Vieną kartą esu gulėjus. Žarnyno infekcijų skyriuje, kažkuo apsinuodijau ir temperatūra žostkai aukšta buvo.
Ligoninės manau niekam nepatinka, ten tokia atmosfera neigiama turbūt. x DD Tas kvapas nemalonus, baltos sienos. Negalėjau ten išbūt net 3 dienų, visą laiką vaikščiojau lauke kol į tuliką neprispirdavo x DD
Ligoninėsgulėjau.
rodos du kartus. teko daug kart lankytis pas gimines. o man patinka ligoninės koridoriai, kvapas. ______________________________________________________________________ bet jei pro mane pravažiuoja greitoji su ta sirena, viduje kratyt pradėda ir visada atrodo jog kažkokį žmogų padūrė su peiliu. nežinau kodėl... Aš tai dažnai gulėdavau ligoninėj.Dėl plaučių uždegimo gal porą mėnesių gulėjau, kai buvau mažytė reanimacijoj(neįsivaizduoju kokia proga, bet buvo žiauru. Atsimenu kaip mane švirkštais badė ir aš verkiau ir pagrasino kad tėvelius išvarys namo jei verksiu) ir dar buvo keli kartai tik nepamenu priežasties. Daktarai tai man patinka.Vistiek tėvai mano medikai tai kažkaip problemų nebūna .
![]() Nepatinka man ligoninės.
![]() Esu gulėjus gal tris kartus. Nu ir aišku kai buvau mažytę daugiau. Viena karta bambos išvaržos operacija. Per daug kažką nešiojau ![]() Kita smegenų sutrenkimas. Nukritau nuo riedlentės. Oj tada buvo žiauru. Ir paskutinį kažkas su skysčiu trūkumu. Seselės tai malonios. Bet viena buvo kaip šinčila. Dūrė kateteri keturis kartus ir tik tą ketvirta ir tepataikė. ![]() Su greitają nesu nė karto keliavus. [Ir nenorėčiau] ‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |