Niekada nejaučiau potraukio katėms.
Pažiūrėti, paminkyti, paglostyti, pasigrožėti- kodėl ne, bet turėti- ačiū, ne. :]
Katės, katinaiPatinka katės, mielos jos. Bet šunys labiau patinka.
Nes katės kada nori - nepaglostysi. Paglostysi tik tada kai pati katė to norės. Dar man jos labai neištikimos atrodo. O Šunys bus amžinai tik su vienu šeimininku. o katei pamojuok žaisliuku ir 'Kitekat' tai ir bėks ten. ![]() ![]() ![]() .., nesuprantu kas daros;x
Katinas vakar apsisiojo sesės lovą, per patalynę ir dar šiandien. Bet dėl teritorijos žymėjimosi negali būt, nes namuose nė vienas kampelis neapvarytas, tik kituose namuose, kur kitas katinas yra, taip daro. Ir dabar toks kvapelis, kad ![]() Gal kam buvo taip nutikę? As auginu kate.Siaip ji labai nagla bet jeigu nori valgyt ateina atsistoja ant dvieju kojyciu ir miaukia.Duksta i diena gal kokius 7 kartus jeigu ne daugiau isvarto man viska pastoviai.Ji balta su mazyciu pilku taskiuku ant kaktytes kuris jau beveik isnyko,akytes zalios,kailis pusiau pukuotas.
Kai niekas i ja demesio nekreipia ateina i vidury kambario atsigula ir vaidina kad negyva ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Noreciau paklaust ka aryt kai jai uzeina morcius siaip iskastruot nenorim nes balta gal kada kaciuku reikes patarkit jeigu ka zinot. Gabe man buvo.Man apvare viena kart lova o paskui net nezinau kiek laiko i ta pacia vieta dare gal bent 2 savaites tai as tiesiog jo neleidau i ta kambary kelis menesius ir jis atprato.Turbut nespejo nubegt iki dezutes o db jaucia kvapa ten ir daro ;-]
Tu nori tų kačiukų ? LABAI gerai pagalvok. Neverta manau dėl pinigų kankint savęs ir katės. Nes per morčių ir katė žiauriai kankinasi, kai jos neišleidžia, be to pabėgt gali, o miegas naktį išvis neįsivaizduojamas yra. Žinau tuos visus morčius ir taip toliau. Kažkada padarėm LABAI didelę klaidą. Per morčių nuvežėm katę į kaimą pas mus, ir paleidžiam mes ją, nelaikysi gi pririštos. Nu ir pabėgo fainuolė. Atvarom kitą savatgalį, ta iškart grįžo. Bet po kelių savaičių jau ir pilvas pasimatė, ir viskas. Na o po kiek laiko katė tapo keturių laimingų kačiukų mama. Kačiukus išdalinom, o katę iškart pas veterinarą ir sterelizuot. Nes vos vos iškišom tuos kačiukus. : D bet šiaip rimtai patariu sterelizuot, nes aš asmeniškai atsikeldavau kokius 3 kartus naktį nuo to kniaukimo šlykštaus. Na, o jei tai tavęs neįtikino, tai pirmyn pas veterinarą, yra vaistų kažkokių nuo morčiaus, ar ko ten. Tai tada pirmyn, leisk pinigus, nuodyk katę vaistais, bet užtat turėsi pūkuotų kačiukų. [: jei jums svarbiau pinigai, o ne katė .. Be to, prie ko čia balta ar ne balta ? Nejuokink. Jei nenori sterelizuot vien dėl veisimo, tai į spalvą nelabai kas žiūri. Svarbu, kad katė veislinė būtų. Ir kad kačiukų tėvas tada tos pačios veislės būtų. Dėl morčiaus tai tikrai yra kažkokios tabletės. O šiaip aš irgi manau kad geriau iškastruoti. O dėl to kad prisisiojo kelis kartus į tą pačią vietą, ant lovos sakei lyg? tai šiaip negali taip būt kad nespėjo iki dėžutės dabėgt. Tada ant kieno lovos prisisiojo, to nelabai mėgsta. Katės kaip ir šunys taip pat galvoja ir be reikalo nieko nedarys.
Reskia tavo sese katinui kazka padare tokio kas jam nepatiko jis atkersijo. Gabe*
.., nesuprantu kas daros;x Katinas vakar apsisiojo sesės lovą, per patalynę ir dar šiandien. Bet dėl teritorijos žymėjimosi negali būt, nes namuose nė vienas kampelis neapvarytas, tik kituose namuose, kur kitas katinas yra, taip daro. Ir dabar toks kvapelis, kad Gal kam buvo taip nutikę? Gali būti labai daug variantų. Kaip ir sakė, gali būti,kad tavo sesė kažką blogo jam padarė. Gali būti,kad ruja. Manau, reikia klausti veterinaro, jis tikrai daugiau išmano nei mes. ![]() Turiu paprastą katiną, kitaip sakant - beveislį. O mano svajonių katinas - Meino meškėnas. Kai jį pamačiau kačių parodoj, tai iki šiol negaliu pamiršti. Jie išsiskiria savo dydžiu (labai dideli, kaip dvi normalaus dydžio katės), gyvena maždaug 20 metų, yra ilgaplaukiai, gali būti įvairių spalvų - juodas, rainas, ryžas ir pan. Tai jei turėsiu kada katiną, tai turėsiu šviesiai pilkos spalvos (šiek tiek su rainumu) Meino meškėną. Va panašų į šį:
![]() Aha, man ir gražūs tie mėlynieji.
![]() Man tai turi būt arba mažytis, arba didelis. ![]() O šiaip gyvenu Vilniuj bute, tai neturiu nei katino, nei jokio kito gyvūno. o kaime yra vienas kačiukas, ir jis labai mielas. kogero nėra buvę nei vieno tokio katino, kuris mane mylėjo kaip šis. ![]() Kai katinas pas mane atsigula, tai aš specialiai net sėdžiu kokias 20 minučių. ![]() Bet labai bijau kad jam dabar neįgeltų gyvatė, nes paaiškėjo kad jų yra kaime. daugiausia prie lentpjūvės, tai tikraisiai iš miško atsivežė. aš dėl savęs tiek nebijau kiek dėl savo Pinkelio [jo vardas Pinkis]. Juk aš tai kad ir pamatysiu gyvatę, tai apeisiu [ nu aišku pirma žiauriai spiegsiu, bet gal kaip nors išgyvensiu [: ]. o katinas, tai negi jam pasakysi kad va čia lįst negalima. Jam patinka viskas kas juda. tai pamatys kad braškėse kas juda, ir opt ir užšoks. ![]() Duok Dieve kad iki mūsų neatšliaužtų ta gyvatė, o dar geriau būtų jei iš viso jų būtų buvę tik dvi, nes dvi jau kaimynai užmušė. truputį nusikalbėjau jau. Ir kas keisčiausia. kad jų yra ne šiaip kokiam kaime, bet krorte, Ignalinoj. ‹ Įvairūs ‹ Gyvūnai |