‹ Diskusijos ‹ Gyvenimas
-

Paulius
- Patyręs forumietis
-
- 6,688.19 Lt
» 2007 Geg 20, 22:30
vaiva rašė:Taip pražiopsosi savo gyvenimą, merga.
geras pastebėjimas, Vaiva
.
.
Neprisirišk prie savo lovos.
Nepataikauk žmogaus protui.
--------------------------------------
-

Zm0gis
- ®espect
-
- Grand Line
- 47.21 Lt
» 2007 Geg 21, 16:06
SenderiS gerai sake kad ateitim geriausias gyventi... Siaip tai praitinm nepatogu gyventi... Pavyzdziuj prisimeni kad paliko tave mergina, o tu ja labai mylejai... Ir tau ima krauzatis... Ir manai ar as kaltas ar kas... Gyvenkit ateitim... Nu dabartim ir zinoma reikia gyventi... na bet praitim as bent negyvenau, negivenu ir negyvensiu...
Cia mano nuomone...
-

Paulius
- Patyręs forumietis
-
- 6,688.19 Lt
» 2007 Geg 21, 18:53
o dėl ateities tai žinok aš jau pakeičiau nuomonę, gyvenu dabartim 
-

Tironija
- Lankytojas
-
- 768.70 Lt
» 2007 Bir 01, 23:43
Gyvenu praeitimi ir ateitimi, to pasekoje praleidžiu viską kas vyksta dabartyje. Visada laukiu kažko. Laukiu ir tikriausiai nematau, kad geriau jau gal nebebus. Nemoku gyventi, bet puikiai sekasi egzistuoti (optimistiška pesimistės mintis), esu egoistė, be svajonių, bet su tikslais. Ieškau ramybės. Tik to noriu. Paradoksas. Esu priklausoma nuo materialių dalykų, bet gyvenimo tikslas atrasti vidinę ramybę. Natūralus klausimas - kaip?
Kiekvieną rytą atsikeliu ir mastau, kokia prasmė viso to? Kokia prasmė plėšytis ir galbūt nepasiekti tikslo. Nesamonė. Negaliu suprasti nuo ko iki ko aš gyvenu.
Tikiu į Dievą, galbūt tai ir priverčia mane bent jau pamastyti apie tai.
-

guste992
- Patyręs forumietis
-
- kaunas
- 32,504.00 Lt
» 2007 Bir 02, 00:48
kartais pamastau.... ojojoi kaip pasikeiciau.... man gyvenimas tapo kazkokiu zaidimu... gyveni - zaidi, taikai strategijas, ruosi ispuolius, stebi savo nuosmukius ir pakilimus... tiesiog megaujiesi tuo zaidimu ir lauki kol pasirodys GAME OVER...
o kartais atrodo kad mano gyvenimas tai kazkokia karusele, kurioje viskas sukasi ir selsta, kurioje taip gera ir labiausiai nesinori kad ji sustotu...
dziaugsiuos jei kas nors pagaus mano nusisnekejimu kampa 
-

Paulius
- Patyręs forumietis
-
- 6,688.19 Lt
» 2007 Bir 02, 01:29
tironija>>> esmė ir yra tame, kad negyveni dabar, todėl neturi ramybės,
negali gyvendama ateitimi ir praeitimi - neegzistuojančiose proto erdvėse - būti rami - tai neįmanoma. Spręsk pati, ką pasirinksi.
Guste999>>> aš pagavau kampą  gyvenimas - žaidimas, toks dabartinis tavo požiūris, tu stebi, mėgaujiesi tuo, bet neprisiriši (čia jau būtų beveik tobula), kuo sėkmingiau tai atliksi, tuo pasikeis tavo požiūris greičiau, tiksliau jis ištirps su kitomis proto programomis, kol protas pagaliau atsidurs tavo rankose ir su juo tu sugebėsi padaryti tokių dalykų, kokių neįsivaizdavai (tai vėlgi būtų tobula, bet protas ne taip lengvai atiduos tau savo pozicijas)..
-

Tironija
- Lankytojas
-
- 768.70 Lt
» 2007 Bir 03, 00:26
Kai skaitau viskas atrodo labai paprasta.. Gal aš per tuščia tokiems dalykams.
-

Paulius
- Patyręs forumietis
-
- 6,688.19 Lt
» 2007 Bir 03, 00:43
pirma reikia išmokti tuom patikėti, patikėti, kad sugebėsi įsileisti ramybę vidun, kad protas nesi tu, kad yra kai kas daugiau.. Išmok nuraminti protą ir stenkis užčiuopti tą ramybės akmeny savyje, jis nieko tau nesakys, jis tiesiog yra. sunku jį pažinti, nes jis tylus ir visiškai ramus, o mes įpratę pastebėti tik tą, kuris išsišoka, kuris plepa be paliovos, kuris graužiasi ir kuris laukia, tikisi, svajoja - tai protas, mes jį visada pastebim ir susitapatinam su juo, bet mes nesam tik jis, jis tik įrankis mūsų, sugebėti tapti savimi, tuo ramybės akmeniu, užduotis ne iš lengvūjų gyvenant Žemėje..
dar vienas dalykas, neturėk požiūrio į save, nesi tokia ar tokia, neribok savęs, nemanyk, kad negali to, ko niekada dar nesi dariusi. gali
klausyk - tu čia.
-

Tironija
- Lankytojas
-
- 768.70 Lt
» 2007 Bir 03, 01:01
Žinau, kad galiu viską, tikiu, kad galiu viską. Ir kas dabar? Užtenka tik tikėti? Šiuo metu aš noriu atsikratyti visų minčių, visų. Bet ir miegodama nevisada galiu tai padaryti.
Esu toks žmogus ir bijau, kad neužtenka tik tikėjimo.
-

Paulius
- Patyręs forumietis
-
- 6,688.19 Lt
» 2007 Bir 03, 01:41
nebijok, negalvok, nemanyk - veik dabar, išplėšk mintis iš savo užakusio šaltinio. dabar, nelauk, kada kas padės tau jas iš ten iškrapštyti, to nebus, yra tai dabar, netingėk, nesiteisink, kad negali.
dabar ir čia tu esi rami, tuščia bei ramia galva.
-

vaiva
- VIP
-
- 55,767.71 Lt
» 2007 Bir 03, 11:54
Apsikeiskit telefono numeriais ar skaipais, čia dialogams ne vieta.
-

Tironija
- Lankytojas
-
- 768.70 Lt
» 2007 Bir 03, 12:33
Dialogams į temą, manau vieta.
Man sunku save apgaudinėt, kad aš rami, tuščia galva.
-

Paulius
- Patyręs forumietis
-
- 6,688.19 Lt
» 2007 Bir 04, 17:30
vaiva>>> kol jūs ištynsit, dar kažkas spės perskaityt, ir jam gal kaip tik to reikia dabar. o šiaip jūsų toks jau darbas, ką bepridursi.
tironija>>> tai neapgaudinėk
-

Tironija
- Lankytojas
-
- 768.70 Lt
» 2007 Bir 05, 18:49
Tą ir darau visą savo gyvenimą.
-

guste992
- Patyręs forumietis
-