Kokia profesija Tau patiktų?nesirinkciau profesijos pagal hobi. Rinkciausi pagal issilavinima. Juk pabaigus studijuoti teise ir gavusi auksta magistra, nedainuosiu uzdaruose vakaruose arba aukosiu savo dienas ir gyvenima fotografijai. .. Tai va. O kas bus tas bus. Kazkaip gal visai noreciau zemetvarkoj kokioj dirbti. Arba kokios nors imones direktore, o galu gale savininke bui.. Bet ne. Cia jau ne man.. Nu kaip bus taip bus..
-------------------------------------- Man patiktų būti dailininke,psichologe ar kokia filosofe...Bet jeigu išeitų pasirinkti iš šitų profesijų tai ko gero būčiau dailininke,nes greitai pradėsiu lankyti dailės mokyklą,o jeigu išsilaikysiu 4 metus,gausiu išslavinimą ir tada žiūrėsiu,jei norai nepasikeis ko gero stengsiuos tapti dailininke.
Nenoriu, kad darbas būtų rutina, na kaip nuo 8h iki 17h..bet jei bus lemta tai tokį darbą ir reiks dirbt, ne visada galim daryt ką norim.. šiaip norėčiau kokios aktorystės studijas rinktis..dar paskutiniu metu kažkaip užsisvajojau ant interjero dizaino. Bet manau nesu pastarajam lb gabi, visgi čia labiau dailininkų darbas
Dar seniau kažkada norėjau būt viešbučio administratore ar valdytoja, turėt savo viešbutį kokį. Eh mano mažos svajos ![]() ‹ Diskusijos ‹ Gyvenimas |