Įvairūs Gyvūnai

Katės, katinai

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2009 Bal 27, 20:55

Čia visi galite aprasyti koks yra jusu katinelis, kokie jo bruozai jums patinka, kokie ne. galite pateikti kokius nors klausimus, galbut pavyks i juos atsakyti 8)

Viskas apie katinus ir kates.

Paveikslėlis

As asmeniskai labai megstu kačiukus. Viena katyte turejau, bet ji dingo :cry:
šiaip ji buvo labai miela, as ja labai mylejau... :love:
budavo labai smagu su ja pazaisti, stebeti jos susidomejima mazyciu kamuoliuku :D
na pirmaisiais metais del tustinimosi ne vietoje problemu neturejome, taciau visa vasara praleidome pas mociute kaime tai ir katineli i lauka isleisdavome. priprates prie laisves, rudeni grįžęs i buta uzsimirso tvarka ir pradejo sisioti kur nereikia... na kelis kartus mylimam katineliui juk galima atleisti, bet kai tai tesiasi pastoviai... susizinojome kat taip kartais buna del morciaus, tad iskastravome, bet meza ka padejo. teko isvesti pas mociute i lauka. buvo labai gaila buti be katino diduma laiko, bet paskui apsipratau. na o po kokio pusmecio ji dingo.
kai buvo mazyte jos kailiukas buvo pilkas, siek tiek rainas, net siokio tokio zydro atspalvio. labai menko, bet ciuciut.
ji buvo labai miela ir draugiska. budavo gera, kai tu sakykim ziuri televizoriu, o pas tve ateina katukas ir atsigula ant pilvo. :love:
man labai patinka kad katinai yra labai svelnus ir mieli. manau kad jie taip pat yra jautrus, ir dar daug kuo panasus i zmones. tikrai ne prastesni uz sunis.
na tiek apie mano katineli.

gal kas nors taip pat noretu pasidalinti mintimis?

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Baigtė

®espect

Reykjavik

3,504.31 Lt

Standartinė » 2009 Bal 27, 21:10

Man tai patinka, kai pas kačiukus toks pūkuotas kailiukas ir dar kad mielas snukutis būtų :)

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2009 Bal 27, 21:11

pritariu eglaitea, ir dar pukuota uodega :love: :lol: ;)

Vartotojo avataras

Apocalypsia

Dalyvis

4,769.13 Lt

Standartinė » 2009 Bal 29, 17:40

Aš laikau katę kuri būna miela tik tada kai jai naudinga (kai nori ėst arba kai niekas dėmesio į ją nekreipia) Visiškai nesileidžia paimama ant rankų. Mama sako kad gal kai pasens bus meilesnė :D Šiaip labai miela kai ji išsiraito miegodama :lol: Arba kai niekas dėmesio į ją nekreipia atsigula vidury kambario, kniaukt pradeda arba praeina pro rankas kai aš, pvz, pam ruošiu ar laikraštį skaitau ;p Ir nors ji tokia nagla vistiek beprotiškai ją myliu :love: :love:

Vartotojo avataras

Tarja

Aktyvus dalyvis

16,453.19 Lt

Standartinė » 2009 Geg 15, 20:27

Man asmeniškai patinka kai katinai draskosi.
Kiek tik auginau katinų tai nuo visų mano rankos būdavo sudraskytos, dabar jos taip pat tokios. :lol:
O šiaip svarbu kad katinas ne vien drįbsotų visą diena ir valgytų.

Vartotojo avataras

Artes

®espect

...netoli

30,325.57 Lt

Standartinė » 2009 Geg 16, 12:18

Na man labiausiai patinka, kai mano katinas ateina manęs pasitikti. Jis tupi ant palangės, pamato mane grįžtančią iš kur nors, tai būtinai atlekia visas murkdamas. Tai va.
Dar patinka, kaip prašo maisto. Taip labai kultūringai - atsitupia prie savo dubenėlio, murkia ir su letena kapsto (maždaug"Įpilk".) ;)

Vartotojo avataras

raSSSaa

Forumo gyventojas

Alytus

4,593.27 Lt

Standartinė » 2009 Geg 19, 23:58

Patinka, kad jie tokie pūkuoti.. :yay: Nors pūkai labai nervina, bet jie tokie mieli.. :hug:

Vartotojo avataras

Aistė

Moderatorė

33,526.76 Lt

Standartinė » 2009 Geg 20, 08:52

Man patinka,kai maniškei užplaukia debesėlis ir ji pradeda'burgzti' :D Tada atbėga pas mane,trinasi palei kojas,rankas ir laukia,kad paglostyčiau. 8)

Arba kai jai būna linksma,tai ji laksto po kambarius ir kai pradedi gaudyt ji pargriūna ir vaidina , kad gulinčio skriaust negalima :D

Vartotojo avataras

Panelė Niurzga*

Dalyvis

Radviliškis

7,173.72 Lt

Standartinė » 2009 Geg 20, 16:31

O man patinka pūkuoti, bet auginu pliką [ beplaukį]

Vartotojo avataras

Ksė.

®espect

Vilnius.

15,621.05 Lt

Standartinė » 2009 Geg 20, 16:34

Man patinka maži ir pukuoti.;)
Tokie utiutiutiu. :lick:

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2009 Geg 20, 19:10

Tai žinoma kad maži katinėliai mieliausi :love:
o aš tai prisimenu, kai mano kate dar pas mane gyveno, aš kai grįžavau namo, pirma kyštelėdavau galvą vidun patikrinti, ar nesiruošia laukan šmurkštelėti, odabar kai nieko nėra, tai taip liūdna kai prisimeni... :prašau:

Vartotojo avataras

naktukas

Apšilinėjantis

1,349.67 Lt

Standartinė » 2009 Geg 22, 12:37

katineliai...:D as myliu juos kaip nzinau ka..... :D namie turiu 3 katinelius meilute, naktuka ir mano senuka murkly... :lol: naktukas dar mazas , meilute jo sese o murklys tai jau 2-3 m. pas mus jis kaip parsivezem buvo bailus... kaune jis iskrto is antro austo...nusileido ant koju... :haha: meilus tie katineliai... :D

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2009 Geg 22, 12:55

Mano katė tai iš penkto aukšto iškrito :lol:
Vasarą tėtis ant balkono skardinės nedidelės palangės padėjo, ir nuėjo. paskui aš katuko kaip nerandu niekur taip nerandu. tada prisiminiau kaip tetis padėjo ją ant palangės, tai kuo skubiausiai išbėgau į lauką. ir inai ten kur nukrito (turbūt) ten ir liko, tupėjo visa susigūžusi, labai išsigando... :prašau: man jos taip pagailo... bet nesusižeidė, turbūt tik taip šokas buvo. na tiesa, šiek tiek įsibrėžė pėdutę, bet be didesnių traumų. jei žmogus iškristų pro langą iš penkto aukšto tai turbūt visus kokius tik įmanoma kaulus susilaužytų, nors žmogus atseit prodingesnis, sugeba blaiviai mąatyt :lol:

Vartotojo avataras

Ksė.

®espect

Vilnius.

15,621.05 Lt

Standartinė » 2009 Geg 22, 13:01

Pūkuotukai. :hug:

Vartotojo avataras

Dija

Forumo gyventojas

Kaunas

41,323.06 Lt

Standartinė » 2009 Geg 22, 19:43

rr, katinai. :] niekad nelaikiau namuos tokio gyvūno. Kol dar labai mažyčiai, nesiginčysiu, tikrai mieli. Bet tik kol. ;[

Įvairūs Gyvūnai

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių