irgi ,draugaujam 2 metus. (mm)
‹ Diskusijos ‹ Gyvenimas
|
|
|