Diskusijos Grožis ir sveikata

Utelės

Vartotojo avataras

K r i s t e

Įsijaučiantis

Radviliškis.

1,350.26 Lt

Standartinė » 2010 Bal 20, 16:03

Tikrai žiauru. Ir kaip šlykštu turėtu būti kai tau galvoje vaikšto kažkas. Fuu. ;// :( :o Manau tau reikėtu pakalbėti su ta klsioke ir patarti ką nors nusipirkt. ;// :x :whata:

--------------------------------------

Rekomenduojam :) --> 

Vartotojo avataras

saulė.pasaulio

Moderatorė

910.00 Lt

Standartinė » 2010 Bal 20, 17:40

Nežinau ar minėjau... mama dirba darželyje. Nu ir jos grupėje mama sakė, kad labai labai labai retai pasitaiko, kad vaikas turi utelių... Bet kai pavaduoja ką nors iš kitos grupės, pastoviai pasakoja kaip rado utelių pas ką nors... tai paskui jai pačiai labai nemalonu ir vis vaidenasi, kad ten kažkas vaikšto po galvą ir pan.... nes vistiek liečiasi prie plaukų kai juos šukuoja... nu vien žo... šlykštus reikalas. Ir nemalonu sakyti vaiko tėvams, nes nevisi priima tai..

Vartotojo avataras

K r i s t e

Įsijaučiantis

Radviliškis.

1,350.26 Lt

Standartinė » 2010 Bal 20, 20:27

Jo darželiuose daug būna. ;ss Kai mum apie Blusas ligtais mokytoja Biologijos šnekėjo tai atrodė, kad pačiai visur niešti. ;DD :roll: :lol: :D

Vartotojo avataras

Wit

Dalyvis

Kaunas - Plungė

1,645.03 Lt

Standartinė » 2010 Geg 01, 01:10

Paskaitykit čia: http://www.austejosblogas.lt/2009/04/ut ... ir-faktai/

Ir atkreipkit dėmesį, kad utėlės NEŠOKINĖJA! Tiesiog neturi tam pritaikytų galūnių. Šokinėja blusos, tai tos, kurios pas gyvūnus veisiasi.

Buvau pati prieš keletą metų susidūrus. O dar tada ilgi plaukai buvo, tai galvojau, kad teks trumpai kirpti, nes išsinaikindavau ir vėl parsinešdavau iš mokyklos. Mama šukuodavo plaukus, o aš verkdavau, nes galvojau, kad neišnyks jos niekad.

sarinana

Lankytojas

35.00 Lt

Standartinė » 2010 Lie 26, 10:15

Sveiki,

Aptikau ir as sita "dziaugsmeli" pas save :kill: Nezinau pries kiek laiko jos pas mane atsikele, kadangi jau senokai man uznezejo galva, bet as pagalvojau, kad netinkamas sampunas ir man alergija prasidejo, nes jau yra taip buve. Laukiau menesi ir nepraejo. Vakar atsisedau pries sviesa, pries veidrodi ir atradau daugybe baltu kiausineliu, kurie atrodo kaip pleiskanos! Pasikvieciau mama, kad galva patikrintu ta ziurinejo ziurinejo sako cia pleiskanos ir jokiu gyviu joje nemato. Bet visi simptomai atitinka. Tai as tokia isterija namie pakeliau, kad mamai geras 8 valandas teko mano galvoje kuistis, kol atrado du gyvius! :annoy: Negana to man dar ir vabalu fobija, tai pamacius, kad kazkokie gyvena mano galvoje... to jau per daug! Zliumbiau visa diena. Mama nuveze i budincia vaistine ir nupirko cemeryciu ir dar kazkoki tirpala nuo ju. Vakar ir tuo ir tuo galva issimozojau, berods tai nakciai ir praejo, bet va atsikeliau ir vel jauciu, kad kazkas laksto :cry: Galiu pasakyti tik tiek, niekam nelinkeciau sito brudo. Nenoriu nei su vaikinu dabar tiktis, nors tas juokauja, kad galva nusiskus ir eis man uteliu rankiot... eh bet nejuokinga :( sian leksiu dar vaistu ir specialiu suku nusipirkt. Nes tu glindu ten simtai ir jos VISISKAI nenori issisukuot. O kad jos visos mirsta po tu tirpalu, tai abejoju...

O kas del svaros, tai kiek teko skaityti, jos kaip tik megsta svaria galva! Kai plaukai riebaluoti joms sunkiau vaikscioti ir lipdyti kiausinius, tad labai tiketina, kad utele gyvenanti pas nesvaru seimininka ieskos sau svaresnes galvos ir kraustysis ten. :piktas:

Kiti net gydo tas uteles issitepdami savo galva alyvu aliejumi, baby oil, majonezu arba vazelinu. Tada uzdeda maiseli ant galvos ir palieka nakciai. Tokiu budu jos negali judeti ir del oro trukumo zusta, o glindos veliau lengva nuslista.

Vartotojo avataras

Dykuma.

Forumo gyventojas

Zarasai

9,635.55 Lt

Standartinė » 2010 Lie 28, 15:04

Turėjau šią žiemą. Bet gyvenu tikrai švariuose namuose, o galva plaunu kasdien. Tai manau peršoko mokykloj nuo k onors, nes pas mus mokykloj pilna internatikų, bomžų ir kaimiečių...
Mama iškart kai pamatė nupirko vaistinėj vaistų. Kainavo 60 Lt. Ištepė galvą ir vaikščiojau su maišu ant galvos po namus ;D Tada galvą išploviau ir mama išrankiojo negyvus padarus ;D Ir kažkaip po pirmo karto išnyko jos. Tik antrą kartą dėl atsargumo dar išplovėm su tuo tepalu. Dar dabar puse bonkutės turiu dėl viso pikto.
O šiaip tai išplovius galvą su tais tepalais reiktų visus patalus žiauriai karštam vandenį išvirint, nes glindos nuo paprastos temepratūros vandens nenusiplauna. O plaunant galvą, jei nebijot nusistatykit patį karščiausią vandenį ir prieš baigiant praustis perliekit juo plaukus.

Vartotojo avataras

Dusk

®espect

Portadown

6,541.96 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 02, 19:04

Pamenu kokiu 13 metų iš stoviklos buvome kelios parsivežusios glindų..tai ;xxxxxxxxxx buvo žiauru.. sedėjau vonioje keletą valandų ir šukavau galvą kad tik tie padarai išsišukuotų, po to mama vaistinėjė nupirko kažkokį skystį, ištepė galvą, ir uždėjo maiša (ant plaukų aišku :mrgreen: ) tai vat..pačios tos glindos išdvėse, reikėjo vėl gerai išsišukuoti, o kiaušinėliai kurie buvo, tai tiesiog jie jau nebegyvi buvo, ir kad atsiras daugiau jų, nebebuvo šansų..tiesiog reikėjo daaaaaaaaaaug daug kartų plauti galvą, kad tie kiaušinėliai išsivalytų..
va gi na vi ga :mrgreen:

Vartotojo avataras

Nyan.

®espect

252.66 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 02, 21:49

Bhrhrh... Ačiū Dievui jų neturėjau. Galvą prižiūriu :D. Mano klasėj kad lygtai niekas neturėjo, bet kažkas iš kitų klasių turėjo, tai sakė kad nemažai vaikų užsikretė.

Vartotojo avataras

rasa_boom

Apšilinėjantis

360.00 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 12, 20:47

Jo, aciu Dievui, bet as irgi neturejau .. :D
Pas mus sulioj tai kazkaip apie uteles nieko nesigirdi :sweeet:

Onse1

Lankytojas

120.14 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 04, 09:51

turėjo ir pas mane klasiokai utėlių, kai pačiam užnieštėjo galvą, tada ir susirūpinau. tik jeigu tu vienas bandysi naikinti - tikrai nieko neišeis. tyliai pasišnekėjom su auklėtoja, paskui ji per susirinkimą neminėdama nieko pasakė, kad mokykloje yra tokia problema, reikia visiems pasitikrinti ir hedrin vaistų nusipirkti. niekas nebuvo įžeistas, nes tikrai nežinau nuo ko ir kaip gali pasigauti ir kitus "apdovanoti", ir problemą greit likvidavom.

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 08:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių