Plaukų priežiūramano tai plaukai nesveikai tiesūs ir ploni jei pabandau susigarbanot pusvalandzio darbas nueina suniui ant uodegos po dviejų valandų nes issileidzianet jei ir belekiek lako pripurskiu ... (nervuoja) plaunu kasdien arba kas 2 dienas kartais kokį balzama naudoju
-------------------------------------- Kaip aš pavydžiu toms kurių plaukai plonesni.. bent šukuoseną galima normalią ir gan greit pasidaryt.. O mano vid. ilgio, bet stori,ankščiau buvo dar ir ilgi tai iš vis būdavo normaliai šukuoseną galiu pasidaryt tik grįžus iš mokyklos.. Užtenka plaut 2 kartus į savaitę, dabar noriu užsiaugint tai plaunu ir šampūnu ir kauke su kokosu.
![]() Gal kas žinot ką daryt kad man plaukai neslinktų? Nes man jau baisu darosi, tuoj išvis nupliksiu..
Ir taip nedaug plaukų turiu. Reiks apsilankyt pas kirpėją, nes man atrodo, kad kai normaliai pakerpi {ta prasme nemažai}, tai tada tipo mažiau slenka. O gal jūs ką nors žinot?O va čia aš pasireikšiu. Šiandien viską aiškinomės apie plaukų slinkimus.
Yra daug faktorių kurie lemia slinkimą. Jeigu patiri daug streso čia nieko nepadėsi, nurimsi ir nustos slinkti plaukai. O jeigu chemiškai pažeisti tai nekas. Nebijok visų pirma, slenka visiems ir tai natūralu. Taip pat tau gali trūkti baltymų. Tai pagrindinės problemos bent paauglystėj dėl slinkimo. O dėl kirpimo, tai juokinga....niekad nepadėsi nei nuo slinkimo nei auginti plaukams. Visų pirma, tu tik galiukus tvarkai. Auga tai plauko šaknis, visos problemos kaupiasi ten o atsispindi galiukuose :] ir nuplikt tikrai nenupliksi, jeigu neturi kokios nuplikimo ligos, tai ataugs plaukai ![]() Nu žinau kad visiem slenka, bet kai išsiprausiu, tai kai šluostausi plaukus, ant vonios krašto žiaurumėlis kiek plaukų lieka.
Gal tiesiog ten tikrai buvo trumpi plaukai ir galus pažeistus nukirpo nebuvo kam slinkti. Jo, plovimo metu taip būna. Tiesiog daug užmigusių plaukų. Tu per daug netrink plaunant galvą. Stenkis švelniai. Sakau, nieko bloga, praeis. Man irgi taip buvo o dabar gerai. Vat tas nervavimasis irgi turi įtakos. Stenkis būt ramesnė. Na, sveikai maitinkis.
O dar...nesi kam nors alergiška? Gal alergeno pavartojai prieš 2 mėnesius ir dabar slenka. Iš maisto kam aš esu alergiška tai tikrai nevalgau, dust pradedu tai ne pats maloniausias jausmas tada. :} šiaip dabar pagalvojau, kad aš alergiška medui, ir plaunu galvą kartais šampūnu su medumi. Tai gali čia būt kad nuo to? Bet keistai, neturėtų manau dėl to, nes man ta alergija visai kitaip pasireiškia.
Dabar kaip tik toks laikotarpis, kai daugumai slenka plaukai. :] O šiaip, manau reiktų tikrai pas kirpėją apsilankyt, tegul pakerpa galiukus, gal ne taip slinks, nors abejoju. Pas mane irgi dabar labai slenka, bet aš dar ir dažnai plaunu, tai ir šitas prisideda. Nu aš mokausi apie plaukus ir tikrai sakau kad kirpimas galiukų visai nesusijęs su slinkimu
Pukuse galvos plaukai yra kiek kitokie tad alergija gali ir ant plaukų pasireikšti nors atrodo jog tai neįmanoma. Patikėk. Geriau medaus nebenaudok. ![]() ‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |

Ir taip nedaug plaukų turiu. Reiks apsilankyt pas kirpėją, nes man atrodo, kad kai normaliai pakerpi {ta prasme nemažai}, tai tada tipo mažiau slenka. O gal jūs ką nors žinot?

![Wink ;]](https://linksmas.net/images/smilies/wink.gif)