|
‹ Diskusijos ‹ Gyvenimas
-

with_white_wings
- Dalyvis
-
- Kaunas
- 7,589.61 Lt
» 2006 Kov 04, 02:02
Man tai lb patinka sapnuoti, kad krenti, lb fainas jausmas
Neseniai sapnavau, kad su visai nepažįstamu bernu šokau per kazkoki pokyli ir mano klasiokas atejo ir pasake: ką jūs čia nemokat šokt, einam geriau ledu valgyt!
--------------------------------------
-

'dcneon'
- Įsijaučiantis
-
- 2,244.95 Lt
» 2006 Kov 04, 12:06
Kartais mano sapnai buna nesamones, atrodo kad vaikstau is sapno i sapna ir vis kitokie dalykai buna: viena drauga sutinku, o po to nusisuku, atsisuku, o ten jau kazkokia mergina stovi! Nesamones! 
-

<Darkness>
- Apšilinėjantis
-
- Kaunas
- 2,843.94 Lt
» 2006 Kov 04, 15:03
Jei sapnuoju ką nors, tai uzmirstu, savu sapnu neatsimenu, toks vaizdas, kad nesapnuociau, bet pagal psichologus, zmones visados sapnuoja, tik to atsimint nesugeba..
-

with_white_wings
- Dalyvis
-
- Kaunas
- 7,589.61 Lt
» 2006 Kov 07, 00:32
Kiek as zinau tai zmones gali prisiminti sapno tik apie 10% arba visai neatsiminti...
-

bart4ever
- Aktyvus dalyvis
-
- Kaunas.
- 20,344.49 Lt
» 2006 Kov 07, 10:32
Aš tai va pavyzdziui siandien sapnavau, kad nusipirkau delfina ir balkone auginau
Bet dazniausiai sapnuoju kad krentu kur nors arba, kad saukiu ir klykiu, o joks garsas neiseina... Bet siaip labai bijau siaubus baubus sapnuot, arba kaip kas nors tau pries akis nusizudo... Kazkada susapnavau, kaip mano geriausia drauge man pries akis nusipjove ranka, tai kita diena kas penkios minutes rasiau jai zinute ar jai viskas gerai (ji gyvena uzsienyje)... Kaip baisu buvo... As tai tikiu, kad sapnai parodo zmogaus pasamone... tai tiek...
p.s. drauge isgyveno 
-
zujkutia
- Apšilinėjantis
-
- vilniusz
- 2,121.23 Lt
» 2006 Kov 07, 11:56
Aš taj sapnuoju zombius, žmones su nukirsta galva, kanibalus, indenus, kurie tave žudo... ir.... tam pačiam sapne rožinius drugelius 
-

vaiva
- VIP
-
- 55,767.71 Lt
» 2006 Kov 08, 22:28
Rusija susipyko su Lietuva. Turejo sprogt Lietuvos atominė, tai lietuviai pristatė fenų, kad radijaciją nupūstų į Rusiją. Už tai rusai supyko ir pradėjo bombint Lietuvą. Žiūriu prie mano namo jau bombonešis atskrenda. Aš atestatą į kuprinę ir bėgu. Atsisuku, matau, kaip bomba mano namą susprogdina. Na, atrodo jau viskas baigėsi. Grįžtu namo, ten griuvėsiai, o šeima ramiai sau tuose griuvėsiuose TV žiūri.
Hmm.. kaži ką tai galėtų reikšti?
-

bart4ever
- Aktyvus dalyvis
-
- Kaunas.
- 20,344.49 Lt
» 2006 Kov 08, 22:31
Manau, kad tai turėtų reikšti, kažką, kad tau svarbi Lietuva, bet nelabai patinka Rusija, ir labai svarbus atestatas. O apie tavo šeimą- myli TV ![Wink ;]](https://linksmas.net/images/smilies/wink.gif) Aš taip manau, o gal ir ne... ![Wink ;]](https://linksmas.net/images/smilies/wink.gif)
-

tomici
- Dalyvis
-
- Tauragė
- 8,024.48 Lt
» 2006 Kov 08, 22:35
Žmonės kiekvieną naktį sapnuoja tik neprisimena...
Įdomu ką reiškia,jei taip dažnai sapnuoji tą patį sapną 
-
Karina
- Lankytojas
-
- wln
- 1,525.40 Lt
» 2006 Kov 17, 22:02
Aš tai keisciausius sapnus sapnuoju, na pvz.: as ir dvi mano drauges kovojo su kazkokia pabaisa moteriske kuri i mus meto peilius ir nukerta vienai mano draugei galva, o as is kersto pribegu prie tos moteriskes ir pradedu ja pjaustyt
O dar seniau buvo sapnas jog visi mano klasiokai pavirto i skraidancias bandeles ir prase kad as ir tokia tapciau (as tapau)
Šiaip tai sapnu as nlb prisimenu o jai ir prisimenu taj... 
-

*Kotry*
- Aktyvus dalyvis
-
- 9,708.18 Lt
» 2006 Kov 18, 18:10
Na ką aš sapnuoju visada užmirštu  Naktį po kokio baisaus sapno pabudusi dar prisimenu ką sapnavau , o ryte jau nebeprisimenu  na o baisiausias buvo kaip naktį susapnavau kad mane mano draugus ir visus žmones užpuolė vampyrai , ateiviai, nu visoki pabaisos ir supjautė į tokius gabalėlius kad varge ar įmatytume... Na jis nebuvo toks baisus bet... Suprantat
-

sireg
- Įsijaučiantis
-
- Vilnius
- 1,077.07 Lt
» 2006 Kov 27, 14:25
Na gerai... Papasakosiu. Šį sapna sapnavau jau kokius 4 kartus.
Susapnavau kaip saule issipleske i zeme ir musu namas pradejo degti. Mes su seima isbegom pro duris i lauka nes ten is kazkur buvo atvaziaves anglijos mokyklos autobusiukas ir visi zmones ilindo i ji.
Tai autobusiukas uzsidare ir isvaziavo is Lietuvos, bet mes niekaip neradom vietos, nes visur dege ugnis. Na ir pagaliau zeme susprogo ir austobusiukas nukrito i kosmoso gelme... O tada as ir atsibudau 
-

bart4ever
- Aktyvus dalyvis
-
- Kaunas.
- 20,344.49 Lt
» 2006 Kov 27, 19:41
Vakar susapnavau tokią nerealią pasaką... Galvoju, gal reiktų ją užsirašyti... Kai atsikėliau buvau visa apsiverkusi...
Sapnas buvo apie tokią šeimą, 5 asmenų, turbūt nuo dažno žiūrėjimo panaši į Simpsonus...  Ir jie gyveno tokiame lauke plyname... Aplink nieko nebuvo... Tik šalia namo kelias ir upelis... Visi gražiai gyveno, tik veiną dieną atvažiavo žudikas maniakas ir visus pagrobė. Aš su kažkokiu dar vaikinu išgelbėjau tik viduriniąją dukrą. Su ja bėgiojom po Vilnių (sprendžiu, kad po Vilnių, nes slėpėmės Valdovų rūmų pastate nebaigtame...) Mamą pavertė vandeniu, tėvą vabalu, mažiauisąją mergaitę paukščiu, o sūnų paleido pusnuogį į dykumą.
Su ta išgelbėta dukra jau grįžom į jos namus, ten laukė tas maniakas, ir sako- visi mirė. Ir rodo nuotraukas. Visiems galvos nupjaustytos. Labiausiai gaila buvo sūnaus... Bet ten staiga kažkas atsitiko, nepamenu šitos dalies sapno... Ir mama sugrįžo per kraną virtuvėj, tėvas iš radiatoriaus išlindo, dukrelė ten pro langą įskrido... Tik sūnus mirė... Ir tada pradėjau verkti... Bet miegojau man atrodo... Nes paskui dar sapnavau, kad prie manęs priėjo mano mama ir sako: "Ką pieši?" ir aš taip žiūriu- visą istoriją nupiešiau... Koks 200 lapų... Tada atsikėliau... Ir žiūriu verkiu 
-

tomici
- Dalyvis
-
- Tauragė
- 8,024.48 Lt
» 2006 Kov 27, 20:23
Nu cool pasaką sapnuot,bet kad ji tokia liūdna  O aš prieš kelias dienas ir tokį košmarą sapnavau:sapnuoju,kad esu bažnyčioj ir man kunigas duoda į rankas negyvus žmones kad juos sudeginčiau ir iš jų liktų tik pelenai...Bet man paduoda ir gyvą kūdiki,kunigas sako jis kenčia jį būtina sudegint.To kūdikio mama verkia...o aš jį sudeginu...vėliau duoda kažkokį kruviną popierių kuriame įpakuotas mirusio žmogaus laiškas,aš taip pat jį sudeginau.Dar ir iki šiol prisimenu kaip nuo to kruvino popieriaus mano rankos suteptos krauju 
-
HEERA
- Lankytojas
-
- Vilnius
- 675.20 Lt
» 2006 Bal 01, 10:43
Didziausias kosmaras buvo kai susapnavau kad mano kompiuteristas mire  ir sapne galvoju ,,kas mano kompa dabar taisys?''
Va cia tai nesamone buvo... 
‹ Diskusijos ‹ Gyvenimas
|
|
|