Įvairūs Studijos, mokykla

Kiekvienas apie savo mokyklą

karamele

Lankytojas

vilnius

284.00 Lt

Standartinė » 2006 Spa 21, 15:59

Mano mokykloje mokosi nedaug moksleiviu.Siaip mokytojai geri,daugelis moksleiviu ruko uz kampo ar net prie pat mokyklos duru,mokytojams visvien.Butu galima mokykloj ir remonta padaryt,maistas ten nekoks,pati valgykla baisiai atrodo,bet man ten patinka :rock:

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Lukys

Dalyvis

24,433.45 Lt

Standartinė » 2006 Lap 07, 21:57

Karamele tu gal is mano mokyklos nes mano shule tokia pat :D

Vartotojo avataras

mazuleKitty

Įsijaučiantis

3,588.96 Lt

Standartinė » 2006 Lap 09, 22:03

Mokausi šauniausioj gimnazijoje, mokytojai super prie bajeriu, visi desimtuko negaili, o dar man buna pamoka su dirike super kitur niekur taip neismokau kaip pas ja. mokykloj moksleiviu kaip skruzdelyne visi lb faini aisku buna ir mustyniu bet nieko.i mokse eit tinkrai retai tyngiu kartais buna visai idomu :D greit sule remontuos bus pasaka bus panasu i rumus baltus :lol:

Vartotojo avataras

LelYte_PuPyTė

Dalyvis

6,131.60 Lt

Standartinė » 2006 Lap 25, 19:01

Aš mokausi - nuostabioje mokykloje. Mokytojai labai įdomūs ir labai geri, šmaikštūs. Yra ir griežtų mokytojų... Bet man visvien...Mokykloje maisto pasirinkimas gan mažas bet labai skanus maistas :rock: . Mokykloje padarytas remontas. Pas mus mokykloje labai stipri anglų kalba... Nors man ji nepatinka...Anglų vadovėliai kažkoki profesionalūs...Aš ten beveik nieko nesuprantu per anglų, bet man tinka :rock: . Mokykloje yra labai skanių gėrimų... :drink: Myliu savo mokykla :love: Gaila, kad ten tik 10 klasių...Kitais metai varysiu į kyt mokykla :love: Kuri man dal labiau patinka :love:

Vartotojo avataras

wYnka

Apšilinėjantis

[Klp.]

1,473.60 Lt

Standartinė » 2006 Gru 17, 02:23

ooo...mano mokykla, galiu drąsiai sakyt, šauniausia;>
na tikrai.
visame kame randu tik vieną minusą-lifto trūkumas.
mokytojai palyginti labai ir net labai geri, aš apie mokinukus jau nebekalbu....;>>

belekasS

Įsijaučiantis

13,431.56 Lt

Standartinė » 2007 Vas 17, 01:04

Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Kaip jums mano sulė? :D
Apie mano šule, neturiu jokiu nusiskundimu. :)

Vartotojo avataras

Egzotika

Įsijaučiantis

Kaunas

5,405.45 Lt

Standartinė » 2007 Kov 11, 22:00

wajeeetau.....jau mano mokykla tai žiauri :D mushtyniu wisokiu buna ir wisko...:S tik ziurek kur nepapult nes kai gausi.. :lol:

Vartotojo avataras

Kanapiorka

Dalyvis

Vilnius

5,442.59 Lt

Standartinė » 2007 Kov 25, 16:45

Mhm, nu aš tai mokausi mokykloj, kurioj kaiuras stogas :? . Pasitaiko tokių vaizdų koridoriuje kaip eilėje ant skudurų stovintys 10 kibirų. Gaila tas laikas baigėsi kai tokių vaizdų buvo, pavasaris jau. Nu šiaip laimėjom gražiausios mokyklos aplinkos konkursą praeitais metais, busų biologės darbu. Na, o iš mokyklinių vaizdelių be foto tik tai bandele sudaužytas langas, pipirinės dujos koridoriuje :lol: , pamokos trims mokiniams klasėje, aprūkyti visi mokyklos kiemai 8) . Bet žinot..smagu :P

Vartotojo avataras

Kitse

Dalyvis

5,364.10 Lt

Standartinė » 2007 Bal 10, 20:25

Nesiskundžiu savo mokykla,visi normalūs,subrendę,valgykloj skaniai maitina.Tik minusas, kad nelabai įrengta gražiai,remontas nepakenktų :D

Vartotojo avataras

Foggy.

Aktyvus dalyvis

Lietuva.

17,275.50 Lt

Standartinė » 2007 Bal 10, 20:34

Na, manoji mokykla taip pat nėra labai bloga... Kartais valdžia per daug reikalauja iš mokinių... Mokytojai draugiški, geri, bet aišku visada būna išimčių :roll: Pats didžiausias minusas - tragiškos spalvos uniformos... :cry:

dovi.puri

Lankytojas

318.80 Lt

Standartinė » 2007 Bal 21, 16:28

Mano mokykla ty labai faina, ir mokytojai geri ir moko gerai. Aukletoja tai isvis superine pasitaike nors daug kas peike ja. Mokykloje mokiniai ne visi geri yra tokiu pakvakusiu. Mokykloje organizuoja daug renginiu ir t.t.

Vartotojo avataras

Yonce

Įsijaučiantis

sostine

6,767.90 Lt

Standartinė » 2007 Geg 02, 12:16

Mano sulia - tuberkuliozes zidinys :roll:
Mokytojai - gaidziai
Mokytojos - vistos
Mokiniai - aviu banda
Mokykla - lusna

dovi.puri

Lankytojas

318.80 Lt

Standartinė » 2007 Geg 09, 20:26

geraj cia pavarei Yonce :D

Vartotojo avataras

guste992

Patyręs forumietis

kaunas

32,504.00 Lt

Standartinė » 2007 Geg 09, 21:02

o taip... 8 metus tveriau savo miestelio sulej... siiap netaip... tiek daug istvirkusiu apsirukiusiu ir apsigerusiu bachuru niekur nerasit :lol: :lol: :lol: tai tada ir pabegau i kauna, i gimnazija mokintis, klase super, aukletoja super, mokytojai super o ir pati sule, gal nera pati graziausia taciau man patinka :roll:

Vartotojo avataras

PunkyAngel

Patyręs forumietis

Klaipėda

28,787.00 Lt

Standartinė » 2007 Geg 13, 20:20

nu mano sulia tai ... :) :D NU man ten nepatinka . Mano klyfa psiche klasiokai 6 m . vaiko proto visai nekuribingi nusiruke nusigere ir dar tos durnos uniformos fe negaliu pakest . Nu yra 3 vaikai normalus su kuriais as ir bendrauju :roll:

Įvairūs Studijos, mokykla

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (795) buvo 2025 Gru 08, 09:28

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių