Plaukų priežiūramano klasiokės labai gražūs plaukai, bet ji juos labai ir prižiūri. Šiaip manau, kad pirmiausiai reikia sveikai maitintis. Ir kai šaltesnis oras saugoti plaukus nuo šalčio, o vasarą - nuo tiesioginių saulės spindulių.
tačiau nepatariu gerti vitaminų, nes mano kirpėja sakė, jog jie skatina VISO kūno plaukuotumą Tai nebent yra noras po to atrodyti kaip himalajų meškai ![]() Aš visą savaitę gyvenau praktiškai paplūdimyje, tai didžiuojuosi savimi, kad per ją buvau su VA skarele, todėl visai nenudegiau. Ir dar kol trumpi plaukai buvo, tai ir galiukai tilpo, nei šaknys, nei galiukai nenudegė.
Šakės, man pasisekė :D nes pamenu kai man buvo 5metai, tai visą vasarą kaime pralakščiau be kepurės. Grįžau kaip albinose - plaukai tiesiog permatomi kaip sudegę buvo. Aš parašysiu dar dėl tų žnyplių. Kažkada klasiokė į vaidinimą susigarbanojus taip buvo, tai man tai šeipsau atrodė. O mano sesės panašiai natūraliai garbanojasi kaip tos mergos nuotraukoj. Nesąmonė, tėčio garbanoti, mamos garbanoti, sesės garbanoti, o mano lygut lygutėliai. Už ką man šitaip?
: DDTokie jau genai, iš kažkurios tolesnės kartos gal ar kitų giminių paveldėjai
o dėl garbanų kokybės tai iš tiesų nuo plauko priklauso. Jeigu jau plaukas žiauriai nepaslankus tai nekokios tos garbanos ir bus. Mano kursiokė cheminį net pasidarė ir nepasakyčiau kad labai jau geros tos garbanos, greičiau tik bangos gavosi. O pas kitą kursiokę idealios garbanėlės gaunasi. Kiekvienas plaukas yra individualybė ir nepritaikysi tos pačios priemonės visai masei. ‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |

Tai nebent yra noras po to atrodyti kaip himalajų meškai 

: DD