‹ Įvairūs ‹ Studijos, mokykla
-

And_me
- ®espect
-
- Vilnius
- 667.38 Lt
» 2009 Spa 08, 19:35
Pukuse rašė:Sturgelio paskutinis geras. : DD
O aš šiandien nebuvau mokykloj, bet klasiokės pasakojo.
Per rusų, mokytoja/auklėtoja paklausė vieno tokio berno, kuris buvo paliktas antriem metam. Jis per kiekvieną pertrauką eina rūkyt, nu ir auklėtoja klausia: -O ką tu per kiekvieną pertrauką lauke veiki? Rūkai, taip? Jis atsako: -Ne, nerūkau. -Tai ko tu tada eini į lauką kiekvieną pertrauką? -Nu aš išeinu pro duris kur yra prie valgyklos, apeinu aplink mokyklą ir grįžtu.
: DD Ale ir sugalvok tu man taip pasakyt. : D Ir dar tokiu nekaltu veidu kaip sakė, aš jau įsivaizduoju. : D
Iš šito dar ilgai žvengsiu. 
--------------------------------------
-
vaida096
- Apšilinėjantis
-
- Kėdainiai
- 1,040.54 Lt
» 2009 Spa 08, 22:04
And_me rašė:Mano klasiokas tam dalyvavo, aš buvau palaikymo komandoj. Ne taip ir blogai pasirodė.
Mus per tv turėtų rodyt spalio 23d. :}
Musiškius rodys gruodžio mėnesį.
-

Baigtė
- ®espect
-
- Reykjavik
- 3,504.31 Lt
» 2009 Spa 09, 14:59
Šiandien paskutinė(t.y. 6 pamoka) buvo lietuvių. Dar skaitiniai.. Iš 20 mokinių liko apie 10. Mokykloje viena klasė buvo likusi, tai mes.. Visiems arba penkios pamokos, arba juos paleido namo. Mes irgi prašėm, bet neišleido.
Tai va, pamokos liko kokios 20 min ir mokytojai paskambino. Ji išėjo į kolidorių pakalbėti. Ir įsivaizduokit, mokytoja įeina į klasę, o mokiniai kaukia kaip šunys..  :) mokytoja kai pradėjo juoktis.. rimtai jaučiu pagalvojo, kad mus protelis susisuko..  užsirašėm kas n.d. ir išleido namo.  D
-

Sturgelis
- Forumo gyventojas
-
- Somewhere under the Sun
- 5,520.43 Lt
» 2009 Spa 09, 17:24
Šiandien į fiziką atėjau gal 5 min pavėlavus su tokiu bachūru kartu. Jisai pradėjo eilinį sykį klasėj triukšmą kelt, o mokytoja: - Atėjo du vaikinai pavėlavę ir kelia triukšmą. Mano riksmas: - Mokytoja!!!!!!!! - Atsiprašau, aš ne tave turėjau omeny... ; :)
Per anglų mokytoja: - Kol kas su egzamininėm užduotim geriausiai sekasi Modestui ir Dovilei. Modestas: - Dovil, kiek gavai? - Tris, kiek tu? - Aš irgi! ; :)
-

MuOn
- ®espect
-
- Vilnius
- 21,478.95 Lt
» 2009 Spa 09, 18:57
Šių metų pradžioje kartojom per lietuvių visas kalbos dalis. Man ten išvis lengva, mus moko čiūju pagal 5 klasę. : DD Nu žodžiu, lietuvių kalba mums ne gimtoji, tai čia būtų tas pats kaip jus moko rusų, taip mus lietuvių. Nu vnž. Mokytojas sako:
- Pasakykite būdvardžių pavyzdžių.
Nu visi ten sako gražus, puikus bla bla..
Vėl sako:
- Dabar po penkis daiktavardžių pavyzdžius.
Visi ten rėkauja.
Viena iš blondinių cypiančių tūpu balsu:
- VASARA.
Mokytojas:
- Taip..
Kita šalia jos sėdinti blondinė atsistoja nuo kėdės:
- Šilta! (mokytojas jau nori sakyti kad čia būdvardis), ežeriukas!!
.. kaip lūžom. : DD Intonacija čia riekia išgirst kad būtų juokinga.
-

Baigtė
- ®espect
-
- Reykjavik
- 3,504.31 Lt
» 2009 Spa 13, 20:49
Giešos mokytojas išgirdo kaip mes vienas kitam sakom "nebesvaik".Sako:
-Paaiškinkit, ką jūs turite omeny sakydami "nebesvaik", čia reiškia neberūkyk, nebegerk? (nu tipo svaigintis)  DD Sakom:
-Nebesvaik reiškia nenusišnekėk. Mokytojas:
-Bet per kokią šventę, kai geri geri, tai negalima sakyti nebesvaik, nes galima ne taip suprasti...  :)
Suprasčiau jis su suaaugusiais kalbėtų, o čia su mokiniais..
Nelabai moku papasakoti, bet buvo žiauriai juokinga...  DDD
-

andriussss
- Dalyvis
-
- Gilioj Žemaitijoj
- 2,082.00 Lt
» 2009 Spa 13, 20:57
Mus tai siandien prigava istorkes mokitoja kartom zaidzian. Tai gavom ispejimus.
-

Yava.
- ®espect
-
- Vilnius.
- 29,171.84 Lt
» 2009 Spa 13, 22:48
Sturgelis rašė:Per anglų mokytoja: - Kol kas su egzamininėm užduotim geriausiai sekasi Modestui ir Dovilei. Modestas: - Dovil, kiek gavai? - Tris, kiek tu? - Aš irgi! ; :)
Šitas geras 
-

Rox*
- Patyręs forumietis
-
- Klaipėda
- 630.00 Lt
» 2009 Spa 14, 21:00
neseniai per anglų...
mokytoja sako, pateikit pavyzdžių. Klasiokė: Cameron Diaz. Mokytoja: She is... [klase]: actor. taip keli pvz, td klasiokas: Andrius Kubilius. Mokytoja: She is... ; :)
per lietuvių.
mokytoja susinervinus klasiokui, nes šnekėjo per pam ir pastabų belenkiek gavo...: -Užsikišk. toliau plepa... Vėl mokytoja: Kiškis sakiau. Klasiokas: kišuosi. ; :)
Šnd rašėm iš informatikos kontrą, yra klasė i 2 dalis paskirstyta. Mūsų grupėj didžiausias pažimys 5 [ir tai tik viena klasioke gavo ; DD] ir leido intiku ir viskuo kitku naudotis. Kitoj grupėj neleido niekuo naudotis ir pazymiai 7-9 ; :)
Fizika.
Mokytoja kažką rašo ant lentos, ir aiškina. Kornelija: -Mokytoja kas čia vyksta? Ką čia darot? Visa klasė: -Jo, mokytoja, ka čia darot, kas čia vyksta, kas čia vyksta? Mokytoja: -Kas čia vyksta, kas čia vyksta, dar karta tai išgirsiu, sprogsiu. Visa klasė: -Kas čia vyksta. ; :)
Taip dar būna visokių prikolų, bet dabar neprisimenu ; :)
-

Rox*
- Patyręs forumietis
-
- Klaipėda
- 630.00 Lt
» 2009 Spa 14, 21:06
Fizika.
Mokytoja: -Jums čia gyvenimas marse. Julius: -Fizika yra gyvenimas marse. Kažkuris klasiokas: -Nea... Čia gyvenimas žemėje marsiečiams. ; :)
Laurynas: pagrandukas pasikorė. [ne į tema, bet visi žvengėm ; DDD čia teatre]
Ieva: -Gal nori teatra lankyt? Simas: -Tu gal iš medžio iškritai?
...tapo firmine fraze... ; :)
Kornelija: -Brisiaus galas. Ervina: -Brisius su galu. ; :)
Fizika.
Mokytoja: -Tylėkit molekulės.
Va dar teatre, turejom etiuda daryti, kad guli lavonas ir visi gedi, taip tas lavonas knarkti pradejo, visi ten lūžta, mes turim rimtai laikytis, neiškenčiau, pradėjau žvengt, td ir kiti pradėjo lūžt ; DDD nors turėjau rimčiausiai laikytis, dlt kad mokytoja ale buvau ; :)
Katik nuvariau į virtuvę pas mama, sakau: -Kas vakarienei? Mama: -Vanish. ; :)
Chemija.
mokytoja kazko paklausia Hario, tas nezino ir eilini syki kazka bando nusimuilint: -man uzstrigo. mokytoja: -kur? nereik kaulu grauzt, protingesnis netapsi ir neuzstrigs niekur. ; :)
-

Sturgelis
- Forumo gyventojas
-
- 5,520.43 Lt
» 2009 Spa 16, 17:58
Vakar su drauge nuėjom į wc. Ji: - Jauti? Gera... I believe I can fly! I believe I can touch the sky! ; :)
Šiandien matematikė: - Tai pvz aš jeigu jūsų darbus baigiu taisyt 12val, aš dar dvi val negalėsiu miegot nes galva dirbs ir toliau taisys jūsų klaidas ; :)
Irgi matematika, klasiokas man: - Duodu savo kelnes prišikt, kad dabar mane prie lentos pakvies. - Ok. Žinai ką? Aš jau noriu, kad mane pakviestų ; :)
-

Pukuse
- ®espect
-
- Vilnius
- -5.00 Lt
» 2009 Spa 16, 18:10
Prisiminiau kas pas mus per anglų pamokas daros... Pusę pamokos bajerius praskaldom tiek mokytoja, tiek mes. ; D
Va čia vakar:
Buvo užduotis, reikėjo palyginti kažkokius du daiktus žmones ar dar ką.
Mokytoja: tai dabar panaudokit žodį shorter.
Mes atsakėm.
Mokytoja: dabar panaudokite žodį hotter.
Lukas: Cameron Diaz ir hotter than... : DDD
Mokytoja neleido jam pabaigt, nes pradėjo žvengt ir komentuot. : DD
Paskui tas pats klasiokas sako:
Lukas: Moktoja, žiūrėkit kokios Adelės pozos !
Mokytoja: Taip taip, su tokiom pozom tik ginekologo kabinete. : D
O čia spėju jums bus nejuokinga, bet reik įsivaizduot visas reakcijas, intonacijas ir t. t. .. Tai čia bajeris iš daug bajerių:
Gal po kokių 5min, Agnė sako:
Agnė: mokytoja, man skauda galvą, galima pas seselę?
Mokytoja: Ką, tu dar ir galvą turi??? : DD
Visi pradėjo žvengt.
Mokytoja: Nu gerai, eik, ką aš padarysiu.
Adelė: mokytoja, galiu palydėt Agnę?
Moktoja: Tau pačiai dar vakare pas ginekologą reikia.
Ernestas: Man?!?!?!
Mokytoja: Tai Tu nebent už širmos pasislėptum ir žiūrėtum. : DD
O per matematiką:
Mokytoja: Užsičiaupk arba liežuvį tarp durų prispausiu. : D
-

Sturgelis
- Forumo gyventojas
-
- 5,520.43 Lt
» 2009 Spa 16, 18:27
Prisiminiau katik istorikės žudančią frazė kiekvienam žiovaujančiam bachūrui: - Susikišk į vidų savo straubliuką su rausvu galiuku! ; :)
-

Fobija.
- Forumo gyventojas
-
- Kaunas.
- 4,233.51 Lt
» 2009 Spa 16, 19:33
Sturgelis rašė: Per anglų mokytoja: - Kol kas su egzamininėm užduotim geriausiai sekasi Modestui ir Dovilei. Modestas: - Dovil, kiek gavai? - Tris, kiek tu? - Aš irgi! ; :)
Taip prisižvengiau 
-

Rox*
- Patyręs forumietis
-
- Klaipėda
- 630.00 Lt
» 2009 Spa 20, 00:10
Lietuviu k..
Mokytoja: -Mano katineliai... Kornelija: -Miau... ; :)
‹ Įvairūs ‹ Studijos, mokykla
|
|
|