Baimėhmm... vot as tai baile olimpine
taip... as bijau : aukscio (o gal nebe); voru, vabalu; tamsos; daktaru ypac dantistu ; bijau susimaut pries ka nors; bijau iskaudint zmones tuos , kurie man brangus... bijau baisiu kinu atrodo kvaila tiek daug ko bijot, bet taip yra ai dar bijau mazu patalpu ir vienatves ![]() Manau, baimė yra savotiškas savisaugos instinktas (čia kažkas uždavė tokį kl prieš tai
).
Kaip sakoma: atsargumas gėdos nedaro. Tai šiek tiek perfrazavus: bebaimiai yra savotiški bepročiai. Čia apie tai galima būtų daug rašyti (lb įdomi tema O aš pati bijau vianatvės, bet ne tai, kad mane sups mažai žmonių, bet bijau vienatvės dviese. Mirties niekuomet nebijojau, bet ankščiau bijojau mirti skausmingai ir su didėliomis kančiomis, bet po diskusijų nusprendžiau, kad tas toks neapsakomas skausmas, agonija prieš mirtį gal netgi žavinga...(skamba kiek nenormaliai, bet... )
Bijau apvilti savo šeimą, bijau dėl jų... O daugiau tokių tikrų baimių neateina į galvą, o visa kita (kaip jau kažkas ir rašė) įvairiausi jausmai (pvz. šleikštulys, išgastis...) yra visai kas kita, be to smagu su jais kovoti, auginti save...tai smulkmenos ![]() Bijau..
Vandens.. Nepatinka man jis.. Kažkoks.. Per daug šlapias
Ne, jei rimtai tai, Vandens bijau nes bijau pskęst. Man čia žiauriausia mirtis. Gal dėl to, kad milijono kartų skendau? Šiaip ten, vonios, vandens stiklinės ar balos nebijau. Bet dideli vandens telkiniai.. Brr.. Ir plaukt nemoku. Ir nesiruošiu mokintis. ‹ Diskusijos ‹ Gyvenimas |

taip... as bijau : aukscio (o gal nebe); voru, vabalu; tamsos; daktaru ypac dantistu ; bijau susimaut pries ka nors; bijau iskaudint zmones tuos , kurie man brangus... bijau baisiu kinu 

).