Įvairūs Studijos, mokykla

Įvykiai iš mokyklos gyvenimo

Vartotojo avataras

Rox*

Patyręs forumietis

Klaipėda

630.00 Lt

Standartinė » 2009 Lap 12, 22:15

Rusu.
mokytoja:
-as juk sakiau issijungti muzika.
visi issijungia, bet pas kazka groja dar.
Julius:
-nu jo, trugdo susikaupti, isjunkit muzika. [pas ji skamba..] :D :D

Chemija:
mokytoja aiskino apie vandenilini rysi...
yra seima, yra kita seima, vaikai iseina i mokyklas, vienoj seimoj vyras iseina i darba, kitoj seimoj zmona iseina i darba, o likusieji kaimynai susibega... moteris turtinga, vyras ne.. nu zodziu nemoku perpasakot kaip sake, bet visas tas kaip pasakojo, isimine ir linksmai :D :D

--------------------------------------

Shady

Įsijaučiantis

2,778.96 Lt

Standartinė » 2009 Lap 12, 22:17

maggie. rašė:ne

jei atsilikus esi tai nerodyk to :D

Vartotojo avataras

Magly

®espect

Vilnius

36.00 Lt

Standartinė » 2009 Lap 13, 17:57

Shady rašė:jei atsilikus esi tai nerodyk to :D

et, aš irgi atsilikus ;{{

Vartotojo avataras

Fobija.

Forumo gyventojas

Kaunas.

4,233.51 Lt

Standartinė » 2009 Lap 13, 19:50

Sturgelis rašė:Matematike:
- Nu ale matot kokia kreiva kreiva tiese!
...........
- Net kai kurios sienos greiciau matematika ismoksta nei jus.

Modestas Aurelijai per informatikos pamoka:
- Vakare patresk mano pipirus. (jau taip nesvankiai mums nuskambejo ; :))

Angliste: Ievos geras rasinys.
Edgaras: Ieva yra seksius!

Kadangi musu aukletoja serga, tai ja vel pavaduoja toks jaunas vaikinukas. Nuejom pas ji i pamoka dviese ir bandom issiprasyt. Jis:
- Prasau! Bukit geros, nepalikit manes vieno! Ta ilga (pavaduotoja) jei suzinos... Nu man .. bus! Nepalikit!!!! ; :)

Po kiek laiko isgridom kazka artinantis tai jis apsimete kad aiskina pamoka. Atejo dar viena klasioke tuomet. Ir po kokiu 10min vel zingsniai link klases. Mes pribegom prie jo stalo, pasiciupom kazkoki lapa su breziniu, o jis galva nuleido ir akis uzsidenge. Klasioke:
- Mokytojau, cia geras brezinys?
Tasai ir toliau susiguzes sedi akis uzsidenges:
- Nu tipo jo. Nori 10? ; :)

Paskui kalbam apie nd ir pasakiau kad jau atsiskaicius as ta viena brezini esu, jis:
- Tai nesvarbu. Iki kitos savaites pamirsiu, apgauk mane. 10 parasysiu dar karta ; :)

O kaip jis mokiniais skundes (rofl)
- Jus isivaizduojat 9okai kokie ..?? Vienas be kelniu po klase lakste! Kitas pribego prie manes ir eme daryt visokias MIMASAS ; :) O 5okai... Zverys jie ten! Adaptuotas ten vienas yra, garantuoju! Sedi ir rekia kad nieko negirdi. AS BAKSNOJU JI SU PAGALIU, O TAS TOLIAU SAUKIA ; :)

Po keliu min:
- As gyvenime nesu vares ant jokio zmogaus!
- MOkytojau, katik vaika adaptuotu isvadinot...
- Tai kad jis .. ; :)

O cia virsune. Nusprendem isbandyt ji, nes dabar musu auklius yra:
- Mokytojau, ka darom karnavalui?
- Oi neklauskit. Jei reikia ka nupirkt, galiu. Bet as tik supirkt viska galiu.
- Nu galit ir nupirkt.
- Tai alaus ar tipo dar kazko reikia? ; :) Is jo pamokos isejau nusizliumbus is juoko ; :)

Omg. Kad man toks mokytojas : DD

Vartotojo avataras

Fobija.

Forumo gyventojas

Kaunas.

4,233.51 Lt

Standartinė » 2009 Lap 13, 20:01

Ai tiesa.. Šian per lietuvių kažką ten nagrinėjom ir mokytoja sumanė mus apklausinėt ji ir klausia:
Kas įkūrė Lietuvą.?
Vienas klasiokas;
Smetona.
: D

Vartotojo avataras

Domi.

Dalyvis

Kaunas

1,757.22 Lt

Standartinė » 2009 Lap 13, 20:24

Viena kartą per rusų pamoka:

aš ir klasiokas klausėm muzika,mokytoja rėkia išsijunkit muzika!!

Aš išsijungiau:sakau Mantai išsijunk muzika.
Mokytoja šaukia:nu ..,oi atsiprašau kad truputį nusikeikiau ;DD
Mantas sako : Nu .. jūs nusikeikėt.
Mokytoja:Viskas einam pas socialinia ;DD
Mantas sako : Tai aš irgi jus paskūsiu kad nusikeikėt.
Mokytoja išsigando ir sako : Ai nu tu gal grįžk į suola ir elkis kaip angelėlis gerai? ;DD

Visi kaip pradėjo žvengt ;D

Vartotojo avataras

Sturgelis

Forumo gyventojas

Somewhere under the Sun

5,520.43 Lt

Standartinė » 2009 Lap 13, 21:04

Eilinis penktadieninis anglų modulis.
Mindaugas: Mokytoja, kur čia klaida?
Mokytoja: Kablelio čia reikia.
Mind: Nu ir gerai! Ir nueisiu pas lituanistę ir paklausiu! Ir tada oi jums ne pyragai bus...

Anglistė labai nuolaidžiauja merginom, tai toks bachūras:
- Jūs gal su vyru dažnai pykstatės, kad ant mūsų išsiliejat?

Vėliau mokytoja ką pasako visi "oooo...". Po kelių kartų tas pats Mindaugas:
- Žaidžiam foną "oooo"? Nu davai nu? Nu visi! Nu! Oooo...!

Sekanti buvo matieka. Už nugaros sėdintis:
- Dovile, taip gavai?
- Aha.
- Kas čia vunderkindas? Aš! Aš geriausias, o jūs visi ..!

Einant namo klasiokas pasakoja:
- Nu mes iš kažkur pigiai sūrį gaunam ir turėjau močiutei su dviračiu vieną sūrį nuvežt. Tiksliai žinojau kad ji man turėjo 6lt duot. Padavė 100 aš ir sakau:
- Močiut, aš tau grąžos tiek neturėsiu...

Vartotojo avataras

C.l.e.o.

Patyręs forumietis

Šiauliai

2,493.52 Lt

Standartinė » 2009 Lap 13, 21:59

Dovile, jūsų prikolai nenormalūs :o :D

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2009 Lap 13, 22:14

Vakar ir šiandien buvo linksma. : D

Tai va, vakar tokia merga išspyrė anglų kabineto duris. : DD Tipo spardė duris, ir sulaužė spyną ir vyrius. Tai va, kažkodėl visi kaltę jai suvertė. Nors aš tada buvau koridoriui, ir tikrai negirdėjau kad kažkas būtų spardęs duris. Ir mano klasiokas, dar prie pat manęs spyrė į duris. Garsas buvo neblogas, neblogas. Ir tada aš norėjau išeit iš kabineto, ir pastebėjau kad durų apačia nuo vyrių nušokus. Ir prasidėjus pamokai, tas klasiokas sako, ė davai sakom kad Aistė išspyrė. Tada atėjo mokytoja, pasikvietė mūsų auklėtoją iš gretimo kabineto, sukvietė pavaduotojas visas, ūkvedę, stalių ar ką ten tokį. Tada visi ieškojo tos Aistės. Nu rado po laiptais, išsiaiškino su visa ''komisija'' inai, ir sako jai eik į pamoką. Ta sako neįleidžia. : DDD Tai vėl nuėjo į valgyklą. Ir kai dar visi kažkur išėjo, mano draugė sako tam klasiokui kuris spyrė į duris. Sako ''taigi čia tu į duris spyrei''. Tas sako '' ne ne, ką tu gal durna, nieko aš nespyriau. Inai: ''taigi pati mačiau kad spyrei'', tada jis sakė '' nu tai aš vos vos ten priliečiau''. O dąąą, tik paglostė jis tas duris, ir mačiau ir girdėjau aš viską. Nu ir esmė buvo ta, kad visi žino kad išspyrė, visi visą kaltę suvertė Aistei, ir vargšė Aištė mokės už naujas duris. O tas .. dar akis drasko.

Tada per tikybą mokytojas klasiokui sako:
-Nu o ką tu manai, fainuoliuk pupuliuk ledinuk? : DDD

Lietuvių mokytoja:
-na, tai kaip galėtume pavadinti šį veikėją.
Visi kažką bando drąsuolis, dar kažką, o moktytoja:
-Jis pusgalvis, pusprotis, kiaušingalvis.. : DDD

Klasės auklėtoja, klausė kas važiuoja į eksmursiją. Priėjo mano eilė, aš sakau: mokytoja, aš... Inai nutraukė ir sako: Ačiū Agnyte, kad važiuoji. Taip, toliau, Jurgita, kaip Tu? : DD

Ir labai juokinga, fizikos mokytoja visada sako: mergaitės, nekalbėkit. Nesvarbu, ar mergaitės ar berniukai iš tikrųųjų kalbva. : DD

Shady

Įsijaučiantis

2,778.96 Lt

Standartinė » 2009 Lap 13, 22:33

Per etika:

Mokytoja isdalina knygas sako dirbsim tipo. Tik isdalino:
-ai rimtai jos siandien nereikalingos mums :DD

Vartotojo avataras

*Vita.

Aktyvus dalyvis

Vaižgantai

0.00 Lt

Standartinė » 2009 Lap 14, 17:24

Ilgoji pamoka, laukiam anglų pamokos ir kabinetas buvo neužrakintas, tai aš, ir tokie Laurynas bei Dovydas iš kitos klasės nuėjom į klasę kartojimo lapų pasiimt. Tai tas Dovydas visai neseniai susilaužė per atostogas pėdą ir po mokyklą vaikšto su ramentais. O Laurynas iš vieno klasės krašto rėkia:
- Tai ką, neįgalusis, vėl nepadarei namų darbų? - O Dovydas įsiuto ant jo ir nušokavo ant vienos kojos, kad įspirtų jam, tai Laurynas pasislėpė už mano nugaros, o aš pradėjau rėkt:
- Vaaaaaa! Neįgalusis, dabar įgalus! -, O Dovydas atšokavo pas mane prie suolo, ir net koją perkėlė per visą mano suolą ir knygas, kad man įspirtų :DDD Taip ir neįspyrė, o aš pabėgau iš klasės :D Be toooks žvengimas buvo :D
---------------------------
Ta pati anglų pamoka. Mokytoja paprašo kitų mokinių abibūdinti tiek išvaizda, tiek charakteriu kokį nors klasioką. Tai tada buvo eilė apibūdinti Justiną tokį. Tai tas pats Dovydas per pamoką sako:
- She is.... -, mokytoja žviegia:
- Kur tau she is? She is??? Tu ką galvoji, kad Justinas transvestitas, kąąąą? Nu gerai, mes juk visi žinome, kad jis glušas, bet kad transvestitas... O gal rimtai tu transvestitas, ką Justinai?

Vartotojo avataras

cookie

Forumo gyventojas

Svėdasai

555.00 Lt

Standartinė » 2009 Lap 14, 18:09

..
Paskutinį kartą redagavo cookie 2009 Lap 14, 23:29. Iš viso redaguota 1 kartą.

Vartotojo avataras

cookie

Forumo gyventojas

Svėdasai

555.00 Lt

Standartinė » 2009 Lap 14, 18:10

vita dx, kad tu kojas išsilaužytum

Shady

Įsijaučiantis

2,778.96 Lt

Standartinė » 2009 Lap 14, 20:10

*Vita. rašė:Ilgoji pamoka, laukiam anglų pamokos ir kabinetas buvo neužrakintas, tai aš, ir tokie Laurynas bei Dovydas iš kitos klasės nuėjom į klasę kartojimo lapų pasiimt. Tai tas Dovydas visai neseniai susilaužė per atostogas pėdą ir po mokyklą vaikšto su ramentais. O Laurynas iš vieno klasės krašto rėkia:
- Tai ką, neįgalusis, vėl nepadarei namų darbų? - O Dovydas įsiuto ant jo ir nušokavo ant vienos kojos, kad įspirtų jam, tai Laurynas pasislėpė už mano nugaros, o aš pradėjau rėkt:
- Vaaaaaa! Neįgalusis, dabar įgalus! -, O Dovydas atšokavo pas mane prie suolo, ir net koją perkėlė per visą mano suolą ir knygas, kad man įspirtų :DDD Taip ir neįspyrė, o aš pabėgau iš klasės :D Be toooks žvengimas buvo :D
---------------------------
Ta pati anglų pamoka. Mokytoja paprašo kitų mokinių abibūdinti tiek išvaizda, tiek charakteriu kokį nors klasioką. Tai tada buvo eilė apibūdinti Justiną tokį. Tai tas pats Dovydas per pamoką sako:
- She is.... -, mokytoja žviegia:
- Kur tau she is? She is??? Tu ką galvoji, kad Justinas transvestitas, kąąąą? Nu gerai, mes juk visi žinome, kad jis glušas, bet kad transvestitas... O gal rimtai tu transvestitas, ką Justinai?

Antras lol :D

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2009 Lap 14, 20:27

Dar prisiminiau kažkada iš anksčiau buvo.

Per anglų mokytoja išėjo iš kabineto, ir ant stalo peilį paliko. : DD Tai klasiokai ten bėgiojo su tuo peiliu, paskui atėjo merga iš kitos klasės, dar šakutė išsitraukė. : DDD

O per matematiką, mokytoja sufleravo klasiokui.
-Nu, tai iš ko reikia daugint.
klasiokas: eee...
-Iš x.
Ir visi kaip žvengt pradėjo, nes skambėjo tai ''iššiks''. : :)

Įvairūs Studijos, mokykla

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių