Tai natūralus jausmas.Netikiu,tais žmonėmis,kurie sako:"aš nieko nebijau".Paprasčiausiai jie tą jausmą įvardina kitu žodžiu.Bijoti nėra gėdinga.Nieko nebijo gal būt nesveikos psichikos žmogus,bet ir tai...
Būna atvejų,kai aš pasakau:"bijau".Tačiau šiuo žodžiu aš apibendrinu ir jaudinimąsį,ir įtampą prieš,kokį nors įvykį.
Iš tikro,tai aš bijau nežinomybės.Bijau to,kas yra man nesuvokiama.Bijau fizinio ir moralinio smurto.Visko,ko aš negaliu numatyti ir suvaldyti.
BaimėLabiausiai bijau moralinio smurto ir pazeminimu... nuo to kartais teka asaras leisti...
Bijau nezinomybes nerealiai... bijau laukimo... bijau netgi gyventi! Bijau ateities nes zinau kad skausmo daug tes pakesti... bijau, bet gyvenu o tai yra svarbiausia! taigi bijoti naturalu, o gyventi vistiek butina! Na, aš be tamsos, nežinomybės, kirmelių ir tarakonų baimės, turiu vieną tokią specifinę- bijau miško.
Kartą, kai buvau gal penktoje klasėje, grybavau su tėčiu. Prasidėjo lietus ir mes pasiklydom. Per mišką ėjau gal tris valandas- ir išlindom ne toje pusėje kur reikėjo, tad teko dar tris eiti atgal. Nuo to laiko taip ir nevažiavau nei grybauti nei uogauti- vis išsisukinėjau- mama suprato, kad bijau. Dabar važiuoju iki miško, retai kada po jį vaikštau- nebent ten kokie takeliai specialūs, ar jis labai mažytis. Visada keliauju su kuo nors, kad nebūčiau viena. tikuosi savo baimę įveikti. ![]() Bijau mirti... galbut dar kazko bijau... ir netikiu zmonemis kurie sako kad nieko nebijo vistiek yra dalykas kuris teikia jiems nerima... tarkim ant dvylikaaukscio stogo atbrailos jis stovetu ir nei kiek jam kojos nedrebetu nesamone nera tokio zmogaus aisku jeigu tu prisitvirtines su guma tai prasau sok skradzei zeme
![]() As tai tarakonu bajojau labai.. Nu ne siaip,bet va kai atsikraustem i nauja buta,tai ju buvo ir labai bijodavau kad nakti ropos kur vper veida... brrr...
Dbr tai... m.. baisiau nei susitikt viena zmoguti turbut nera baisiau (o taip norisi... )
Bijau aukscio,nu bet nepaniskai... ir vistiek noreciau sokt su parasiutu is lektuvo.. man tai butu kazkas nerelaus... nusileisciau be samones turbut ![]() ‹ Diskusijos ‹ Gyvenimas |