Diskusijos Grožis ir sveikata

Utelės

Vartotojo avataras

Camilė.

Forumo gyventojas

Panevėžys

890.00 Lt

Standartinė » 2009 Geg 20, 17:03

Prieš porą metų šūleij siautėjo irgi buvau užsikrėtus :cry:
Pora kartu su čemeričių vandenių ir su skiestu žibalu galvą išploviau ir palaikiau. Kaip nebūta.

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Ksė.

®espect

Vilnius.

15,621.05 Lt

Standartinė » 2009 Geg 21, 10:03

Pas mus vienas klasiokas turėjau. {o gal ir dabar turi} ;)

Vartotojo avataras

Dusk

®espect

Portadown

7,344.96 Lt

Standartinė » 2009 Geg 21, 11:32

as atmenu kai is stovyklos grizom..visi uteleti buvo kurie ten buvo :mrgreen: istepe galva kazkokiu skysciu, ir su maisu ant galvos vaiksciojau... : D et, smagu buvo... : D

Vartotojo avataras

Naktinė aguona.

Dalyvis

Kažkur anapus.

6,844.47 Lt

Standartinė » 2009 Geg 21, 11:40

Mūsų viena gera draugė turėjo utelių ir kelios buvo pas mano kitą draugę užropojusios. (Perkeltine prasme, aišku).
Ištikrujų, tai nepakenčiu jų. Kažkaip nesinorėjo sakyt draugei į akis, kad ji utelių turi, nors ji man ir pati paskui pasakė, tai su draugėm prie jos užsiminėm apie uteles ir kažką tokio suvėmiau: ''Nepatinka man žmoėns kurie turi utelių ir bendraut su tokiais netraukia ir šiaip, nevalyvai kažkaip atrodo." : )
Paskui ji paklausė, ar tie žodžiai buvo jai skirti, teko pripažint ir ji jas išsinaikino, o gal ir ne dar, tiesiog su ja dabar beveik jau nebebendraujam. ; D

Vartotojo avataras

McPsyche

Patyręs forumietis

Telšiai

13,781.58 Lt

Standartinė » 2009 Geg 22, 11:19

Brrr... utelės blogai. Bet ką jau padarysiu. Yra jau priemonių, su kuriais gali tai panaikinti. xD
Uteles, visur gali pasigauti. Pvz.: ežere, net. Kai maudasi žmonės. Tik jūrose nėra, nes ten yra druskos, ir jos nemėgsta jų.

Vartotojo avataras

Monika ;DDD

Patyręs forumietis

9,772.74 Lt

Standartinė » 2009 Geg 22, 12:55

siaubas baubas.. ;/ šlykštu man tie visi maži vabaliukai... utelės ,blusos ,erkės..br..:/p
Paskutinį kartą redagavo Monika ;DDD 2009 Geg 22, 13:00. Iš viso redaguota 1 kartą.

Vartotojo avataras

Ksė.

®espect

Vilnius.

15,621.05 Lt

Standartinė » 2009 Geg 22, 12:56

Aš tai nesuprantu ko čia šlykštėtis. :roll:

Vartotojo avataras

Monika ;DDD

Patyręs forumietis

9,772.74 Lt

Standartinė » 2009 Geg 22, 13:01

o tai tipo labai malonu kai po tavo galvą laksto kažkokie maži padarėliai ,o kiti žmonės galvoja " va šita turūt labai netvarkinga , kad net utėlių turi" nors iš tikrųjų gal žmogus nuo kito užsikretė..

Vartotojo avataras

Ksė.

®espect

Vilnius.

15,621.05 Lt

Standartinė » 2009 Geg 22, 13:14

Na tai nemalonu, tikrai. Bet tai galime panaikinti.

Vartotojo avataras

Panelė Niurzga*

Dalyvis

Radviliškis

7,173.72 Lt

Standartinė » 2009 Geg 22, 15:30

Žmonėms kurie prasčiau gyvena. Namuose betvarkė. Aš nemanau, kad tas naikinimas būtų veiksmingas.
Kas jei, tuos padarėlius išnaikini, vėl neplauni galvos, neprisižiūri, tai gali naikinti jas be galo, jų vistiek atsiras.
Ir dažniausiai būna, kad ne naikina, o plaukus nukerpa, kad nesiveistų.

Vartotojo avataras

Ksė.

®espect

Vilnius.

15,621.05 Lt

Standartinė » 2009 Geg 22, 17:01

Neleisčiau, kad nukirptų mano plaukus.
Bet jie ir taip ne ilgi.;DD

Vartotojo avataras

Rugil

Aktyvus dalyvis

Telšiai

6,303.98 Lt

Standartinė » 2009 Geg 22, 17:23

As irgi nusismirinau trumpai plaukus, ir ne uz ka neleisciau mun nukirpt plauku.

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2009 Bir 11, 13:52

mano sesė kažkada išsigalvojo kad turi utėlių :D
tai tikrai nelabai tikėtina, nes inai pati panelė svaruolė, kažkada mane aprėkė kodėl aš su džinsais su kuriais einu į mokyklą atsisėdau ant jos lovos :D ir šiaip inai licėjuj mokosi, ir nemanau kad inai ten utėlėm galėjo užsikrėst. kad mokykloj utėlėtų vaikų pilna tai nenuostabu, bet licėjuj... :D
nu ir inai tada pradėjo panikuot, bla bla bla ir taip toliau. tai nenusiramino kol mama tepalo nuo utelių nenupirko :D aš iš jos kiekvieną dieną šaipydavausi, ir utėles krokodilais vadindavau :D

Vartotojo avataras

vaidile-pu

Dalyvis

Vilnius

6,566.98 Lt

Standartinė » 2009 Bir 11, 14:27

pukuse rašė:mano sesė kažkada išsigalvojo kad turi utėlių :D
tai tikrai nelabai tikėtina, nes inai pati panelė svaruolė, kažkada mane aprėkė kodėl aš su džinsais su kuriais einu į mokyklą atsisėdau ant jos lovos :D ir šiaip inai licėjuj mokosi, ir nemanau kad inai ten utėlėm galėjo užsikrėst. kad mokykloj utėlėtų vaikų pilna tai nenuostabu, bet licėjuj... :D
nu ir inai tada pradėjo panikuot, bla bla bla ir taip toliau. tai nenusiramino kol mama tepalo nuo utelių nenupirko :D aš iš jos kiekvieną dieną šaipydavausi, ir utėles krokodilais vadindavau :D

NE NUO ŠVARUMO PRIKLAUSO.

Vartotojo avataras

Just3

Forumo gyventojas

0.00 Lt

Standartinė » 2009 Bir 11, 14:27

Skaudi tema. :D

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę