Vegetarė neesu, bet jautienos ir kiaulienos nevalgau.
Patinka tik paukštiena.
Vegetariška dietaTeisingai tu čia pasakei.! ![]() Buvau vegetarė maždaug apie ketverius metus. Nevalgiau pieno produktų, mėsos, kiaušinių, kartą į savaitę tik žuvies. O daugiau daržovės, košės. Mečiau mėsą būdama maždaug trylikos metų. Ir susigadinau šiek tiek savo gyvenimą. Nes kaip bręstančiai mergaitei, mėsa yra būtina. Taip, kad mergaites, valgykit mėsytę, jei norit turėt vaikų.
Ištikro, viskas pagal kraujo grupes suskirstyta. Yra kraujo grupė, kuriai mėsa yra būtina, yra kita kuriai mėsa nebūtina beveik. Ir gali lengvai išgyventi. Nors atsisakyti mėsos siūloma sulaukus tik brandaus amžiaus. Bet yra jau vaikų nuo pat mažumės kurie nevalgo mėsos.
ir užauga tokie patys kaip ir visi. mano vienos draugės šeima vegetarai. ji taip pat . jau 14 metų .nevalgo,nu ir ką? gyvena taip pat kaip ir visi. Džiaugiuosi,kad mano tokia kraujo grupė,kuriai nereikia mėsos. Labai džiaugiuosi :] Nematau jokio point'o nevalgyt mėsos, man tai tie vegetarai išvis atrodo perdžiūvę nesveikai.
Dar daug kas sako, kad kasdien valgydamas mėsa niekada neturėsi geros figūros, bet čia jau yra visiška nesamonė, pats dirbu modeliu ir visi pažįstami modeliai kiekvieną dieną valgo ir kiaulieną ir vištieną, bet nei vienas nesiskundžia nei prasta sveikata, nei bloga figūra. Kaip galima nevalgyti mėsos... Tai ką tada valgyti? Na gerai vasarą ištverčiau, braškės, daržovės, obuoliai, slyvos, visokios kitokios uogos, be to kai karšta, tai ir noro valyt nelabai turiu, O žiemą? Ką tada valgyti? Pilnas chemijos "Maximines" daržoves? Pieno produktai man bent jau gretai atsibosta, taip pat ir žuvis... Na va vienintelis mėsos pakaitalas man būtų žuvis...
Ir sutinku su "aivarasss", kad figūrai mėsa nekenkia... Nereikia apsiryti ir tiek. Be mėsos negalėčiau išgyventi net dviejų dienų DEsu gal jau kokį mėnesį laktoovovegetarė (jokios mėsos ir žuvies, bet valgau pieno produktus ir kiaušinius - veganystės neištverčiau) ir jaučiuosi PUIKIAI - norisi kalnus versti, esu puikios nuotaikos - kažkodėl valgant mėsą man šitokie biesai nepasireikšdavo ^^
Tiktai labai nemėgstu, kai kas nors prie manęs pristoja ir pradeda įrodinėti savo tiesas. Dieve, negi jiems taip trukdau? Juk prie jų nepristoju, nepradedu aiškinti apie mėsos pramonę
Withwings - dar yra grūdinės kultūros - kruopos, grūdai, riešutukai, ir man asmeniškai nieko netrūksta Aivarass - pamatytum mane, nebesakytum, kad perdžiūvę Beje, man yra tokia istorija nutikusi - būtų juokinga, jei nebūtų graudu: Taigi, sėdžiu mokyklos valgykloj, valgau daržovių sriubą, prie manęs prisėda draugė su didžiausiu kepsniu. Ji manęs klausia: - O tai kodėl nieko iš mėsos nevalgai? (anksčiau labai mėgau mėsiškus patiekalus, nors dabar poreikio ir nebejaučiu) Aš sakau: - Taigi aš vegetarė Ana: - O tai kodėl? Aš truputį apstulbusi, kad jinai nesugalvoja: - O tai kaip tau pačiai atrodo? - Taigi svorio nenumesi mėsos nevalgydama... Aš priblokšta: - Taigi dėl gyvūnų... ‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |

D