Kiekvienas apie savo mokykląMano mokykloje mokosi nedaug moksleiviu.Siaip mokytojai geri,daugelis moksleiviu ruko uz kampo ar net prie pat mokyklos duru,mokytojams visvien.Butu galima mokykloj ir remonta padaryt,maistas ten nekoks,pati valgykla baisiai atrodo,bet man ten patinka
-------------------------------------- Mokausi šauniausioj gimnazijoje, mokytojai super prie bajeriu, visi desimtuko negaili, o dar man buna pamoka su dirike super kitur niekur taip neismokau kaip pas ja. mokykloj moksleiviu kaip skruzdelyne visi lb faini aisku buna ir mustyniu bet nieko.i mokse eit tinkrai retai tyngiu kartais buna visai idomu
greit sule remontuos bus pasaka bus panasu i rumus baltus ![]() Aš mokausi - nuostabioje mokykloje. Mokytojai labai įdomūs ir labai geri, šmaikštūs. Yra ir griežtų mokytojų... Bet man visvien...Mokykloje maisto pasirinkimas gan mažas bet labai skanus maistas
Mhm, nu aš tai mokausi mokykloj, kurioj kaiuras stogas
. Pasitaiko tokių vaizdų koridoriuje kaip eilėje ant skudurų stovintys 10 kibirų. Gaila tas laikas baigėsi kai tokių vaizdų buvo, pavasaris jau. Nu šiaip laimėjom gražiausios mokyklos aplinkos konkursą praeitais metais, busų biologės darbu. Na, o iš mokyklinių vaizdelių be foto tik tai bandele sudaužytas langas, pipirinės dujos koridoriuje , pamokos trims mokiniams klasėje, aprūkyti visi mokyklos kiemai . Bet žinot..smagu ![]() o taip... 8 metus tveriau savo miestelio sulej... siiap netaip... tiek daug istvirkusiu apsirukiusiu ir apsigerusiu bachuru niekur nerasit
tai tada ir pabegau i kauna, i gimnazija mokintis, klase super, aukletoja super, mokytojai super o ir pati sule, gal nera pati graziausia taciau man patinka ‹ Įvairūs ‹ Studijos, mokykla |

>

. Pasitaiko tokių vaizdų koridoriuje kaip eilėje ant skudurų stovintys 10 kibirų. Gaila tas laikas baigėsi kai tokių vaizdų buvo, pavasaris jau. Nu šiaip laimėjom gražiausios mokyklos aplinkos konkursą praeitais metais, busų biologės darbu. Na, o iš mokyklinių vaizdelių be foto tik tai bandele sudaužytas langas, pipirinės dujos koridoriuje
. Bet žinot..smagu