Diskusijos Gyvenimas

Baimė

Vartotojo avataras

Montclair

Dalyvis

Vilnius

12,620.00 Lt

Standartinė » 2006 Rgs 07, 19:24

Tai natūralus jausmas.Netikiu,tais žmonėmis,kurie sako:"aš nieko nebijau".Paprasčiausiai jie tą jausmą įvardina kitu žodžiu.Bijoti nėra gėdinga.Nieko nebijo gal būt nesveikos psichikos žmogus,bet ir tai...
Būna atvejų,kai aš pasakau:"bijau".Tačiau šiuo žodžiu aš apibendrinu ir jaudinimąsį,ir įtampą prieš,kokį nors įvykį.
Iš tikro,tai aš bijau nežinomybės.Bijau to,kas yra man nesuvokiama.Bijau fizinio ir moralinio smurto.Visko,ko aš negaliu numatyti ir suvaldyti.

--------------------------------------

ezis

Lankytojas

Kaunas

193.40 Lt

Standartinė » 2006 Rgs 07, 19:47

Bijau kad nemirtu mano mylimi zmones :D

wega

Lankytojas

visaginas

488.50 Lt

Standartinė » 2006 Rgs 09, 16:59

Labiausiai bijau moralinio smurto ir pazeminimu... nuo to kartais teka asaras leisti...
Bijau nezinomybes nerealiai... bijau laukimo... bijau netgi gyventi!
Bijau ateities nes zinau kad skausmo daug tes pakesti... bijau, bet gyvenu o tai yra svarbiausia! taigi bijoti naturalu, o gyventi vistiek butina! :shock:

Vartotojo avataras

Svajūnė

Lankytojas

Vilnius

1,447.20 Lt

Standartinė » 2006 Lap 09, 00:32

Na, aš be tamsos, nežinomybės, kirmelių ir tarakonų baimės, turiu vieną tokią specifinę- bijau miško.
Kartą, kai buvau gal penktoje klasėje, grybavau su tėčiu. Prasidėjo lietus ir mes pasiklydom. Per mišką ėjau gal tris valandas- ir išlindom ne toje pusėje kur reikėjo, tad teko dar tris eiti atgal. Nuo to laiko taip ir nevažiavau nei grybauti nei uogauti- vis išsisukinėjau- mama suprato, kad bijau.
Dabar važiuoju iki miško, retai kada po jį vaikštau- nebent ten kokie takeliai specialūs, ar jis labai mažytis. Visada keliauju su kuo nors, kad nebūčiau viena. tikuosi savo baimę įveikti. :D

Vartotojo avataras

Paulius

Patyręs forumietis

6,688.19 Lt

Standartinė » 2006 Lap 09, 00:53

Linkiu tau sėkmės :) Mėgstu tokius žmones, kurie mėgina savo valios pastangomis įveikti savo baimes bei ydas, nes pats tai darau. Manau, vienas žmogus teisingai yra pasakęs: "Bijoti galima tik pačios Baimės".

Vartotojo avataras

mazuleKitty

Įsijaučiantis

3,588.96 Lt

Standartinė » 2006 Lap 10, 09:40

nu pasikartosiu bijau voru slyksciausi padarai :)

Hekatė

Apšilinėjantis

Vilnius

473.30 Lt

Standartinė » 2006 Lap 11, 19:26

Bijau važiuoti liftu ir aukščio

Herkusss

Įsijaučiantis

Alytus

3,338.30 Lt

Standartinė » 2006 Gru 03, 22:04

Bijau mirti... galbut dar kazko bijau... ir netikiu zmonemis kurie sako kad nieko nebijo vistiek yra dalykas kuris teikia jiems nerima... tarkim ant dvylikaaukscio stogo atbrailos jis stovetu ir nei kiek jam kojos nedrebetu nesamone nera tokio zmogaus aisku jeigu tu prisitvirtines su guma tai prasau sok skradzei zeme ;)

Vartotojo avataras

:::Lord-Vega:::

Įsijaučiantis

The Underworld

4,587.60 Lt

Standartinė » 2006 Gru 03, 22:26

Visiskai pritariu, nera tokiu zmoniu kurie nieko nebijotu tikrai nera!
As pats bijau truputi :D 10 klases egzaminu gal dar aukscio nors nesu isitikines nu lygtai ir viskas......

Vartotojo avataras

Wile

Apšilinėjantis

plunge

2,686.50 Lt

Standartinė » 2006 Gru 09, 11:27

Bet man kyla klausimas, kas ta baimė. ar tai musu vaizduote ar dar kas as nesakau kad nebijau ir issigastu, bet baime kas ji.. kartais noriu ja pazinti bet niekados nebuvau taip bijojusi, kad visa laika bijociau..

Vartotojo avataras

QUAKE

Įsijaučiantis

169.80 Lt

Standartinė » 2006 Gru 12, 19:05

Labiausiai bijau Chucko Norriso suktuko!

Vartotojo avataras

LelYte_PuPyTė

Dalyvis

6,131.60 Lt

Standartinė » 2006 Gru 15, 13:25

Aš tai nors jau ddelė, bet man žiauriai šlykštus yra vorai. Aš jų nekenčiu. Taip pat bijau rupūžių ir kitų šlykščių padarų :cry:

Vartotojo avataras

DO'IT'NOW

Lankytojas

vilnius

253.70 Lt

Standartinė » 2006 Gru 20, 01:22

Aš tai linkus i klaustrofobija :shock:

Vartotojo avataras

Zaliaake*

Lankytojas

Kaunas

1,279.80 Lt

Standartinė » 2007 Sau 04, 15:30

As tai tarakonu bajojau labai.. Nu ne siaip,bet va kai atsikraustem i nauja buta,tai ju buvo ir labai bijodavau kad nakti ropos kur vper veida... brrr...

Dbr tai... m.. baisiau nei susitikt viena zmoguti turbut nera baisiau (o taip norisi...;))
Bijau aukscio,nu bet nepaniskai...
ir vistiek noreciau sokt su parasiutu is lektuvo.. man tai butu kazkas nerelaus... nusileisciau be samones turbut ;D

Vartotojo avataras

Domasxxs

Įsijaučiantis

radviliskis

2,713.80 Lt

Standartinė » 2007 Sau 08, 11:54

Aš tai labai bijau egzaminu kurie neišvengiamai artėja :cry: ;) ;)

Diskusijos Gyvenimas

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (762) buvo 2025 Gru 04, 15:42

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių