Linksmai.lt projektai Lyrics.Linksmai.lt (Muzika)

Michael Jackson (King of pop)

Vartotojo avataras

Dogma.

®espect

Zarasai

1,214.48 Lt

Standartinė » 2009 Lie 08, 23:15

aš tai neverkiau bet ten tikrai kraupu...ps.ta paris kaip tikra baltaodė :whata:

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Vykst

®espect

Kaunas

2,821.00 Lt

Standartinė » 2009 Lie 08, 23:37

Vartotojo avataras

Strawberry Swing

Moderatorė

Vilnius

29,266.26 Lt

Standartinė » 2009 Lie 09, 00:29

Iš tikrųjų. Gal pagaliau ant Jo tiek mėšlo nevarys. Atsibodo tas melas.

Vartotojo avataras

~iPush

Įsijaučiantis

Rdw~ ;D

757.00 Lt

Standartinė » 2009 Lie 09, 08:55

Žiurėjau tesiogiai per CNN MJ laidotuves.Bet žiuriu daug kas sako kad jis dar gyvas arba kad jis mirė 1980 arba kad jo antrininkas buvo visada iki šiol....

Vartotojo avataras

Strawberry Swing

Moderatorė

Vilnius

29,266.26 Lt

Standartinė » 2009 Lie 09, 10:01

Žinot, jis yra gerai pasakęs:

Why not just tell people I'm an alien from Mars. Tell them I eat live chickens and do a voodoo dance at midnight. They'll believe anything you say, because you're a reporter. But if I, Michael Jackson, were to say, "I'm an alien from Mars and I eat live chickens and do a voodoo dance at midnight," people would say, "Oh, man, that Michael Jackson is nuts. He's cracked up. You can't believe a damn word that comes out of his mouth." [M.J.]

Vartotojo avataras

Dogma.

®espect

Zarasai

1,214.48 Lt

Standartinė » 2009 Lie 09, 10:55

tiesa...

Vartotojo avataras

~iPush

Įsijaučiantis

Rdw~ ;D

757.00 Lt

Standartinė » 2009 Lie 09, 15:37

zvyriete rašė:Žinot, jis yra gerai pasakęs:

Why not just tell people I'm an alien from Mars. Tell them I eat live chickens and do a voodoo dance at midnight. They'll believe anything you say, because you're a reporter. But if I, Michael Jackson, were to say, "I'm an alien from Mars and I eat live chickens and do a voodoo dance at midnight," people would say, "Oh, man, that Michael Jackson is nuts. He's cracked up. You can't believe a damn word that comes out of his mouth." [M.J.]

Tikriausiai :(

Politik

Forumo gyventojas

Blessed Luxembourg.

2,123.00 Lt

Standartinė » 2009 Lie 09, 15:55

Geriau nė neįmanoma pasakyt.
:up:

Vartotojo avataras

Ramy

Aktyvus dalyvis

Vilnius

12,634.40 Lt

Standartinė » 2009 Lie 09, 16:07

Gaila , kad jis mire. :( Nors nelabai klausia jo dainu bet vistiek geras dainininkas,sokejas buvo.

Vartotojo avataras

Dogma.

®espect

Zarasai

1,214.48 Lt

Standartinė » 2009 Lie 09, 16:13

Ramy rašė:Gaila , kad jis mire. :( Nors nelabai klausia jo dainu bet vistiek geras dainininkas,sokejas buvo.

vat būtent...

Vartotojo avataras

saulė.pasaulio

Moderatorė

24,821.77 Lt

Standartinė » 2009 Lie 10, 20:09

Vykst rašė:http://sjsandteam.wordpress.com/2009/06/28/jordan-chandler-admits-he-lied-about-michael-jackson/

Kaip žiauru. Kaip taip galima... nesuvokiu.

Smy.

Forumo gyventojas

664.95 Lt

Standartinė » 2009 Lie 11, 13:41

Sis dainininkas man tikrai buvo nemirtingas. Jai ne jis mes dabar visokiu hip hopu nesoktumem nieko. JUk jis pirmas populiarius sokius pradejo kurt. O is ju ir visi kiti. Kaip pamaciau jo vaiduokli, apstulbau.

http://www.alfa.lt/straipsnis/10280401

Vartotojo avataras

~iPush

Įsijaučiantis

Rdw~ ;D

757.00 Lt

Standartinė » 2009 Lie 11, 13:53

Čia nėra jokio tariamo "Vaiduoklio" jau seniausiai išsiaiškino kad ten ne vaiduoklis o darbuotuojo šešėlis
:lol:

Vartotojo avataras

Gab.*

Patyręs forumietis

Kaunas

-400.93 Lt

Standartinė » 2009 Lie 11, 14:45

Rūt. rašė:gerbiu už tokius žodžius.
aš irgi.

Vartotojo avataras

ieva.lt

Aktyvus dalyvis

Zarasai

920.00 Lt

Standartinė » 2009 Lie 12, 23:44

tikrą tiesą Jis pasakė :roll: ,o dėl vaiduoklio,tai man Jis į MJ žiauriai panašus buvo,nes man pasirodė net kepurė ;) (aš,kad ir jau išsiaiškinta,kad ten ne Jis,vistiek tikiu,kad gal ir iš tikrųjų MJ sugalvojo grįšt atsisveikint :roll: )

Linksmai.lt projektai Lyrics.Linksmai.lt (Muzika)

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių