Ir man jis patinka ; DTyliai rašė:Žinau, mano humoro jausmas labai savotiškas:D
Kokia profesija Tau patiktų?liudvikėlė naab.
Pats dabar rašysu kažkokį darbą apie savo karjera, tai turbūt užsibaigs tuo, kad jis bus apie farmacija. Pastebėjimai: Kas mokisis ekonomiką: seniau ekonomistai uždirbdavo daug, todėl dabar jų labai daug prisiveisę, nėra darbo ir sumažėje atlyginimai, anglijoje jie perorientuojami į mokytojus
Teisė: nėra labai perspektyvus darbas, ją pabaigęs galėsi dirbti tik lietuvoje, nes kitur kiti įstatymai. liudvikėle,
Jau geriau skirti daug laiko vienai profesijai, apie kurią svajoji ir kuri tave traukia, nei eit ten, kur populiaru/greita baigti ir paskui dėliot popierius iš vienos vietos į kitą, ar tą patį daryt su šiukšlėm. ;] Man asmeniškai svarbu, kad pačią domintų, būtų malonu ir norėtųsi studijuot, o ne uždarbis ar mokymosi trukmė. Nors, aišku, turi būti tam tikras santykis tarp šitų dalykų. Toks darbas, kuris nereikalautu popierizmo, sedejimo kabinetuose ir t.t. Nors giliai sirdy ir draugai sako, jog galeciau bandyt Sulija pavaduot
lol
šiaip labai meteorologija patinka dar gamtosaugininkas, koks archeologas visai nieko. Fotografija hobis, bet kaip profesija sunku pagalvot ![]() ‹ Diskusijos ‹ Gyvenimas |

:D