Vampyrai
Įdomui ko čia pavydėt?
100 % jūs ne vampyrės. Nereikia išsigalvot ir fantazuot ko nėra ir tiek. Jai jau patinka kraujas ir smailesni iltiniai dantys tai nereiškia kad jau vampyrė. Sakau man irgi patinka kraujas,bet aš saves dėl to nelaikau kažkokia vampyre,ir įdomu kaip tu bendrauji su žmonėm? Ką tu gal kaip ir per saulėlydi "vegetarė" kuri geria tik gyvūnu krauja? ; D jeigu jūs vampyrės tai aš tada anakonda ![]() Man tai atrodo kad gal ir yra tokių žmonių bet tai labiau psichiniai iškrypimai, kažkur esu skaičius apie ligas, kai žmonės nori gerti kraują,
Na bet va Jūsų twilight'as. Jeez ten sapalionės D Parašyta gerai, neneigsiu bet... Nu... Nesąmonė D Geri vampyrai juk nuobodu, tada jie net ne vampyrai o išvis atsiprašant išsigimėliai kažkokie. na bet ten tai jau gryna fantastika mat nėra žemėj tokių padarų kurie spindėtų saulėj ir būtų gražūs iki nualpimo D Ir apie drakulą žmonės prisimastė. Manau jis buvo tiesiog sadistas, aš pati esu sadistiška ir tuo net didžiuojuos, tik jis labai sdtipriai, kankindavo žmones, na bet kunigaikščiai visad būna su nukrypimais.
Taigi manau jei ir yra vampyrai tai jie nėra aprašyti knygose. Nei Twilight'e, nei Drakuloje, Nei Darrene Shane Bet žinoma kaip jaus akiau yra psichinių ligų, iš to ir galėjo kilti visi tie mitai, juk puiki idėja rašytojams ![]()
Supranti, tai tiesiog tokie patys zmones kaip as arba tu, bet jiems laaaabaaai patinka kraujo skonis, kaip narkomanams narkotikai ir tiek. Na jai tu nori toki sutik tai zbjs, bet as tikrai nenoreciau. Kiek skaičiau "tie tikrieji vampyrai" "serga" tokiu virusu, tas virusas labai panašus į aids. Kai juo apsikreti tavo ląstelės mutuoja per kažkiek tai laiko, ir žmogus pasidaro jautrus saulei, atsiranda poreikis maitintis krauju(hematofagai) padarai besimaitinantys krauju,kad išgyventu pvž. kai kurios šiksnosparnių rūsys. , žymiai sulėtėja senėjimas.
Sveiki visi cia rasot kas tiki vampyrais kas ne ir del ko... Kai kas patiketu jei pamatytu savo akimis... Na nenoriu su niekuo gincitis del tokio klausimo...
Bet.... Mano manymu legendos yra paremtos tikrove... Ir tikrai zino,e kad ne visos bet dauguma... o apie vampyrus legendu tiek daug ir as jomis tikrai domiuosi... As nesakau kad vampyrai guli karstuose ar kad baidosi cesnaku bei kryzeliu... Vampyrais domiuosi jau pora meteliu ir mano rastomis informacijomis vampyrai gali buti lygiai tokie patys kaip mes... Jie ir patys gali nesioti kryzeli ant kaklo ir tai tikrai ju nesunaikins... Jie nebutinai turi zudyti kad gautu zmonniu kraujo... juk yra donoru centrai is kuriu yra begale budu gauti kraujo...Vienas ju- paprasciausiai nusipirkti... Taigi ar vampyrai egzistuoja ar ne reiktu issiaiskinti patiems jei labai norit... bet paprasciausiai patarceu palikti viska ramybeje... Netgi vampyrai turi teise gyventi ramiai. juk budami ju vietoje to noretume... ‹ Įvairūs ‹ Mistika |