‹ Įvairūs ‹ Studijos, mokykla
-

Baigtė
- ®espect
-
- Reykjavik
- 3,504.31 Lt
» 2009 Lap 03, 18:17
Baigtė rašė:Sėdim per petrauką klasėj, kalbam, nu kaip visalaik. Ir yra toks klasiokas kur visuomet telefoną maigo, žaidimus žaidžia ir ji pist ant visos klasės emė šaukt "Yes! perėjau, va taip k*rva". Eik tu kiek ten žvengėm...  :)
Vėl su tuo pačiu klasioku bairis buvo.
Sėdim lietuvių pamokoj ir toks klasiokas, skambinėja kitiems klasiokams prigaudinėja, kas nėra telefono garso išsijungęs. Tai pamajakino Gyčiui, garsas įjungtas, muzikėlė skamba kažkokia, o tas išsitraukia telefoną ir atsiliepia: "Alio, aš sąskaitos neturiu. Vėliau perskambink". Vidury pamokos žodžiu...  DDD Mokytoja: "Kas čia skambino", Gytis: "Ai nežinau..."..  DD
Per fyzinį mokytojas žiauriai pavarė. Darom mankštą. Mokytojas sako: "Gerai o dabar su daina "minam dviratį"". Mes praėjom minti. Mokytojas: "O kodėl dainų negirdžiu". Mes galvojam, kad juokauja, o tas vėl: "Dainuokit, arba visą pamoką dviratį minsit". Mes jau išsigandusios, pradedam tarps savęs kalbėt "nudainuokit kas nors". Jau taip pilvo presą buvo paskaudę, vos vos tas kojas pajudinam... Mokytojas: "Nu gerai užteks, nebekankinsiu"...  DDD
Per tikybą žaidėm žaidimą "Kodėl - todėl". Ant vieno lapelio užrašo klausimą kuris prasideda kodėl, o ant kito lapelio atskaymą, todėl, kad.. po to lapelius sumaišom ir mokytoja skaito kas gavosi. Geriausi: "Kodėl Deimis lopas? Todėl, kad myža pro langą". "Kodėl Gytis pamokos vidury nusimauna batus? Todėl, kad Aušros papai labai dideli"... Buvo dar visokių juokingų, bet jau nebeatsimenu gerai...  DD
--------------------------------------
-

Pukuse
- ®espect
-
- Vilnius
- -5.00 Lt
» 2009 Lap 03, 20:13
aivarasss rašė:Visų šventųjų diena būna Lapkričio 1d. Šiemet lapkričio 1d. buvo sekmadienies, tai nemanau, kad tu tą dieną turėjai sėdet mokykloj.
Oi, sumaišiau. Norėjau pasakyt visų mirusiųjų diena, vėlinės. :}
-
Shady
- Įsijaučiantis
-
- 2,778.96 Lt
» 2009 Lap 03, 20:29
visi uzsiregistravom prie tu elektroniniu pazymkiu ir viena diena aukletojas prisipazino kad zino musu passwordus O_o
-

Rox*
- Patyręs forumietis
-
- Klaipėda
- 630.00 Lt
» 2009 Lap 03, 20:41
-

Pukuse
- ®espect
-
- Vilnius
- -5.00 Lt
» 2009 Lap 03, 21:03
Nu tai nereik per pamoką tuose kompuose onjūkje landžiot. : DDD Bet šiaip linksmai, linksmai. : DD
-

Rox*
- Patyręs forumietis
-
- Klaipėda
- 630.00 Lt
» 2009 Lap 03, 22:02
koks skirtumas  pazadejo nelandziot 
-

Fruite
- Forumo gyventojas
-
- Kaunas
- 4,990.93 Lt
» 2009 Lap 04, 16:13
Šiandien keli prigėrė per pertraukas, bet ne tiek, kad aiškiai matytųsi.
Ryt ar poryt ir vėl gers. Čia jau tampa tradicija.  Tik anksčiau vieną kartą į metus šūlėj geria, o dabar padažnėjo.
-

Iev.
- ®espect
-
- Kaunas
- 1,086.85 Lt
» 2009 Lap 04, 17:54
Per biologiją.
Piešiu. Ir šiaip sau parašiau ką tu. Klasiokas sėdintis prieš mokytojai parodė kad piešiu ir pamatė jog parašyta - ką tu?
Pajamė lapuką ir rašo:
Nk. Ką tų?
Aš tokia
Nk  D
kiec
Kaip kitaip
Tas parašė kampe skype. Mokytoja priėjo ir dar paskaitė kas ten gero parašyta. žodžiu skype ant lapo popieriaus
Davai šnd susitinkam?
Dv  D
Pasiimk oleinę
Aik tik  ***
vartotojas pasišalino 2001-07-28
-
Shady
- Įsijaučiantis
-
- 2,778.96 Lt
» 2009 Lap 04, 18:16
kaip jis sugeba  D
-

And_me
- ®espect
-
- Vilnius
- 667.38 Lt
-

Pukuse
- ®espect
-
- Vilnius
- -5.00 Lt
» 2009 Lap 04, 18:42
Shady rašė:kaip jis sugeba  D
Gi kompiuterastas, nėr ko norėt. Ko tik jie nemoka... : DDD
-

Sturgelis
- Forumo gyventojas
-
- Somewhere under the Sun
- 5,520.43 Lt
» 2009 Lap 04, 19:03
Šiandien per istoriją mokytoja: - Taip ir nesupratau kas ką pagimdė? - Nu kišt mižt ir yra ; :)
Keletas mokinių ant lapukų rašė. Ta pati istorikė pamačius tokį Arnutį kažką su špargalkėm išsidirbinėjant: - Tai ką, man dar ir pasuoles reiks tikrint? - Aš jau rankų į klyną nebegaliu susikišt?!! ; :)
Matematikoj Karolio ir Manto, pravarde Voveriukas, suolas girgžda rašant. Mokytoja: - Ką ten darot? Karolis: - Kai gliaudo riešutus kai kas tai taip ir yra. Mantas: - Nežaistų kai kas su savim, riešutai netrukdytų. ; :)
Per fiziką kalbėjom apie žaibus. Klasiokė, klasės pirmūnė: - O tai pala... Griaustinis yra žaibo garsas?? ; :)
O čia dienos vinis ; :) Užlipam į trečią aukštą: visur smirdi kažkokiais chemikalais, per dūmus normaliai nieko nesimato ir chemikė susisupus į striukę bėga šalin nuo savo kabineto jį užrakinus ; :)
-

Baigtė
- ®espect
-
- Reykjavik
- 3,504.31 Lt
» 2009 Lap 04, 19:44
Per anglų, reikėjo pabaigt sakinį, kas būtų, jei turėtum milijoną. Tai klasiokė norėjo pasakyti, kad nusipirktų kompiuterį, o pasakė "If I had a million, I woud be a computer"  DDD Oj kiek ten žvengėm.
Ir vėl per anglų. Padarę uždavinį, aš, mano klasiokė ir klasiokas kalbam. Mokytoja suklykė iš visų jėgų ant klasioko: "Ignai, kas yra?". tas išsigandęs pašoko, veido mina belenkokia sako: "P-padarėm jau". Aš: "Mokytoja, negąsdink Igno po to mikčioti pradės"..  DD Bet tokia reakcija ..... Atrodo kokį numirėlį būtų pamatęs.  DD Pati mokytojos iš tos minos tiek žvengės, kad vos neapsižliumbė...  D
-

cookie
- Forumo gyventojas
-
- Svėdasai
- 555.00 Lt
» 2009 Lap 04, 19:48
seniau kažkada buvo:
klausia manęs, Rokai, kas buvo lietuvos karalius, Vytautas ar Gediminas?
nu ir šiandien tai ....  D
matieka. mokytoja tokia keistuolė. asilas jos vardas.
aiškina aiškina, kažkas pradėjo riaugiot, visi lūžta. jinai supykusi belenkaip ir rėkia ant visų, o aš dar pirmam suole, tai ant manęs labiausiai  nu maždaug aprimtsta visi. atsidaro durys ir į klasę iskrenda katė  DDD nematė pirma mokytoja jos, visi lūžta, ta rėkia anjt visų, po to katė pradėjo kniaukt, mes nebegalim lūžtam visi, prunkščiam, nors pas ją belenkokia drausmė turi būt pamokoj  nu bet .., taip dar nebuvo  katė įskrido pro dūris  DD
-

Sturgelis
- Forumo gyventojas
-
- Somewhere under the Sun
- 5,520.43 Lt
» 2009 Lap 04, 21:16
Šiandien per matkę su klasioku apsižodžiavom. Jis man: - Kad tau žydas kelnėse išdygtų! Kad tau akys pagaugais nueitų! ; :)
‹ Įvairūs ‹ Studijos, mokykla
|
|
|