Linksmai.lt projektai Lyrics.Linksmai.lt (Muzika)

Michael Jackson (King of pop)

Vartotojo avataras

Viva :]*

Aktyvus dalyvis

7.24 Lt

Standartinė » 2009 Lie 15, 17:07

nelkausau, Bet manau buvo tikras profesionalas.

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Dogma.

®espect

Zarasai

1,214.48 Lt

Standartinė » 2009 Lie 17, 23:52

Viva :]* rašė:nelkausau, Bet manau buvo tikras profesionalas.

Tai jau tikrai...

Vartotojo avataras

bebop

Aktyvus dalyvis

Vilnius

3,218.31 Lt

Standartinė » 2009 Lie 18, 10:14

Vienintėlis atlikėjas, kurio net nelabai klausant ir per radiją išgirdus grojant dainą, visad suprasi, kad M.Jackson, jo nesumaišytum su niekuo (na bent jau aš) . Unikalus ir nuostabus. :love:

Vartotojo avataras

Dogma.

®espect

Zarasai

1,214.48 Lt

Standartinė » 2009 Lie 18, 10:15

bebop rašė:Vienintėlis atlikėjas, kurio net nelabai klausant ir per radiją išgirdus grojant dainą, visad suprasi, kad M.Jackson, jo nesumaišytum su niekuo (na bent jau aš) . Unikalus ir nuostabus. :love:

Aš ir nesumaišyčiau :roll:

Vartotojo avataras

Viva :]*

Aktyvus dalyvis

7.24 Lt

Standartinė » 2009 Lie 18, 10:49

bebop rašė:Vienintėlis atlikėjas, kurio net nelabai klausant ir per radiją išgirdus grojant dainą, visad suprasi, kad M.Jackson, jo nesumaišytum su niekuo (na bent jau aš) . Unikalus ir nuostabus. :love:

Pritariu

Vartotojo avataras

Rain girl

Aktyvus dalyvis

Klaipėda

16,652.38 Lt

Standartinė » 2009 Lie 18, 13:23

Nors neklausiau jo muzikos (ne mano stiliaus), bet labai jį gerbiau ir gerbsiu. Toks žmogus gimsta tik kartą, jei ne rečiau, į šimtą metų. Išskirtinis. :love:

Vartotojo avataras

Dogma.

®espect

Zarasai

1,214.48 Lt

Standartinė » 2009 Lie 18, 13:36

Rain girl rašė:Nors neklausiau jo muzikos (ne mano stiliaus), bet labai jį gerbiau ir gerbsiu. Toks žmogus gimsta tik kartą, jei ne rečiau, į šimtą metų. Išskirtinis. :love:

PRITARIU.daugiau nieko negaliu pridurt nebent RIP

Vartotojo avataras

Ev.

Forumo gyventojas

Kaunas

40.00 Lt

Standartinė » 2009 Lie 18, 18:44

Man tai asmeniškai jis nepatiko, nežinau nei vienos jo dainos, o tuo labiau nesu klausiusi, nemačiau kaip jis šoka.
Žinau apie jį tik tiek, kad darėsi daug nosies operacijų, bet juk visiems neįtiksi.. Lai ilsisi ramybėje.

Vartotojo avataras

insomned

Forumo gyventojas

Vilnius

296.00 Lt

Standartinė » 2009 Lie 19, 14:39

Paaatinka man jis... :up:

Vartotojo avataras

Ksė.

®espect

Vilnius.

15,621.05 Lt

Standartinė » 2009 Lie 20, 11:35

"Thriller " dievinu vienintelę jo dainą.

Vartotojo avataras

Dogma.

®espect

Zarasai

1,214.48 Lt

Standartinė » 2009 Lie 20, 11:38

jo thriller visai nieko : ]

Naste*

Įsijaučiantis

3,305.33 Lt

Standartinė » 2009 Lie 28, 12:15

As irgi anksciau nesidomejau Maiklu Dzeksonu,bet kai jismire,pradejo rodyti per muzikines programas jo klipus,tai jis man dabar patinka,aisku gaila kad nebuvau jo fanatike.Man BAD klipas yra juokingas.Jis taip viska origanaliai padaro,pasoka,padainuoja,vaidina ir pn.Patinka man tokie energingi.

Vartotojo avataras

le.mpu.te

Įsijaučiantis

4,075.28 Lt

Standartinė » 2009 Lie 28, 12:33

kelios dainos man patinka.
R.I.P ;(

Vartotojo avataras

insomned

Forumo gyventojas

Vilnius

296.00 Lt

Standartinė » 2009 Lie 28, 12:42

Nu ką, Maiklai, Dirty Dianos mėgėjau.? :love: :clap: Mes tavęs niekad nepaliksime ir aš tave labai labai myliu. Ilsėkis dabar ten ramybėje ir niekad nepamiršk tikrai ištikimų savo gerbėjų. Iki. :) :up: :love:

Vartotojo avataras

Rouge

Aktyvus dalyvis

Panevėžys

4,247.45 Lt

Standartinė » 2009 Lie 28, 13:09

Mano Herojus :love: energingasis Maiklas :D kai pasiklausau jo dainų noris irgi dainuoti taip kaip jis ir daryti tuos greitus suktukus,ir paspygaut 8) daug dainų jo klausau ir visos beveik patinka,tikrai neeilinės dainos,labiausiai patinka "Scream" su Janet, "Beat it" visada mane užveda,jau žodžius atmintinai moku, "Blood On The Dancefloor" vis neatsibosta, "Dirty Diana" ui gera daina! "Black Or White" pirmą kartą išgirdus pagalvojau,tai čia ta graži daina kurią dažnai girdžiu per televizorių ar kitur ir ją atlieka Džeksonas? Geras! "Human Nature" raminanti tokia daina, "They don't care about us" norisi šokt vien ją išgirdus, "Earth Song" nuostabi daina,ją išgirdus norisi svajoti, "Bad" pamačius klipą jis tikrai blogas atrodo :D "You are not alone" lėta,bet įsimintina daina ir be galo graži man,na o "Thriller" tai legendinė daina,ir klipas tikras siaubiakas :? Visada liksi man geriausias dainininkas bei šokėjas :love: ;) R.I.P

Linksmai.lt projektai Lyrics.Linksmai.lt (Muzika)

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių